![]() |
#122 |
Reputacja: 12
|
![]()
Dwa, ablo trzy odcinki były dobre, a ten już jest trochę gorszy. Zgadzam się z Juhasem w 100%
Dwie uwagi ode mnie: Pisze i mówi się "nazywa się..." jeśli chcesz napisać jego imię i nazwisko, a nie " na imię ma." Jeśli chcesz tak napisać to piszesz samo imię. Na samym końcu napisałeś "Schowała mały talerz pod bluzkę na którym, było dzisiejsze śniadanie..." Z tego co zauważyłam ona na króciutką bluzkę(to nawet bluzka nie jest), więc jakim cudem ją schowała tak, że Daniel tego nie zauważył. Pisz tekst zgodnie ze zdjęciami. Po co ich będziesz znów przeprowadzać skoro nawet tego nie będzie widać? Więcej problemu dla ciebie. Ostatnio edytowane przez Chwalisława : 07.10.2012 - 17:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Reputacja: 10
|
![]()
up@ - właśnie też mnie to zdziwiło.
Jak chcesz to przeprowadź ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
|
![]()
Chwila, chwila, jak ona mogła schować talerz z jedzeniem! pod malutką bluzeczkę
![]()
![]() |
![]() |
#125 |
|
![]()
Kontynuacja odcinka 5
Dzisiejszy odcniek, bedzie krótki, ponieważ jest to kontynuacja. Bardzo przepraszam, ale usunęła mi się rodzinka i cały domek ;( Musiałem przekształcić lekko moich simów i ich dom, simowie mogą się różnić od wcześniejszych, ale to tylko szczegół. Jeżeli zmiany są bardzo widoczne zrobię ich od nowa. Po śniadaniu Daniel dostał telefon od Konrada. - Witaj Daniel, mam prośbę. Wyjdziesz zaraz ze mną i moim pieskiem do parku? - O to ty. Jak miło, nie ma sprawy, już biorę Lizie i idziemy we czwórkę. ![]() - Adziu, zejdź tutaj na sekundkę!- powiedział ojciec - Co? Nie pozwoliłeś mi dokończyć makijażu- Skrzywiła się Adele. - Przepraszam. Wychodzę z Lizią do parku, zostaniesz na kilka godzin sama? - O boże… Niech będzie, o której wracasz? - Nie wiem, może 16, 17 jeszcze nie wiem. Ale lecę już papa… ![]() Gdy Daniel wyszedł do parku z psem, dziewczyna postanowiła wyjść do Kamila i szczerze z nim porozmawiać. ![]() ![]() Rozmowa mogła trwać wielki, jednak opisałem najważniejszy moment, gdy Adele zadała pytanie, na którym opierała się jej egzystencja. - Kamil, ale najgorsze będzie jak on cię tu złapie! - No wiem, i co zrobimy? - Chyba mam pomysł. Jest dziś impreza na plaży. Pójdziemy na nią i będziemy mieć spokój. - Na pewno? Nie wydaje ci się, że to będzie za proste? -Będzie fajnie, będą drinki, piwo, muzyka no i oczywiście ja.- Dziunia nigdy nie zapomni o sobie 0.o - Jak, teraz? Przecież twój ojciec może mieć znajomych, którzy będą tam! - Kamil denerwujesz mnie! Co ty masz 10 lat, wszystkiego się boisz!? - Nie, że się boję tylko jak twój ojciec się dowie, to mi nogi z dupy powyrywa. - Nie bój się. Będzie fajnie, zabawimy się. Przecież przyjdą dziewczyny ze SQL. Nie bądź baba. ![]() - Kotku, niech ci będzie. Jesteś przekonująca. Przebrali się i uciekli na plażę. Jak Dan doszedł do parku i zauważył Konrada, od razu się ucieszył. ![]() Rozmiawiali godzinami, wręcz cieszyli się sobą. Byli uradowani, mieli wspólne cechy i tematy Konrad tak się napalił, że zaprosił Daniela do domu. A mężczyzna bez chwili zastanowienia się zgodził. ![]() Podczas drogi Konrad wysyłał różne znaki miłosne typu: oczko, przytulanie, komplementy itd… Gdy doszli do domu pooglądali tv, zjedli obiad porozmawiali, jednak każdy wie jak to się skończyło. [Przepraszam, tutaj ,miało być zdjęcie, ale moi simowie nie mogą kłaść się na łóżku -.-] Po romantycznie dziwnym spędzonym dniu ojciec wchodzi do domu, jednak nie zauważa, aby ktoś znajdował się w środku. ![]() Wchodzi na górę do pokoju Adele, i przeżywa szok. Zauważył obściskującą się parę. ![]() - Adele, co ten gnój tu robi? Przecież ta przeprowadzka była, abyście nie byli razem!- Wkurzył się Dan. - No sory, ale żadne mile nas nie rozdzielą i i tak będziemy razem! KPW ?- Wtrącił się do rozmowy również Kamil. ![]() - Ty gnoju wypieprzaj mi z pod mojego dachu!- Zdenerwował się Danio *.* - Niech pan się tak nie wkur**a, przepraszam, ale jestem tutaj dla Adele a nie dla pana. - Powiedziałem wynocha! ![]() Po małej awanturze dziewczyna dostała, szlaban na tydzień za przetrzymywanie pasażera na gapę. ![]() Obydwoje, zjedli kolację, umyli się i położyli się spać. Bonus: ![]() Koniec |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Reputacja: 10
|
![]()
Faktycznie krótki odcinek... ale się porobiło. Ciekawe, czy Adele dalej będzie z Kamilem???
![]() |
![]() |
#127 |
|
![]()
Nawet, nawet, fajnie że w zdjęciach są ramki, ale te zdjęcia są według mnie małe :/
![]() |
![]() |
#128 |
Guest
|
![]()
Nie komentowałam poprzedniej części z braku czasu, trzeba nadrobić.
![]() Poprawę widać, dobry znak. Zastosowałeś się do niektórych rad. Jest lepiej, o wiele. Dialogi są mniej infantylne. Zdjęcia też trzymają fason. ![]() Co do wyglądu simów to w sumie nic nie widać. Czy Daniel będzie gejem?:C I kurde, super że akcja nie leci tak szybko! |
![]() |
![]() |
#129 |
|
![]()
Co do Daniela, to nie powiem, ale postaram się zmienić tępo akcji.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
|
![]()
Nie widzę żadnej różnicy w ich wyglądzie. Tylko Kondrad wygląda jak klon Daniela.
Jak to zrobiłeś , że na ostatnim zdjęciu Adele tak dziwnie wyszła?
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|