Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jakie są wasze ulubione zwierzątka z The Sims Zwierzaki ?
Pies : 88 100.00%
Głosujących: 88. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 01.07.2004, 13:19   #221
anez
Guest

Domyślnie

taa... mój też i to wiele ray - jak sie dobije jego umiejętności na maksa i zadba o dobry humor pieska to za każdym razem będzie dostawał pierwsze miejsce na pokazie
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 03.07.2004, 15:13   #222
Foczki
Guest

Domyślnie

Mi to tam rzadko wychodzi zdobycie przez psa czy tam kota nagrody zawsze zdobywają nagrody pocieszenia(ale czy może być gorzej ) ^_^ . Lecz cóż... Zawsze jak jadę na Starówkę to próbuję wytresować psa czy tam kota u tresera A o dobry humor zadbać to jest najciężej u zwierząt(Jak dla mnie )Raz kupiłam sobie kotkę i kota noi w domu mineło kilka dni a ona nic nie chciała jeść a on jadł jak najęty.Aż pewnego razu urodził im sie kociaczek.I pokazywało mi się że matka kociaczka ma zły humo. I musiałam ją sprzedawać .Mi się zacinają po godzinie grania simy Troszkę mi jest żal i musze po 30 minutach wyłaczać. Pszepraszam ja tu w inny temat wskakuje jaki jest Dobra wszystkich bardzo serdecznie pozdrawiam

Foczki ^_^
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.07.2004, 15:19   #223
Simuś
Guest

Domyślnie

Moje zwierzaki zawsze dostają 1 miejsce.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.07.2004, 16:03   #224
Zaria'dna
Guest

Domyślnie

ja ani razu nie wsyzkoliłam zwierzaka maksimum... ani razu nie dostałam też żadnej nagrody.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.07.2004, 16:12   #225
NiEzNaNa
Guest

Domyślnie

Ja i szkolenie zwierzaków? hehe nei ale na poważnie to moje zwierzaczki nie są szkolone. Nawet nie mam pojęcia że mogą dostawać nagrode :ph34r: Szkoli się zwierzaki samemu czy tresuje go ten trener?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.07.2004, 08:05   #226
Foczki
Guest

Domyślnie

NiEzNaNa można samemu sobie wyszkolić zwierzaka. Ale trzeba się z nim zaprzyjaźnić A jak jedziesz na Starówkę to klikasz na trenera(jak to ja nazywam) i tak jest Spytaj o... i Wyszkol np.Maxa 250$.

Pozdrawiam wszystkich ^_^
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.07.2004, 09:55   #227
asa63
Guest

Domyślnie

ale jeśli szkolisz psa lub kota u tresera to wraz ze wzrostem jego umiejętności rośnie cena za tresurę :wacko:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.07.2004, 11:59   #228
naughty
Guest

Domyślnie

JA OCZYWISCIE PSY CHOC KOTY TEZ SA WPOZO (ALE W ZECZYWISTOSCI NIE B LAZA I WSZYTKO PSUJA ) TO MOWICIE ZE TA KOWETA SPRAWIA ZE PIES/KOT MA WIYZSZE PUNKTY Z TRESURY ?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.07.2004, 14:28   #229
Foczki
Guest

Domyślnie

Chyba nie. B Bo pies jak sika to można go zbesztać i może przeokazji dostać punkt dobrego wychowania A kot jak ma kuwetę to ja nie wiem

Pozdrawiam Foczki ^_^ ^_^
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.07.2004, 15:07   #230
likagirl
Guest

Domyślnie

oleczko, zadna kuweta tak nie robi
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości)

Zasady Postowania