![]() |
#61 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zdjęcia leżą zapajączynione w archiwum,nikt nie zagląda wcale,przestaję pisać.
Robię tak ostatni raz,bo później jak się komentarzy nie uzbiera to kończę pisanie. Bez pozdrowień,bo jestem zawiedziona. ;-;
|
![]() |
#62 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ja skomentuję. Chcę zobaczyć 2 sezon podróżników.
![]() |
#63 |
Reputacja: 15
|
![]()
To nieładnie tak żebrać o komentarze
![]() ![]() Wielu jest czytających-niekomentujących. ![]() @down - niestety, Męczennica Losu ma rację.
![]() Ostatnio edytowane przez Myrtek : 30.08.2012 - 17:32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
|
![]()
Takie żebranie denerwuje. OKROPNIE WKURZA. Jak już myrtek napisała - wielu jest czytających którzy nie komentują. A poza tym to raczej robi się dla przyjemności. Nóż się na takie osoby otwiera w kieszeni! Wielki, połyskujący nóż. ._.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
|
![]()
z gadzam sie z dwiema użytkowniczkami u góry.
Wszystko jest po prostu świetne, pisz dalej! |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
|
![]()
Zgadzam się. Ja również czytam, ale komentarz daję po raz pierwszy
![]()
![]() |
#67 |
|
![]()
To że nie ma komentarzy nie oznacza że nikt nie ogląda i nie czyta Twoich postów
![]() ![]() Czekamy na więcej historii i mniej takich występów z terroryzowaniem ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#68 |
|
![]()
Nie no,o mało się nie popłakałam czytając wasze komentarze,to takie wzruszające ! :3
Bez zbędnych literek zaczynamy ... Rodzina Savage, seria II odc.1 Nasi przedstawiciele rodziny Savage aka dzikusów,Julia i Bryce odczuli rodzinne klimaty. Skończyli podróże i zakupili sobie domek w mieścinie o klimatach miejsko-wiejskich, Appaloosa Plains. (Dom sama robiłam,uważam,że odwaliłam dobry kawał roboty. ;]) ![]() Wrócili dosyć późno,a raczej po podróży jest się głodnym. Julka wzięła się od razu do robienia hamburgerów z serem,które wygląda jak .. zupa. Widać,że ją zainteresowało gotowanie,skoro się uśmiecha. (: Ale wybaczmy tej grze za ich taką pomysłowość. XD (tak tak,Julka ma tu inny strój,ale krótko to nosiła. ;>) ![]() ![]() Bryce zaś uczył się tajemnice gry w szachy,by kiedyś wystartować w zawodach szachowych. ![]() Jako,że żonka długo wołała swojego męża,który nie odrywał wzroku od szachownicy (XD),niezadowolona zjadła sama. :< Bryce przyszedł z prawie zimną miseczką,gdy Julka skończyła swoją porcję. Ach,ci faceci. XD ![]() ![]() Julka poszła Myju-myju do łazienki,a Bryce ? Nie wiem,co robił XD ![]() Nasze żuczki śpią sobie,gdy nagle Julia wyrywa się ze snu i ma nudności. Może to po hamburgerze z serem,który wygląda jak zupa ? :c ![]() ![]() ![]() Jula wstaje z samego rańca,ubiera się itd.,przebrała się w stare ubrania,bo w tamtych nie czuła się komfortowo. d; I robimy NALEŚNICZKI ! *-* A potem konsumpcja posiłku. <: Naleśniki to jej ulubione danie,i zawsze ma zaciesz,gdy je zajada ! :3 ![]() ![]() ![]() Faceci jak faceci,Bryce się obudził,i nie pomógł żonie pościelić łóżka tylko popędził do łazienki się ogarnąć i do kuchni zjeść śniadanie. ;-; Julka się nie fochnęła na husband'a i chętnie pościeliła łóżko,i chętnie poznawała tajemniki szachów,gdy Bryce zajadał naleśniczki. Smacznego. :3 ![]() ![]() ![]() Kącik książkowych moli. XD 10 razy w tygodniu czytanie książek,guys. *o* ![]() ![]() Tajemnicze wymioty ponownie się pojawiły,hmm. Różowa Pantero,migaj do tropu,dlaczego Julka ma nudności ! XDDDDDDD ![]() Pogrywanie w domino. To dziwne,Julka miała zły nastrójnik z gry w Domino typu Nieudany dzień ?,a i tak wygrała ! XD ![]() ![]() Uwaga ... JULKA JEST W CIĄŻY,JEJEJEJEJEJEJEJEJEJ ! ![]() ![]() ![]() -Kochanie,jestem w ciąży ! -Omatkoboskabędęojcem jejejejej ! XD I dotykanie jeszcze nieciążowego brzuszka. ![]() ![]() ![]() Bryce gdzieś mi pognał,a Julia robiła kanapki,mnomnomnom. I zjadła,bo dostała głodziaka od emocji. :3 ![]() ![]() ![]() Tak naprawdę,nasz duży żuczek (XD) pognał do ratusza,by pracować w policji ! *-* Przed wami przyszły sierżant Bryce Savage ! 8) ![]() Wrócił do domu,wziął kanapkę,Julia jednak nie jadła,wolała poczekać na mężusia. :3 - Kochanie,gdzie ty byłeś,martwiłam się. - Byłem w ratuszu,i będę pracować jako policjant. - Ojaciejaciejaciejacie ! XD Albo Bryce,albo Julka mają takie dziwne reakcje. :3 Moje szaleńce kochane. ![]() I mój gentelmen posprzątał talerze,jejejejejejeje ! ![]() ![]() ![]() To tyle,co na pierwszy odc. II serii,jeszcze dodatkowo bonusik : ściana zdjęć moich żuczków dzikusów. :3 ![]() To tyle na dziś,czekam na komentarzyki. ~ Julia11
![]() |
#69 |
|
![]()
Domek na serio ładny. Szczerze mówiąc to ja nigdy nie budowałam domu w simsach
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |