![]() |
#681 |
Reputacja: 12
|
![]()
Jednak muszę skończyć czytanie Simspedii , bo tam same dzieci neo piszą artykuły. -,-
Co do tematu , to szkoda , że nic nie mówią o Kościldzie i wampirach. I ile w końcu tych rodzai śmierci dochodzi?
|
![]() |
#682 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jeszcze trochę czasu do premiery zostało, może jeszcze coś powiedzą. Ja osobiście aż tak mocno to tego dodatku nie oczekuję, także drobiazgi zobaczę sama w trakcie rozgrywki. CRP za to bardzo oczekuję
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
|
![]()
Mam do was pytanie bo mam laptopa wiem że nie uciągnie kolejnego dodatku.
Więc chciałbym zainstalować go na komputerze ale jednak ten komputer nie jest podłączony do internetu. Czy będę mógł tam zainstalować nowy dodatek? Czy nie będzie wymagało aktualizacji? W razie gdyby była potrzebna aktualizacja to gdzie ją ściągnę? Aha na tamtym komputerze nie mam też zainstalowanego Orgin. Proszę pomóżcie w razie czego przeniosę na czas instalki kompa i podłącze przez kabla do netu ale mam nadzieję że jest inna opcja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#684 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
1. Spokojnie zainstalujesz tam ten dodatek.
2. Aktualizację potrzebną do tego dodatku znajdziesz na płycie z dodatkiem. Po prostu instalujesz dodatek i podczas instalacji wyskakuje ci powiadomienie o aktualizacji, więc dajesz tak i po kłopocie. 3. Aktualizację znajdziesz gdzieś w necie (pomocny ja. ![]() 4. Jeżeli nie zamierzasz aktualizować gry z każdą kolejną aktualizacją, to nie potrzebny ci Orgin. ![]() Chyba wszystko. : >
![]() |
#685 |
Reputacja: 11
|
![]()
Zgadza się, jakiś czas temu też miałam lapka bez internetu i spokojnie wszystko dało się zainstalować.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
|
![]()
Dzięki za odpowiedź jesteście wielcy aktualizować za każdym razem nie będę bo już mi się gra tak popsuła
![]() Nawet nie wiedziałem że aktualka jest na płycie mi się zawsze pojawiało ściąganie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
|
![]()
Kolejna dość długa relacja z GamesCom:
http://translate.google.com/translat...reszeiten.html Ekran ładowania jest świetny! ![]()
![]() |
#688 |
|
![]()
Jako, że po niemiecku mówić i czytać nie potrafię, więc musiałam zadowolić się tłumaczem google, jest straaaszny!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ekran ładowania jest najlepszy ze wszystkich. W CASie fajny ten kolor skóry. Zrobię sobie turkusowych. Tylko ciekawe co będzie , jak się ma skiny non-default? dalej kółko myszy , czy rozszerzony widok? Zombie ze skrzydłami rządzi!
![]() |
#690 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ten nowy ratusz przypomina trochę ten z mojej miejscowości tylko jest bardziej mhroczny
![]() Przy cmentarzu widać rzeźbę jelenia albo to ziemia i krzaki się tak ułożyły? W grze oblookam to dokładnie. Ciekawe co to za składniki, które będzie można zdobyć tylko w nocy, pewnie świetliki albo rodzaj jakiegoś świecącego grzyba, chyba pojawiły się takie na screenach. Wydawaje mi się, cy można będzie wybrać sobie nagrobek jaki sim będzie miał po śmierci? Jak dobrze pójdzie to za niecałe 2 tygodnie będę mieć już grę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|