|  28.03.2013, 19:55 | #121 | 
| Zarejestrowany: 02.03.2013 Skąd: Bayview <3 Płeć: KobietaPostów: 634 Reputacja: 10 |  Odp: Historia kedziorka 

Ooo, wreszcie nowa część, jak fajnie   Kirito naprawdę jest słodki  I ten jego uśmiech na bonusowym zdjęciu... Hildegarda i Elryk zadbali o młodych  Dobrze, że kupili im dom... może niedługo rodzinka się powiększy? Z jeszcze jednym dzieckiem codziennie działoby się coś ciekawego. Naprawdę, bardzo fajny odcinek wyszedł  Czekam na next | 
|   |   | 
|  | 
|  28.03.2013, 20:25 | #122 | 
| Zarejestrowany: 16.05.2012 Płeć: KobietaPostów: 465 Reputacja: 12 |  Odp: Historia kedziorka 

Hildegarda(chyba dobrze napisałam) rozwala system. Niby taka surowa, a tu proszę! Podgląda sąsiadów    Chcę zobaczy jak mały wygląda, więc odcinek ma być szybko! I chcę zobaczyć też nowy dom! | 
|   |   | 
|  28.03.2013, 20:38 | #123 | 
| Zarejestrowany: 12.11.2012 Wiek: 23 Płeć: MężczyznaPostów: 527 Reputacja: 14 |  Odp: Historia kedziorka 

Wreszcie odcinek. Kayoko jest zaj**ista o, o Hilgerda o.O Hilgerda o.O  O.o Odcinek fajny i chcę dorosłego Krito (dobrze napisałem?) i jego rodzeństwo  Czekam na next | 
|   |   | 
|  28.03.2013, 20:39 | #124 | 
| Zarejestrowany: 14.04.2012 Skąd: z Ziemi Obiecanej Płeć: KobietaPostów: 901 Reputacja: 10 |  Odp: Historia kedziorka 

A ja chcę zobaczyć jak najszybciej rodzeństwo Kirito :p no skoro dzieciak tak sobie zażyczył na urodziny, a dziecku się nie odmawia   Liczę, że godnie przywitają nowe cztery kąty, no i że coś z tego wyniknie :p A dziadkowie jak zwykle super! I nawet takiej Wielce Szanownej Matce potrafi zmięknąć serce  i nawet w zielonym jej teraz do twarzy  czekam na wieści z nowej hacjendy   | 
|   |   | 
|  28.03.2013, 21:33 | #125 | 
| Zarejestrowany: 19.04.2012 Skąd: Papeete Płeć: KobietaPostów: 619 Reputacja: 10 |  Odp: Historia kedziorka 

nie no myslalam ze pokazesz ten domek i szkolnego Kirito   ale nas trzymasz w niepewnosci Odcinek swietny jak zawsze, tak ciotka Zuzanna lubi je tylko jesienia ha ha ha to mnie rozwalilo i to zdjecie jak sie leciutko zaczerwienili smialam sie na glos Babcia jak sie bardzo opiekuje wnuczkiem, az milo popatrzec To wreszcie na jakim imieniu stanelo? Mścislaw czy Serafin? Rodzice bardzo hojni, kupili im domek ho ho ladnie z ich strony, ja tez mam nadzieje ze rodzinka sie powiekszy w tym nowym domku jak sie wyprowadza to Hilda bedzie mogla do woli podgladac sasiadow, ha ha ha ma te swoje male slabosci Jeszcze jedno pytanie maly jest jakims czarownikiem po rodzicach czy czyms takim? Czekam na next, ale daj szybko bo sie obrażę   
				__________________   | 
|   |   | 
|  28.03.2013, 21:47 | #126 | |||
| Supermoderator Zarejestrowany: 15.03.2012 Skąd: Mój pokój. Wiek: 33 Płeć: KobietaPostów: 3,269 Reputacja: 27 |  Odp: Historia kedziorka 

Zgadza się   Na dobrą sprawę, wszystkie imiona moich bohaterów mają swoją genezę z mangi albo anime  Taki nawyk. Może  Cytat: 
  Panie Ciastku, nie Kayoko tylko Kyoko, a chłopiec ma na imię Kirito  Cytat: 
  Serafin  Cytat: 
  Ale nie będzie za często korzystał z tej mocy.. Dziękuję Wam za komentarze, nie spodziewałam się takiego odzewu  Następny odcinek postaram się wrzucić jak najszybciej. 
				__________________ Mam łopatę. | |||
|   |   | 
|  28.03.2013, 22:33 | #127 | |
| Zarejestrowany: 22.04.2011 Skąd: The City of Wonder Płeć: KobietaPostów: 372 Reputacja: 10 |  Odp: Historia kedziorka Cytat: 
 Haha, uśmiałam się do łez! Hildegarda i jej inteligencja rządzą!   Kyoko jest prześliczna. c: 
				__________________  Klichael & Mika    . | |
|   |   | 
|  29.03.2013, 16:54 | #128 | 
| Zarejestrowany: 15.01.2013 Skąd: wieś Płeć: KobietaPostów: 7 Reputacja: 10 |  Odp: Historia kedziorka 

Kyoko jest cudowna!   Dolar jest prześliczny!  Hildegarda jest najlepsza!  Nic dodać, nic ująć.  Od dzisiaj będę stałą czytelniczką tej historii.   | 
|   |   | 
|  06.04.2013, 20:10 | #129 | 
| Zarejestrowany: 24.08.2012 Płeć: KobietaPostów: 142 Reputacja: 10 |  Odp: Historia kedziorka 

Hahaha, jak zwykle jesteś świetna! Odcinek super!  Padłam jak przevzytała imionaktorychsiewstydze.sim  I te 'lekkie' rumience  Jesteś genialna! Chcę jeszcze!   
				__________________ ______________________________ ''Już tyle słońc wzeszło tylko jeden raz, Już z tylu stron zapłonęły ognie gwiazd, Już tyle miejsc zapomnienia pokrył kurz, Wiem, co to jest, lecz się nie zatrzymam już.'' | 
|   |   | 
|  15.04.2013, 19:40 | #130 | 
| Zarejestrowany: 04.04.2013 Płeć: KobietaPostów: 4 Reputacja: 10 |  Odp: Historia kedziorka 

Super, trafiłam na tą historię dziś i nigdzie się nie ruszam!   Masz świetne pomysły! Czekam na kolejny odcinek!   | 
|   |   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
| 
 | 
 |