![]() |
#912 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Bo chyba fotkę pstrykasz wciskając właśnie F10.
O ile się nie mylę tak jest domyślnie w Frapsie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#913 |
Reputacja: 21
|
![]()
CanYouRun it pokazuje, że wszystko OK. Mam zresztą screena.
[IMG]http://i46.************/14kbo89.png[/IMG] Myślałem, że coś ze sterownikami i pobrałem Driver Agenta z tej samej strony, pokazał, że mam przestarzałe sterowniki. Chciałem je pobrać za jego pomocą, ale przekierowało mnie do strony płatności (miałem zapłacić ponad stówę za sterowniki, program miał przekreśloną cenę, był za darmo) mam lekką obsesję na tym punkcie i od razu usunąłem program i stwierdziłem że to ściema i sterowników nie mam nadal ;/. Ostatnio edytowane przez Shiver : 30.09.2012 - 06:03 |
![]() |
![]() |
![]() |
#914 |
Moderatorka Emerytka
|
![]()
Sterowniki możesz pobrać ręcznie.
http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx i wybierasz wszystko wg tych "stepów". Z instalacją też nie powinieneś mieć żadnych problemów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#915 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#916 |
|
![]()
Mam takie zapytanko... Czy jest możliwość zaproszenia na ślub więcej niż ośmiu simów?
Może jakiś mod lub może ktoś zna jakiś sposób? ![]() Grafika mi raczej pociągnie, a zależy mi na zaproszeniu większej ilości simów :3
![]() |
![]() |
#917 |
Moderatorka Emerytka
|
![]()
Czarnulko - aktualizuj sterowniki, bo problem leży po stronie kompa, nie samej gry.
rudzilczyni - ja zawsze sprowadzam im tym kartonem z ciuchami (whatever...) z InSimentora ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#918 |
|
![]()
Obecnie nie gram w dwójkę do czasu jak podkręcę kompa.Nie grałam z dodatkami z neta, bo nawet z tymi maxisowskimi expansion packami chodziła mi słabo.Ale teraz może uzyskam płynność w grze i spróbuję pobrać jakieś fryzury, ciuchy, meble (kiedyś już kombinowałam z ubraniami i biżuterią).Mam takie pytanie, czy w SimPE można wpisać sobie samemu opis do mebla, ściągniętego z netu.Jeśli tak to w jaki sposób? Mam nadzieję że zrozumiecie o co mi chodzi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#919 |
Reputacja: 12
|
![]()
Moi simowie nie potrafią się kłócić. Mam małżeństwo, on ją jeszcze kocha, ale ona ma tak gdzieś 11 ma górnym pasu, chciałam ich bardzo skłócić, ale jakoś się nie da, jak się kłócą, to na koniec się zgadzają ze sobą i nic z kłótni nie wychodzi
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#920 |
|
![]()
up: a ile mają na pasku związku życiowego czy coś takiego? (chodzi mi o ten na dole). Bo on chyba też musi być niski.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 24 (0 użytkownik(ów) i 24 gości) | |
|
|