|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#591 |
Reputacja: 10
|
![]()
Taaak! Połącz! Odcinek super, już nie mogę się doczekać następnego!
![]()
______________________________ ''Już tyle słońc wzeszło tylko jeden raz, Już z tylu stron zapłonęły ognie gwiazd, Już tyle miejsc zapomnienia pokrył kurz, Wiem, co to jest, lecz się nie zatrzymam już.'' |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#592 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ja też jestem za połączeniem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
|
![]()
Ja też chcę żebyś połączyła te dwie rodziny. Czekam na dalsze części.
![]() |
![]() |
#594 |
|
![]()
Tokiiiii ciamciaramciam *.* Jest cudnie Eyvee miły powrót
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
|
![]()
No to skoro wszyscy chca polaczenia to zrobie, tylko polacze je galezia glowna Draculow, bo Hiwatarimi gram w Sunset/Lucky Palms
![]() Rodzina Fujiwara ciag dalszy Toki ostro cwiczyl na silownie dzien w dzien...nie jest latwo wsrod tylu dobrych sportowcow na stadionie, a trzeba zdobyc wkoncu jakis awansik... ![]() Wieczorem razem z Naomi poszli na konkurs wiedzy....oboje wygrali i dostali nagrody ![]() ![]() Dziewczyna, by podniesc zmeczonego ukochanego na duchu poszla razem z nim na silownie.... ![]() ![]() W domu czekal za to na nich dobry obiad....kanapki xD ![]() Jak to prawie kazdy facet w domu...Toki naprawia zepsute sprzety. ![]() Zas Naomi postanowila zalozyc sobie swoj malutki ogordek - jej pierwsze roslinki ![]() ![]() W wolne popoludnie poszla do parku i zaprzyjaznila sie z pobliskimi ptaszkami ![]() ![]() ![]() Jak sie okazalo duch dalej nekal Tokiego i Naomi....trzeba bylo zadzwonic po lapaczy duchow, nie ma zmiluj ![]() ![]() Oczywiscie kiedys musial nadejsc ten piekny dzien, kiedy Toki poprosil Naomi o reke ![]() ![]() Oczywiscie dziewczyna sie zgodzila ^^ ![]() Czas mijal i mijal....Toki i Naomi czesto przesiadywali poza domem, kiedy tylko byla ku temu okazja....tutaj pichca jedzonko na grilu ![]() ![]() ![]() Burza mozgow w grze w domino ![]() ![]() Niszczenie dowodow zbrodni xD ![]() Oczywiscie pozniej Toki i Naomi wzieli slub, ale cichy, bez gapiow, bo i pieniedzy nie bylo na wesele ;/ ![]() Ale zakochanym to nie przeszkadzalo - liczylo sie dla nich tylko to, ze sa razem. ![]() BONUSY: "A ta w co sie ubrala?..." ![]() Strzelila mine nie ma co....xD ![]() Zaczytana kosa smierci O.o ![]() Te usmiechy na twarzach wedkarzy ![]() ![]() A Naomi cos czesto lubila pogaduszki z panem kibelkiem.... ![]() ![]() CDN ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Reputacja: 12
|
![]()
Czy ja już mówiłam, że oni są śliczni? Tak więc, są śliczni. Z niecierpliwością czekam na dzieciaczka. Ten duch musi być naprawdę wkurzający. Ja bym nie wytrzymała. Ale skoro Naomi ma takiego faceta w domu ^-^ Ślub naprawdę skromniutki :d
Czekam na więcej. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
|
![]()
Boże eyvee jakie ty masz piękne zdjęcia!!!
![]() ![]() Obrabiasz te zdjęcia w jakimś programie??? proszę.... zdradź tą tajemnicę ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
|
![]()
Dzieki ;D skierko nie obrabiam zdjec;] tylko je pomniejszam, nic z nimi nie robie, moze to grafika. Mysle, ze nastepne wesela beda wieksze....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
|
![]()
oi Eyvee, Eyvee... niech Toki przejmie od Tony'ego też trochę genów megapłodności i będzie wesoła gromadka!
![]() ale tak jak jedna z poprzedniczek, muszę przyznać, że ładne te twoje simy. jak zawsze zresztą ![]()
![]() |
#600 |
|
![]()
No właśnie, masz śliczne zdjęcia, simy, domy, zwierzaki, ogródki, kapcie, ciuchy, meble itd...
![]() No i zgadzam się z milkie w sprawie tych genów ![]() czekam na więcej! down: dzieki! planuje kupno nowej karty graficznej, przyda sie ![]() Ostatnio edytowane przez easey : 11.11.2012 - 08:08 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|