![]() |
#211 |
Reputacja: 10
|
![]()
Cześć!
Wracam z nową rodziną. Ostrzegam, że będę tu dodawać zwykłe losy, bez akcji itd... ![]() Rodzina Hayes Mając pięć lat, Lauren wyprowadziła się z rodzicami do Champs Les Sims. Jako nastolatka marzyła o powrocie do rodzinnego miasta - Moonlight Falls. ![]() Gdy stała się pełnoletnia, postanowiła spełnić swoje marzenie. Wyjechała. ![]() Pierwsze co, to odwiedziła park, z którym wiąże się jej wiele wspomnień z dzieciństwa. ![]() Poznała wiele ciekawych osób... ![]() ![]() ![]() Dzięki pyłowi wróżki Lauren mogła latać ![]() ![]() ![]() Po powrocie do domu, dziewczyna zrobiła sobie coś do jedznia. ![]() Zdrowa sałatka ![]() ![]() Wieczorem Lauren udała się do wozu cygańskiego(?) ![]() No i spotkała uroczego wampira... ![]() ...który zaczął jej bez przerwy dawać kwiaty ![]() ![]() ![]() ![]() To dź-dzięki ![]() ![]() + Takie jakieś bonusy: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie usnęliście? Ostatnio edytowane przez easey : 10.11.2012 - 11:09 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#212 |
Reputacja: 12
|
![]()
Strzelam, że Lauren jest czarodziejką.
Dziewczyna jest strasznie ładna... ![]() Ciekawi mnie jak rozwiniesz jej losy. No i ten wampir. mrr... będzie ciekawie xD ![]() @up: przepraszam, że zdradziłem.. ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Alcioo :33 : 10.11.2012 - 12:05 |
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
|
![]()
Dzięki, Robaczku ;3
Nie, Lauren nie jest czarodziejką ![]() ( to znaczy miałam taki plan, ale to miała być niespodziewanka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
|
![]()
Simka jest bardzo ładna, a historia jest bardzo lekka, dobrze się czyta
![]() Mam nadzieję, że ta rodzinka nie będzie ci szwankować ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
|
![]()
Lauren jest piękna. Czemu ona ma kły? Losy czyta się bardzo miło, zresztą jak każde twoje
![]() Czekam na więcej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
|
![]()
Niechcący kliknęłam w casie na te usta
![]() myślałam, że nikt nie zauważy ![]() Ostatnio edytowane przez easey : 10.11.2012 - 13:10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
|
![]()
Heh ja nie zauwazyłam.
![]() Ale teraz to się wydało!!!!!!!!!! xd @downdown - dzięki. ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Katherine : 10.11.2012 - 14:41 |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
|
![]()
ooo, trochę... eee... Zwyczajnie? Lauren ma dziwne usta
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
|
![]()
Lauren mi sie bardzo podoba. Kły mi nie przeszkadzają.
Tylko dlaczego ostatnie zdjęcie tak dziwnie wygląda? @upup gratuluję setnego posta
![]() |
#220 |
|
![]()
Oo.
![]() Faktycznie nie masz skrzydeł u wróżek. Dziwne. :o Ani tego błysku, jak sim nie wróżek może latać.. Dziwne. :o Za to ta Simka jest prześliczna. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|