Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 21.06.2004, 19:30   #171
Zielak:-)
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by tomek@Aug 20 2003, 07:41 PM
"Dwaj zgryźliwi tetrycy"

Odcinek 1 Zapalenie.... opon mózgowych
Smacznie sobie śpie...

Tymaczasem pokażemy wam mój dom ...

jadalnia i kawałek salonu

kuchnia

i wrezcie sypialnia(tak naprawde to miła byc pokaz domu ae sobie pomyślałem ze jak foto story zrobie z teg to nie bedzie źle )

nagle obudził mnie jakiś rzękot... stało jakieś auto przed moim schludnym basenem

zauważyłem rozjechany trawnik "zatłuke nowaka!!!! :twisted:
od jakiegoś czasu nowak był moim głównym wrogiem ... dziwnym sposobem nowak był spokojny nawet kiedy poszczułme go moim jamniczkeim

Tylko odszedł kawałek...
Chwile odszedłem zeby coś zjeść w kuchni... (a byłem już bardzo zły..)

zobaczyłem przez okno to!

Podpalił mi warsztacik mój ulubiony warszacik!!
Nowaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!!!!!!!!!!!!!! NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!
Koniec odcinka1

I jak podobało sie wam?
Prosze o komentarze!
Genialne. Wprost wspaniałe, ale przydało by się troche więcej napisów. Kontynuuj. Czekam na kolejne odcinki.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 22.06.2004, 19:33   #172
wacia
Guest

Domyślnie

oTO MOJE DRUGIE FOTOSTORY

ON MIESZKA TAM!!!

Tak zaczeła się moja przygoda z Henrykiem.Nie wiem czy to co ja przeżyłam można nazwać przygodą...W każdym razie.Jestem Christina.Mam 35 lat,trojke dzieci.Już nie spiewam(Christina Augilera).
Spotkałam go w nowo otwartym centrum handlowym
Od razu znaleźliśmy wsolne tematy do rozmów!!!

Bardzo Henryka polubiłam.Nie powiem zakochałam,bo wtedy czułam do niego taki zawnetrzny wstręt.Henryk był brzydki.Miał jakieś rany po wypadku.Nie powiedział mi dokładnie jakich.Z resztą nie o tym mowa.

Na początku Hanryk był nie do zdobycia...
-Henryk mówię Ci,masz na prawdę piękny płaszcz
-Ile mam Ci mówić!!To zwykła marynarka za 20 simoleanów!!
-Przepraszam,chciałam Ci poprawić humor...
-Zepsułaś go...
-Dlaczego???Nie wiem na prawdę jak Ci poprawić humor???
-Przymknij się lepiej...
-...

Pamiętam te jego gadanie...
-Bo ja jestem z rodziny z korzeniami!!!Ja mam swoje zasady.
Nigdy nie umawiam się z dziewczyną w piątki,niedziele,dlatego że piątek to dzień święty,a niedziela to dzień spotykania się z rodziną a nie z obcą osobą!!!
Nie upijam się!!Nie szwędam się po nocnych clubach!!Nigdy,ale to nigdy nie przyjmuje zaproszeń dziewczyn do domu!!Również nigdy nie przyjmuję podwalanek (podziwów) w stylu
-Och jaką masz wspaniałą kurtkę!!Gdzie ją kupiłeś???!!
Wtedy umiem obrzydzić się dziewczynie
-W sklepie z używaną odzieżą,a co??
Nio i taki on był...Niby miał te swoje zasady,ale czasami o nich zapominał...

Jeszcze tego samego dnia poznałam Małgosię.
Bo Henryk mnie z góry olał...Niedługo po tym Małgosia została moją najlepsza kumpelką.

Po nieudanej randce(Henryk odmówił mi,kiedy zaprosiłam go do siebie do domu...)wróciłam zmęczona do domu...

