![]() |
#111 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Ahahaha już wiem, już wiem, znalazłam
![]() Ale serio, próbuje wzbudzić jej zazdrość poprzez jej własna siostrę? Bez względu na to, jak bardzo się (nie)lubią, to trochę cios poniżej pasa ![]()
![]() |
|
![]() |
#112 |
Reputacja: 10
|
![]()
ciekawe, który cios byłby cięższy: gdyby przyprowadził Sam, czy właśnie ową Lucy (tą przez którą tak cierpiała)
a może właśnie uderzył w czuły punkt?? tego nie wiecie ![]() i brawa dla myrtka. Była najbliżej odpowiedzi nie znając podpowiedzi. ![]() moim zdaniem one są do siebie podobne, więc skąd ta Lucy ?? Ostatnio edytowane przez Sqiera : 06.12.2012 - 01:46 |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
|
![]()
To jej siostra? i chce zrobić jej takie coś? oj nie ładnie, chyba że podkochuje się w Alexie i to jest jej metoda na niego.
![]()
![]() |
#114 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
@Sqiera Sądzę, że przyprowadzenie Lucy byłoby równoznaczne z wykopaniem sobie grobu
![]() A Lucy stąd, że wzięłam pierwszą lepsza damską postać, z którą Mila miała na pieńku, a o której pamiętałam ![]() ![]() @mile Myślę, że to raczej Alex próbuje wykorzystać Sam do wzbudzenia zazdrości w swojej eks, a Sam się zgodziła, żeby zrobić na złość "ukochanej" siostrzyczce ![]()
![]() |
![]() |
#115 |
|
![]()
Hmm..co by tu napisać. Niech pomyślę,hemm..
![]() Akcja trzyma się napięcia,jestem już ciekawa,co się stanie dalej. A co najbardziej mnie ciekawi ? Kogo Mila wybierze ? Robbiego czy Alexa ? ![]() ![]() Odcinek całkiem spoko. Ujdzie,nie wkurzę się. ![]()
![]() |
#116 |
|
![]()
O czyli moje przypuszczenie o dziecku jest możliwe?
![]() Jak można uciąć w takim momencie?! Szybko do grania w simsy! ![]() Mila niech się bierze za Roba, bo Alex do niej nie pasuje! |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
|
![]()
Zaczęłam cię czytać od wczoraj. I od razu mam lepszy humor.
![]() Jeśli Mila byłaby z Alexem, to bym cię zamordowała, ale to nieistotne, kochana . ;p Tagi twojego tematu wymiatają. ![]() ![]() ![]() Odcinek fajny, tylko szkoda, że do niczego nie doszło. Huehuehue Czekam na więcej Roba! To znaczy na next!
![]() |
#118 |
Reputacja: 15
|
![]()
Kurczę, u Ciebie więcej tematów o Robie niż w moim własnym!
![]() ihihihih Shierka - ale ze mnie szerlkoczka ![]()
![]() |
#119 |
|
![]()
@up: hehe ... dobrze powiedziane
![]() chyba będę musiała coś z tym fantem zrobić ![]() Rob jest boski ! to fakt, ale Alex też nie jest zły! Uwielbiam ich obu i nie wiem teraz co zrobić ![]() E: a za tagi też dziękuję ![]() @down w sumie mogłabym, tego jeszcze tutaj nie było ![]() ![]() ![]() ale nie... to jest niegodne i niezgodne z moimi przekonaniami ![]() taki Och Karol 3 by wtedy powstał. a mi ten film się niezbyt podobał ![]() Ostatnio edytowane przez Sqiera : 07.12.2012 - 18:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
|
![]()
A może zrobić taki eksperyment: ale to wymaga miłości z każdej ze stron, niech zamieszkają we trójkę, ona będzie najszczęśliwsza na świecie, a oni muszą się zaprzyjaźnić i zaakceptować i tyle, to takie proste
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|