![]() |
#141 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
@up Sądzę, że Amber bardziej przeszkadza to, że Rose jest córką jej byłego faceta i kobiety dla której ją rzucił. Ona ma szczerą nadzieję, że Rose zostawi Fabiana.
Wygląda na to, że Viv dobrze zrobiła nie sprzedając swojego domku. Przynajmniej ma dokąd wrócić ![]()
![]() |
|
![]() |
#142 |
Reputacja: 12
|
![]()
Haha Robaczku(Altair), widzisz? Dobrze, że nie sprzedała swojego starego domu. Chyba, że coś pominęłam, ale wątpię.
Wredna szmata!! Jak można być tak bezuczuciowym wobec ludzi, a tym bardziej dla swoich dzieci. Do sądu z nią!! Szkoda mi Fabiana. Nie dość, że nie może się spotykać z miłością swojego życia, to jeszcze będzie miał dziecko i zabrali mu Viv. Chłopaczyna się załamie D: |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Reputacja: 10
|
![]()
No teraz to młodzież tylko o jednym!
![]() Amber to zepsuta, pusta, dzi*wka . Taka dziunia. ;/ Nigdy jej nie lubiłam i nie będę. Mam nadzieję, że dzieciaki wstawią się za Viv i jakos to będzie...
![]() |
#144 |
|
![]()
Amber to bardzo nieszczęśliwa kobieta, z tej frustracji nawet własnemu dziecku nie pozwala na miłość. Ciekawe co będzie z tą ciążą nastolatków?
Brawa za odwagę dla Viv ! ![]() Czekam na następny ![]()
![]() |
#145 |
Reputacja: 22
|
![]()
No cóż, muszę powiedzieć że ja całkiem lubię Amber
![]() A Fabian no, bardziej mi wygląda na geja, no ale skoro już był w dziewczynie to raczej nim nie jest Tak czy siak, mam nadzieję że będą razem z Rose
![]() |
#146 |
|
![]()
matko czemu nie widziałam odcinka, jest C U D O W N Y! F E N O M E N A L N Y!
NIE NAIWDZIE AMBER, UTOPIŁABYM TĄ ZOŁZE:< szkoda mi Fabiana, w sumie nie jest facetem w moim typie, ale każdy ma prawo na uczucia, nie zależnie od Wieku, wyglądu, statusu materialnego etc. Ta historia jest jedną z moich ulubionych histori, naprawdę Gratuluje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
|
![]()
Cześć wszystkim!
Odcinek mniej-więcej się robi (bardziej mniej niż więcej), ale chciałabym zaproponować wam pewną rzecz, a mianowicie: Każdy, kto chce, może napisać do mnie na priv, co chciałby zobaczyć w mojej historii. Może to być cały opis sytuacji, ale także tylko jedno zdanie, które postaram się rozwinąć. Mam nadzieję, że to dobry pomysł, żeby każdy mógł mieć wpływ na przebieg mojej historii. To nie jest konkurs, więc nagród nie będzie, ale na pewno będę miała dużo zabawy z wybieraniem pomysłów, a wy, gdy zobaczycie własną sytuację w moim OJSG. Nie pomyślcie sobie, że gwiazdorzę, czy coś, ani też, że się wami wysługuje. Pomysłów na historię mam sporo, ale może wy będziecie mieć lepsze? Pozdrawiam, Glimmer ![]()
![]() |
![]() |
#148 |
|
![]()
piękne Ojsg nie mając konta czytałem te historie od 1 odcinka ''perypeti tiffani'' czekam na odcinek 4
|
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
|
![]()
No cóż wiemy już,że Amber to ***
Kiedy następny ?
![]() |
#150 |
Reputacja: 12
|
![]()
Glimmer- karaoke Cię tak wciągnęło, że nie piszesz?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|