Następnego dnia ubrałam się ładnie i przygotowałam lanch,chciałam zaprosić Henryka.Może chociaż strojem go troche bardziej do siebie przylubię* ??
__________________________________________________ ____
*przylubić-zrobić coś czymś aby ktoś kogoś polubił

Okazało się że Henryk jest w pracy,wróci ok. 15-16...
Myślałam że się zatłukę!!!!Ale wpadłam na pomysł że przecież wieczorem jest ciemno,i bardziej romantycznie!!Tylko zastanawiałam się czy zrobić kolację u siebie czy może pojechać na miasto...W mieście można się całować w fotelu,a w domu można wiele więcej...hmm...dobra!!Jedziemy do miasta!!
Do tego czasu moszę zrobić sie na bustwo!!!I możę co do kreacji to cioś bardziej wyzywającego??...

O Simboże!!!
Henryk mnie okłamał!!!
Jest w pracy do 18!!!!
Poczekam i zadzwonie...

Jest!!!Teraz dzwonie po taksowke...
-Kto dzwoni???
-Christina Augilera....
-O Boże!!!!!Co się stało???
-Zamawiam taxowke na Aleje Simów 4
-Juz...

Ten dupek nie chciał zebym go pocalowala!!!Zobaczycie co bedzie potem...

Ponieważ drzwi do ekskluzywnej restauracji nie było...Poszliśmy na drinka,ja,bo ob wziął wodę gazowaną...A ja sobie tak fajnie ten wieczór wyobrażałam
Kolacja przy świecach....trzeba było wybrać dom...

Troche chciałam z nim poflirtować,i o dziwo...UDAŁO SIĘ!!!
Ale to pewnie tylko dlatego że był pod wpływem alkoholu...Wcześniej mówiłam że sobie wziął wodę...Nie woda tylko wóda ...
Chyba znał barmana :unsure:

Chyba mnie polubił Henryk oczywiście

Nadeszła 5 h....Postanowiłam go zaprosić do domu.
-Wiesz,już ta 5 godzina,może by tak,odprowiadził byś mnie do domu??Po małym kacu zrobiła bym Ci herbatke???Co??
-Jak możesz!!!Kleisz się tak do mnie!!!Nie ma mowy!!!!Nigdzie nie idę!!Owszem,ide do domu!!

GBUR!!

CDN
WIEM ZE GLUPIE...
KOMENTUJCIE
ZARAZ PISZĘ NASTEPNA CZESC,CHYBA ZE NIE CHCECIE <_< :ph34r:

stare 23.06.2004, 12:22   #173
Matt_13
Guest

Domyślnie

:lol:
Odc. 2 "życie samotnej matki"pt. "Potworna Wiadomość"

Gdy rano wstałam zakradłam sie po cichu do salonu. zobaczyłam tam Monikę i Piotrka, którzy rozmawiali przed telewizorem właśnie o mnie:

- Mysza, prawda, że mama bardzo mało sie nami opiekuje?
- tak. Pół dnia spędza w pracy, a pół śpi lub uczy się, żeby dostać awans. Interesują ją tyylko podróże do innych krajów, pieniuądze i takie inne...

Nie mogłam tego znieść. moje własne dzieci mówią o mnie w ten sposób? No, ale mają racje. Muszę dzisiaj zostać w domu i zająć sie moimi maluchami. One też nie pójdą dziś do szkoły...

gdy wieczorem myłam się usłyszałam, że Monika z kimś rozmawia. Podsłuchałam co mówiła;
- cześć ola! posłuchaj nie było mnie w szkoe, bo mama została w domu i bawilismy sie z nią całe popołudnie. Nie, nie ciesze sie, bo mama nic nam nie kupuje, a ja chce mieć swój własny pokój! no...dobra, cześć.

No, to mnie naprawde poruszyło. Postanowiłam wybudowawć pokoje dla Moni i piotrka. Zaoszczędziłam przecież już ponad 9 000 $. Oto te pokoiki. Jak narazie jest tylko podłoga i ściany, ale już za kilka dni bede kupowała meble.

