![]() |
#331 |
Reputacja: 12
|
![]()
Świetne. Nie mogę się odczekać konfrontacji Pamela vs. Alba & Lemon
Szkoda mi Gibcia. Zdradzał małżonka i cierpi do tego
![]() Ostatnio edytowane przez Laselight : 03.10.2012 - 17:08 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#332 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ej no! I znowu nie wiem co napisać, to takie cudowne!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ciekawa jestem czy Gibon wybaczy Everowi i co będzie z tymi maluchami... Podziwiam Cię za to, że tak cudownie ubierasz to w słowa i mieścisz wszystko co chcesz powiedzieć.
Więcej!
![]() |
![]() |
#334 |
|
![]()
Fantastycznie sama przyjemność czytać
![]() Biedny Gibon jak ja bym się dowiedziała takich rzeczy o ukochanej osobie też bym była wściekła i załamana. No zobaczymy jak to się wszystko skończy. Czekam z niecierpliwością na next!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
|
![]()
brak mi słów
![]() jestes wspaniala, wspaniale zdjecia, wszystko jest dopracowane. WOW no..naprawdę nie wiem co napisac ![]() hilfe! tez jestem ciekawa czy Gibon wybaczy Everowi...daaj następną część, daaaj :3 e: i jak pozwolisz to ja chcę razem z anie do ciebie chodzić na jakies lekcje ![]() Ostatnio edytowane przez easey : 04.10.2012 - 14:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
|
![]()
Czemu tak jakoś krótko?
Super odcinek , szkoda że nie pokazałaś co Pamela chciała.. Czekam na kolejne części prologów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
|
![]()
Kolejny genialny odcinek... Jak Ty to robisz? Muszę się zapisać do Ciebie na jakiś kurs, nie wiem jednak, czy nadal są wolne miejsca!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Reputacja: 15
|
![]()
Kicuś! To się porobiło!
![]() Również jestem ciekawa czy Gibon wybaczy Everowi. Ciekawe też, jaką decyzję podejmie rudzielec. Przecież doskonale wiemy, że on kocha dzieci, lecz co zrobi w tym wypadku... Fabuła świetna, talent posiadasz - to wiesz ![]() Jestem zakochana w opisach. Doskonale oddajesz to, co czuje bohater i to, co dzieje się wokół niego. No po prostu bajka! Strona techniczna: Jest kilka powtórzeń, głównie z 'i'. Przecinki raz wstawiane z przesadą a raz w zbyt małej ilości. Wyszukałam kilka literówek oraz błędów językowych (mało rzucających się w oczy). Tak, tak. Wiem. Przyganiał kocioł garnkowi, ale tylko zwracam uwagę. ![]() Oczywiście czekam niecierpliwie na ostatnią część. Cieszę się, że wszystkie wątki się wyjaśnią i odejdziesz w taki sposób, że utkniesz mi w pamięci. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
|
![]()
biedny Gibon, z chęcią bym go przytuliła, pocieszyła ... mam nadzieję, że wszystko się ułoży (no musi skoro to ma być koniec sagi!). Uwielbiam go, jest najlepszy, najfajnieszy i wogóle the best więc musi być dobrze
![]() przez myśl mi nawet przeszło że Gibon stwierdzi, że nie jest gejem, że kocha dzieci i to właśnie dlatego, żeby je mieć i kochać zwiąże się z kobietą, a co więcej... tak sobie pomyślałam, że tą kobietą będzie właśnie Alba - nie są spokrewnieni biologicznie i się rozumieją (przynajmniej odkąd pamiętam) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
|
![]()
Kicuś, jesteś bogiem jesteś perfekcyjna, nie kończ nie możesz. Daj nam się delektować tą historią, jak dla mnie jesteś bezkonkurencyjna.. Żonko, proszę.. nie.. ja chce dalej Gibona, Albę , Lemon, błagam.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|