|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#322 |
Reputacja: 10
|
![]()
omg :o
![]() brawo eyvee ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
|
![]()
mam slabosc do Nats'ow xD Niedlugo zapodam kolejne zdjecia, musze wpierw ogarnac ich wszystkich i znalezc partnerke wsrod nich dla mojego Adama xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
|
![]()
Normalnie mnożą się jak króliki! Piękne dzieciaczki. Ubolewam, że nie ma żadnego rudzielca od Sutton... Simowa genetyko, zemszczę się!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#325 |
|
![]()
czuje, ze Tetsu i Charla beda bardziej do Sutton, a Keita do Tonyego....zas Natsu bedzie jak Kise, a Lucy moze i ma wlosy po tacie, ale buzie mysle ma po Malanie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
|
![]()
łoo, Eyvee jakie rozkminy
![]()
![]() |
#327 |
|
![]()
Ja pomyślałam dokładnie jak eyvee o dzieciakach, chociaż córeczka Tonego i Sutton mimo wszystko chyba bardziej do Tonego
![]() Natsu i Tetsu- moi faworyci! Tatusiowie jak nic ![]()
![]() |
![]() |
#328 |
|
![]()
Dzieki wszystkim, nie ma to jak grac w simsy po 2 w nocy sluchajac muzyki i nakrecajac sie jeszcze bardziej xD xaxaxa
Rodzina Dracule ciag dalszy Niestety Kate i Mihawk nie za dlugo nacieszyli sie prawnukami, bo ich czas nadszedl... ![]() ![]() Helena biedna nie mogla uwierzyc, ze juz nie bedzie rodzicow Willa. ![]() No i cala rodzina przyszla pozegnac Kate - zenska zalozycielke mojego rodu Draculow. ![]() Chwile pozniej nadszedl czas na Mihawka - glownego sima do ktorego wszystko sie zaczelo. ![]() ![]() ![]() Ginny probowala przekonac jakos kosiarza, ale ten jej nie sluchal... ![]() No i Draculowie leza teraz na cmentarzu. ![]() Najgorzej przyjela te wiadomosc Ginny... ![]() Niedosyc, ze jej dziadkowie zmarli to i jeszcze ciagle myslala o Gaarze.. ![]() ![]() Nie miala ochoty siedziec w domu, wiec poszla nad plaze przemyslec wszystko co sie teraz stalo... ![]() Nagle zza plecow doszedl jakis chlopiecy glos... "Hej,...Ginny?..." ![]() Byl to Gaara we wlasnej osobie, wkoncu zdecydowal sie spotkac z Ginny... ![]() "Gaara? Ten Gaara?....Co sie stalo, ze nie przyszles?..." "Wybacz Ginny...nie bylem pewny czy chcesz mnie widziec.....zwlaszcza teraz jak sie dowiedziales od twojej mamy..." ![]() "Mogles mi przynajmniej dac znac, myslalam, ze cos ci sie stalo...." - i Ginny zaczela sie "ciut" wyzywac na Gaarze, ale on byl spokojny i wszystko wysluchal. ![]() Kiedy zobaczyl Ginny zdolowana, probowal ja jakos pocieszyc, chociaz nie wiedzial jak... ![]() ![]() Ale ku zdziwieniu samego Gaary, Ginny poczula sie o wieele wiele lepiej po jego slowach otuchy... ![]() No i pod wplywem emocji wtulila sie w Gaare nie myslac nawet co na to chlopak. ![]() Wkoncu Gaara i ginny bardzo dobrze sie znali mimo tego, ze nie widzieli sie bardzo dlugo... ![]() Po uspokojeniu Ginny Gaara odprowadzil przyjaciolke pod dom obiecujac, ze nastepnym razem zobacza sie w szkole.Ginny podziekowala Gaarze i poszla do domu... ![]() Gaara zas martwil sie o Ginny i poszedl w spokoju do siebie. ![]() Mimo ostatnich smutkach i zalach Ginny jakos sie pozbierala, Gaara bardzo jej pomogl...pojawil sie w idealnym momencie. ![]() William zas probowal nowego urzadzenia, ciekawe czy dziala ![]() ![]() Helena dalej zajmowala sie domem mimo zaloby i ciezkich chwil. ![]() Ku zdziwieniu rodzicow Ginny czula sie coraz lepiej....cieszyla sie na wiesc, ze po szkole umowila sie z Gaara. ![]() Na nieszczescie Ginny do parku przyszedl jej byly....nie dawal jej spokoju. ![]() Chlopak...juz dorosly, chcial byc dalej z Ginny, ale ona mu stanowczo odmowila, nie chciala z nim byc, nie pasowali do siebie. ![]() Gaara zauwazyl Ginny i klotnie z tamtym chlopakiem. ![]() Chial podejsc do Ginny, ale kolo znowu zaczal lazic za Ginny... "I co sie gapisz koles? Nie twoja sprawa wiec sie odwal.." - zaczal blondyn. Ale Ginny mu tak dogryzla, ze chlopak dal spokoj i opuscil park. ![]() Ginny widzac Gaare przeprosila za te akcje i wszystko mu powiedziala. ![]() "Serio to chyba jakis kretyn, nie wiem jak mozna nie dbac o kogos takiego jak ty, nie wiedzial co traci, jestes przeciez taka mila, ladna i w ogole..." - zaczal niesmiale Gaara. ![]() Ginny ucieszyla sie za komplementy od Gaary i podziekowala. ![]() Dla zapomnienia niesmacznego spotkania z blondynem Gaara zaproponowal Ginny wyjscie na karaoke. ![]() I tak tez zrobili - poszli na dwor wypic cos zimnego i chlodzacego.. ![]() ...potem spiewali karaoke i sie smiali jak wariaci.. ![]() ![]() ![]() ...a potem ku zdziwieniu Ginny zaczeli tanczyc i Gaara calkiem niezle sie ruszal... ![]() ![]() Gaara bardzo cieszyl sie z spotkania z Ginny i spytal sie, czy jutro tez bedzie chciala sie z nim widziec...Ginny oczywiscie sie zgodzila ![]() ![]() CDN |
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
|
![]()
Ooo, czuję miłość w powietrzu.
![]() Biedni Kate i Mihawk.:< :< Pamiętam jak się poznawali.. Czekam na więcej. ![]()
![]() |
![]() |
#330 |
|
![]()
Może Gaara będzie chciał sie dla Ginny zawampiżyc ? xD albo odwritnie
![]() ![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|