Idę spać.
O nie! zwolnili mnie z pracy, a wszystko dlatego, że poszłam spać o 2;30 nad ranem, a do pracy miałam na 8;00 t eraz maluchy muszą poczewkać dłużej na pokoje.....

C.D.N.

W następnym odcinku:
1. Znalazłam nową pracę
2. Pokoje są gotowe
3. Centrum
4. mój najlepszy przyjaciel

I co podoba sie? poprawka. w 1 odc. źle napisałam. ojciec miał 21 lat jak był w tym klubie. zamiasst "ma" powinnam napisać "miał' SORKI za błędy

Ludzie, i jak podoba wam się moje fotostory? muszę to wiedzieć, ponieważ nie wiem, czy warto robić dalsze odcinki. Błagam wypowiedzcie się!!!!! Pliska

To moje gg: 8184423

EDIT: Matt tu nie komentujemy fotostorów! :mellow:

---------------
Cytat:
Originally posted by HaNaH222+--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (HaNaH222)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>supcio!!! jest super po prostu!!! kocham Ciebie i to opowiadanie jest świetne!! [/b]

<!--QuoteBegin-FaJnA

Pisząc ten post łamie regulamin,ale to na Twoją prośbę MATT !!!
SUPER FOTOSTORY!!!JUŻ NIE MOGE SIE DOCZEKAĆ NASTĘPNEGO ODCINKA!!!LEPIEJ SIE POŚPIESZ!!!
[/quote]

stare 28.06.2004, 09:38   #174
bula
Guest

Domyślnie

Ja tez sproboje .......jak mi sie wreszcie uruchomia simy Od razu mowie jak mi sie uda . A bedzie on o przyjazni dwojki rodzenstwa z chlopakiem. Przewidzialem tez sylwester.

-------
oki to juz ostatni
nie zrobie tego fotostory , bo nic nie kapuje z ta poczta . Chyba ze ktos mi rzeczowo wyjasni jak to sie robi :I @[email protected] GG-1081233 prosze , niech ktos mi pomoze

UŻYWAJ OPCJI !!!!!!

stare 28.06.2004, 16:26   #175
dona
Guest

Domyślnie

Muwiłam wam ze zrobie TSFostory,ale coś mi sie stało z Simsami i teraz musze je zainstalować na innym dyscu ,więc Fostorów nie napisze bo nie mam rodzinki.
Przykro mi ale "Wehikuł Czasu" ukaze sie najwcześniej za 2 lub 3 tygodnie.

Kurcze kiedy ukaze sie ten następny odcinek z tym białym kotkiem ,juz sie nie mogę doczekać , a i piszcie więcej Fostorów.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stare 28.06.2004, 17:13   #176
Basieńka
Guest

Domyślnie

Te wszystkie fotostorki są świetne!!!
"Zimny prysznic"
Rafał i Apolillia są małużeństwem. Ona ma 43 lata, on 41. Mają 3 dorosłe dzieci. Marta- 24 lata jest studentką psychologii, Andrzej- 22 lata jest studentem politechniki, a Anna -20 lat jest studentką prawa. Rafał jest piosenkarzem w barze "Pod Jemiołą". Apolillia aktualnie nie pracuje (pracuje, jeśli zajmowanie się ogrodem nazwie się pracą). Byli szczęśliwym małużeństwem do czasu....

Pewnego dnia, gdy Lillia wróciła od sąsiadki poczuła że niepodoba jej się już Rafał. Zawsze był dla niej bóstwem, bez wad, a teraz widziała każdą jego wadę i coraz mniej zalet...

Za to Rafał zaczął podobać się facetą i...

...popadł w alkoholizm!

Pewnego nia zagadał do przypadkowej dziewczyny, która od razu mu się spodobała...

Rafał też musiał się jej spodobać skoro rzuciła mu się na szyję!

Kwiaty które kupił żonie wręczył Karolinie (tak miała na imie)

Chciał sie do niej przytulić, ale ona miała zasady.

Kiedy wrócił do domu chciał wyznać coś żonie ale nie wiedział jak...

