![]() |
#71 |
Guest
|
![]()
Właśnie oglądnąłem dziennik producenta i jestem pod wrażeniem ile funkcji przyniesie dodatek. Obawiam się tylko jak to wygląda na normalnych komputerach i w normalnej grze, czy na prawdę tyle osób jest w tym kampusie czy po prostu góra trzy.
Ciekawe jakie nowe funkcje otrzyma simorośl, wspomniane było o tym ? |
![]() |
|
![]() |
#72 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wspomniane było o tym że nie będzie miała jakiś wskaźników potrzeb a w zamian będzie miała potrzebę nawożenia (czy jakoś tak) i jak będzie chodziła to będzie za nią ścieżka z kwiatów.
EDIT: http://www.simy.pl/news/druga-czesc-...a-z-rozgrywki/ tu sa informacje
![]() |
#73 |
|
![]()
Jak dla mnie zapowiada się doskonale! Fajne funkcje, których brakowało w dwójce. Szczerze jak dla mnie Studia w 2 były najgorszym dodatkiem. Teraz z zapowiedzi wynika, że tu mi się szybko nie znudzą. Zajęcia "na żywo", smartfony w których jest wiele opcji, plecaki, laptopy na których się siedzi na różne sposoby... Super, że Maxis znów nad tym pracował, to widać. Simorośl z wyglądu to dla mnie porażka.
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
tutaj możecie zobaczyć,jakie dojdą obiekty,ciuchy i fryzury http://www.simtimes.de/specials/ange...dentenleben/7/
|
![]() |
![]() |
#75 |
|
![]()
nie poszaleli. obiektow jak zawsze malo, na dodatek nie sa zbyt piekne ;/ no ale coz, w koncu to simsy ;x
![]() |
![]() |
#76 |
|
![]()
Ciekawe, czy tak jak w 2, simorośl nie będzie miała żadnych typowych dla simów potrzeb, ale "kupić lodówkę" - kiedy może nic nie jeść i "kupić toaletę" - kiedy nie ma potrzeb fizjologicznych jako najważniejsze marzenia.
![]() |
#77 |
|
![]()
ta simorośl ma okropne listki na głowie, w dodatku jej kiecka jest śmieszna. spaprali. naprawde jestem troche zszokowany - co to za problem stworzyć jedną rase na dodatek (za 100 zł szt.) i zrobić to porządnie? jak patrze na fryzure simorośli i tą sukieneczke to zastanawiam się czy to simorośl stworzona z ziół czy z grzyba
Everybody need somebody. I'm somebody, need your body. Ostatnio edytowane przez octavessens : 18.02.2013 - 00:54 |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
|
![]()
Zamiast Simorośli (bo ni uja nie pasuje do tematyki tego dodatku), powinni dać coś bardziej studenckiego... Tylko co? 'Wieczny student'?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]()
Lamę powinni dać ale nie jako przebranie
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
|
![]()
Dla mnie ten dodatek będzie super. Mam nadzieję że będzie opcja: Tańcz -> Gangnam Style x
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|