|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#392 |
Guest
|
![]()
Ofc że córeczka boskiego Kise. Oł je ; d
|
![]() |
![]() |
#393 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tak jak każdy myślę, że April jest córką Kise! Albo.. jak mu tam, Williama? Albo mylę historie, nie wiem, haha. Tak czy siak, April jest córką jednego z nich!
Sutton, trojaczki, Tony, KOT ( ![]() I Leo.. ![]() I jego żona, też świetna! Daaaawaaaaj więcej, proszę! ![]()
![]() |
![]() |
#394 |
|
![]()
April to córka Vanessy i Leo! ;d
Ma inny kolor włosów, Kise ma ciemniejszy ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Reputacja: 12
|
![]()
Myślę , że to córka Willa i Heli.
Uwielbiam Tony'ego , Kisa i Dive. Vanessa nawet ładna chociaż adoptowana. Wszystcy są piękni , ale rodzina rudych rządzi Ps. Wyślesz bliźniaki i Dive do pobrania?
![]() |
#396 |
|
![]()
też mi się wydaje, że skoro Mary Lou i Kai mają kolejnego suodziaka, to Will i Helena również postanowili przyszaleć ; )
![]() |
#397 |
|
![]()
Moi dzielni wojownicy, bardzo namietnie zgadywaliscie.....ale prawda jest taka, ze April nie jest coreczka Kise ;D.....
tylko Heleny i Willa!!! Doznalam szoku jak przelaczylam na ich i zobaczylam tego berbecia na ziemi xD hahahahha, Nrasss znowu mnie zalatwil.....ale co tam, im wiecej dzieciarni tym fajniej sie gra ![]() Rodzina Dracule / Hiwatari ciag dalszy Helena ze swoja nowa kruszynka, czy nie jest aby za stara xD?.... ![]() Podczas spaceru do ksiegarni, Helena spotkala siostre meza Williama - Mary Lou z.....malym chlopcem Daisuke. ![]() Helena jakby nigdy nic przywitala Mary Lou, ta zas strzelila face palma na widok jej i malej April xD "H...Helenaa? To wy macie nastepne dziecko?! W tym wieku?!..." - pytala zaskoczona Mary Lou. "Taaa a co? Nie nie doceniaj swojego brata, dalej jest tym samym energicznym facetem co kiedys, a dla nas wiek nie gra roli...." - mowila wesolo ruda jakby nigdy nic. ![]() A April i Daisuke wpatrywali sie w siebie.... ![]() ![]() ![]() Mary Lou szla do pracy, widac po jej ciuszkach i zabierala ze soba malego synka - nic nie zaszkodzi na chwile zabawy z Daisuke przed restauracja ![]() ![]() Kiedy Ginny wyszla z ksiegarni od razu zlapala malego kuzyna Daisuke i zaczela sie z nim bawic. Dziewczyna uwielbiala dzieci ![]() ![]() ![]() U Tonyego i Sutton......bylo wlamanie! Wlamywaczowi zachcialo sie jacuzzi z ogrodka, ale raz dwa policja go zlapala. ![]() Gadki szmatki policyjne po wlamaniu i mozna isc spac xd ![]() Sutton znowu po pracy pierwsze co robi to idzie na gore i zajmuje sie dzieciakami.... ![]() Tony dalej naucza swoje pociechy chodzic, mowic i korzystac z WC. ![]() W swiecie bugow....ach te moje zdolne wygimnastykowane dzieci xD ![]() William i mala April...wykapany tatus xD ![]() Moze i bedzie miala starych rodzicow, ale wampiry starzeja sie wolniej i maja swoj urok xD <tak sadze hehe> ![]() Ginny i Gaara wspolnie ogladaja TV i zastanawiaja kim chca byc w przyszlosci... "A moze tak zostane gwiazda rocka?..." - myslala gleboko Ginny. "Ty? gwiazda rocka, no nie zartuj...." - dogryzal jej Gaara. ![]() A tutaj Tony i Sutton zostali zaproszeni na przyjecie u Leo i kuzynki Venessy. ![]() Sutton juz dawno nie byla na tak uroczystym przyjeciu i byla troche zmieszana. ![]() ...ale potem okazalo sie, ze William tez zostal zaproszony i Sutton mogla sobie poplotkowac z tesciem. ![]() Tony i jego zalamanie nerwowe " A co jesli dzieciom sie cos stanie? Kot zapali mi piekarnik i dom stanie w plomieniach?!..." xD ![]() Przyjecie mimo sztywniackich strojow bylo bardzo fajne i wszyscy milo spedzali czas z sasiadami. ![]() Tony dawal nawet autografy jakiejs dziewczynie w ciazy co ciagle chodzila za Leo... ![]() A tutaj sasiadka chwali sie Leo, ze jest w ciazy.......jak sie potem okazalo jest ona jego siostra QQ ![]() William i Sutton wybiegaja z przyjecia jak kopciuszek o polnocy xD Wybila godzina i "out" hahah ![]() A oto Keita i Tetsu <od lewej> - synowie Tonyego i Sutton ![]() ![]() A tutaj Charla - bedzie identyczna jak Sutton zaloze sie ;D ![]() Kiedy dzieciaki ogladaly TV Sutton pracowala przy komputerze. ![]() Gerard zas buszowal noca i polowal na rozne "cusie" ;p ![]() A Gerard spotkal pewna bezdomna kicie Milie....ktora Tony i Sutton przygarneli. ![]() Nie powiem Gerardowi spodobala sie nowa kolezanka.. ![]() "Ach! Gerdziu nie przy ludziach ![]() ![]() Czas umyc brudnego faceta ![]() ![]() Wspolne drapanie ![]() ![]() CDN jeszcze dzis ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Reputacja: 12
|
![]()
Wow! Helena i Will szaleją
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
|
![]()
ha, mówiłam że April to córka Willa i Heleny!
![]() dzieciaki Tony'ego i Sutton też są śliczne oczywiście, a co z bliźniakami Kisego?
![]() |
#400 |
|
![]()
noo właśnie, te włosy były za jasne na Kisa ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|