W końcu chciał ją pocałować, ale Lillia nie była w nastroju [też bym nie była jakbym musiała podlać tyle kwiatów]

Ale Rafał wiedział jak poprawić jej humor.

Apolillia też chciała poprawić Rafałowi nastrój i bardzo mocno go przytuliła!!!

Poczuła od niego alkohol i odepchneła go od siebie delikatnie.
- Kochanie ty... eee... ty musisz iść pod prysznic. Jesteś strasznie spocony!

Ale Rafał oczywiście jest macho i nie poszedł pod prysznic ale coś przekąsić...
CDN

Jeśli wam sie nie podoba to piszcie!!!

--------------------
BULA prosze cie nie pisz jednego posta pod drugim! Jeśli o czymś zapomniałaś urzywaj opcji "EDYTUJ" jest ona nad napisanym wcześniej poście po prawej stronie.

stare 28.06.2004, 19:52   #177
bula
Guest

Domyślnie

Oto pare zdjec tak na poczatek . Zacznijmy od 22 simow .Chce po prostu wam pokazac jak ich do calowania sie zmuszalem

Raczej od tego galy nie wypadaly

simy ciagle sie calowaly!!!!!!!!!

calowaly , calowaly......

no to w koncu sie pobraly !( fajny rym , co?)

W lozku sie troche nabroilo........

to sie dziecko narodzilo!

fajnego balwana ulepilismy!!!!!!!!!

Fajne 2 psy mielismy!

no i zlodzieja zlapalismy!!!!!!!!

potem znowu sie radowalismy !!!!!!
Fajne , nie? Czekam na komentarze!A kiedys zrobie wam fotostory pt. Friends!!!!

stare 28.06.2004, 20:43   #178
wacia
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Basieńka@Jun 28 2004, 06:25 PM
wacia a na której stronie, bo wierz ja tu jestm nowa, wczoraj wieczorem dopiero znalazłam ten link ale wczoraj nie chciało mi się pisać. Tytuł niezły!!!
stronka 12
heh,tytul fajnyn ale reszta niefajna...od rtazu musze jeszcze wam zasmucic ze nie bedzie dalszej czesci poniewaz jak wiecie (pisalam to az dwa razy) nie mam plytki bez ktorej gra the sims gwiazdanie dziala...od razu mowie ze nie lubie X-Tiny ale jakos ta glowa byla taka ladna...

Ok,poniewaz skasowaliscie mi temat... <_<
To zrobie go tutaj jak mi wszyscy na nim mowili
Tak wiec bedzie to polegalo na tym aby stworzyc fotostory ale na temat bajkowy
Tzn. ze moja ulubiona bajka jest np;. "Ksiezniczka na ziarnku grochu"
(podaje przyklad)
i ja musze (nie musze tylko jesli chce) zrobic fotostory wlasnie tak jak opowiada bajka
wszystkie rzeczy (ubrania,domy,przedmioty,twarze,imiona) maja byc w tamtym klimacie

stare 29.06.2004, 08:01   #179
dona
Guest

Domyślnie

A ja mam pytanko nie zgodne z tematem ,jak sie wkleja zdjęcia do Historyjek ,wiem ze najpierw robi sie zdjęcia simów...I co potem?

Proszę bardzo przesłać mi prywatną wiadomość na Forum z dalszymi wskazówkami Jak zrobić Historyjkę z Zdjęciami Simów.

stare 29.06.2004, 09:33   #180
bula
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by dona@Jun 29 2004, 09:01 AM
A ja mam pytanko nie zgodne z tematem ,jak sie wkleja zdjęcia do Historyjek ,wiem ze najpierw robi sie zdjęcia simów...I co potem?

Proszę bardzo przesłać mi prywatną wiadomość na Forum z dalszymi wskazówkami Jak zrobić Historyjkę z Zdjęciami Simów.
Dora , na stronie :
http://forum.thesims.pl/index.php?showtopic=6067
jest napisane dokladnie jak sie wkleja obrazki!!!!!!!!!

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania