![]() |
#42 |
Reputacja: 22
|
![]()
Dziękuję za komentarze
![]() Promise, that you will never let me go.. ![]() Kwiaty dla pięknej pani ![]() ![]() ![]() Trzeba trochę poczytać.. Jejku, jakie to skomplikowane ![]() Gdy Penny urodziła chłopca, dostał imię Marc, dwa dni później odbyła się uroczystość.. ![]() ![]() ![]() ![]() Eva i Hank, schodzą na boczny plan. Oboje mieli już urodziny i są szcześliwymi emerytami. Eva odnalazła szczęście w swojej przyjaciółce, klacz Ani, a Hank poświęcił się ogrodnictwu. Nie mieszkają razem, ale utrzymują kontakt. Są w dobrych stosunkach. Czasem spotykają się i wspominają dawne chwile, swoje pierwsze spotkanie w parku, narodziny Nate'a..
![]() |
#43 |
Reputacja: 10
|
![]()
Precz z Hankiem, żeby mu wszystkie roślinki zwiędły
![]() ![]() No czas na kolejny odcinek! ![]() Ten sim w bluzie, na ślubie ma super strój haha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
|
![]()
Penny bardzo cieszy się z narodzin synka. Cieszy się że kocha jego ojca nad życie
![]() W sobotę Hank odwiedził wnuczka. Penny zrobiła obiad, zjedli razem - Naprawdę dobre, Penny gdzie nauczyłaś się tak smacznie gotować? - Hank poznawał swoją synową ![]() ![]() Dziadek zaczął odwiedzać Marca codziennie, a mały Marc rósł zostawiając za sobą lata niewinności ![]() ![]() Tymczasem Penny znów jest w ciąży. ![]() Nathaniel dostał telefon ze szpitala. Eva zmarła w szpitalu Świętej Trzustki około 4 nad ranem.. Szybko zawiadomił ojca. Hank nie mógł przestać płakać. Nate postanowił zaproponować mu aby zamieszkali wszyscy razem. Z początku jego ojciec nie chciał stwarzać dla nich problemu, ale za namową synowej zmienił zdanie i wprowadził się do nich
![]() |
#45 |
Reputacja: 12
|
![]()
Podoba mi się bardzo twpja rodzina. Wszyscy się trzymają razem. Do tego robisz bardzo ładne zdjęcia.
Tylko szkoda, że Eva nie żyje.[*]
![]() |
#46 |
|
![]()
Penny urodziła kolejnego chłopca, nazwałam go Nick. :]
Rodzice nie chcieli aby mały Marc czuł się "opuszczony" a więc postanowili spędzać z nim dużo czasu, zaniedbując przy tym swój związek ![]() Czas mijał szybko, mały Nick rósł i rósł.. ![]() A wraz z nim jego starszy brat ![]() ![]() ![]() Dzieci rosły szybko, zostawiając za sobą swoje życie które zbliżało się do końca ![]() ![]() Śmierć zabrała Hanka, który mimo tego że umierał nie miał żalu. Udało mu się zobaczyć jak jego wnuki rosną. Teraz będzie mógł opowiedzieć o tym ich babci, która z pewnością obserwowała ich życie odkąd odeszła.. ;( Akcja będzie toczyć się szybko gdyż nie mam zbyt wielu zdjęć, to jedyne zdjęcia jakie posiadam z tego okresu Penny zmieniła nieco wizerunek.. Marc miał urodziny i jest już nastolatkiem. ![]() Nathaniel zabrał Penny na randkę ![]() ![]() Jak zapewne zauważyliście, Penny jest inna ponieważ nie ma już netowego skina. Musiałam usunąć bo chyba gra mi wolno chodziła. ;( Nadeszły urodziny Nate'a. Zaprosił na przyjęcie kilku współpracowników ![]() ![]() Kilka dni później swoje urodziny miał Nick ![]() Każdą wolną chwilę poświęca grze na gitarze, marzy o wielkiej karierze jak Britney Spears, Madonna czy Justin Timberlake lub Michael Jackson ![]() Penny złapała wielka ochota na loda. ![]() Tydzień później nadeszł czas na urodziny Marca ![]() ![]() Marc zatrudnił się w remizie, a 3 dni później wyprowadził się do małego gniazdka na przedmieściach.. Penny tęskniła za swoim dzieckiem, wspominała czasy gdy mały był jeszcze w brzuszku. Nathaniel postanowił spędzić niedzielę z rodziną. Wybrali się do klubu karaoke. ![]() ![]() ![]() CzAS mijał, aż przyszły urodziny Nicka. ![]() ![]() ![]() Nick postanowił rozpocząć karierę wykonawcy. Liczy na to że jego marzenie się spełni
![]() |
#47 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Nick świetnie wygląda, podoba mi się jego mina na przedostatnim zdjęciu
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Reputacja: 10
|
![]()
o jejku, strasznie szybko się to wszystko dzieje
![]()
![]() |
#49 |
Reputacja: 14
|
![]()
Rozumiem, że można trochę przyśpieszyć, ale to jest przesada. Ktoś urodził się na początku odcinka, a jest dorosły na końcu!!!!!!!!
![]() Rozumiem powiedziałaś, że będzie szybko, ale, aż tak. Jeśli tak dalej pójdzie to ja w grobie będę za 2 minuty. Czekam na więcej -> |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Reputacja: 12
|
![]()
oj Słodki Panie, sam nie jesteś lepszy
![]() Powiem szczerze, że rzadko komentuje TS3, ale bardzo zaciekawiła mnie twoja historia, rozumiem, że te zdjęcia nie miały pójść "pod publiczność" dlatego jest ich tak mało i historia nabrała szybkiego tępa ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 21 (0 użytkownik(ów) i 21 gości) | |
|
|