![]() |
#4081 |
Reputacja: 10
|
![]()
Chodzi mi o zmodyfikowane przedmioty, dopisane do tych ktore istnieja. Mam spodniczke w kwiatki z EA a chce miec w paski, zmieniam i zapisuje jako dodatkowa i za kazdym razem jak wejde w ubior ona tam bedzie, to musi sie gdzies zapisywac, bo po formacie c i wgraniu na nowo wszystkich dodatkow po kolei i wklejeniu cache sprzed formata, pokazuje mi sie wszystko co mialam wczesniej, kazdy ciuch czy mebel, ale nie ich zmodyfikowane wersje, obok tych standardowych nie ma, gdzie jest ten folder w ktorym to sie zapisuje, zebym mogla skopiowac i wkleic z powrotem?
|
![]() |
#4082 |
|
![]()
Ja mam pytanie odnośnie tego czy jak odinstaluje dodatek z simsów to później wszystko działa okej? Czy może trzeba instalować wszystko od początku? Dodam, że wszystkie simsy mam ściągnięte.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4083 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Nie, wszystko powinno działać sprawnie, nie będziesz miała tylko ubrań, mebli i opcji które ten dodatek wnosił
![]()
![]() |
![]() |
#4084 |
|
![]()
Ok, dzięki. Właśnie chciałam odinstalować WP
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4085 |
|
![]()
Mile, podejrzewam, że wszelkie modyfikacje jeśli będziesz chciała je pozostawić, będziesz musiała eksportować niestety.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4086 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Znikną i zostaną zastąpione przez rzeczy z innych dodatków
![]() |
![]() |
#4087 |
|
![]()
Przez pomyłkę usunęłam w Bridgeport szpital. Niestety w edycji miasta nie można wstawić
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4088 |
|
![]()
Może nie możesz ustawić, bo się zmienił charakter parceli, na np. 'zakaz odwiedzin'? W edycji miasta powinieneś móc kupować na parceli publicznej i tak wstawić szpital. Ewentualnie może masz nierówny teren?
Mile - widać, nie jest to w cache zapisane. Ja bym ci raczej kazała kliknąć na 'opublikuj' i poszukać w folderze 'exports', albo w pochodnym. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4089 |
|
![]()
Nie mogę go dodać, ponieważ nie ma go w ogóle do wstawienia w edycji miasta..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4090 |
|
![]()
A może.. Wejdź na działkę na której usunęłaś szpital, i tryb budowania > obiekty publiczne. (mniej więcej po prawej stronie) i wejdź w zakładkę z budynkami. Może to pomoże..
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|