![]() |
#171 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ciastek - Fakt, jedzie od ciebie troszkę takim szataństwem
![]() ![]() ![]() ![]() Altair - Tsa, romansidło <'3 Spokojnie, Patrick znajdzie swoją ukochaną, znajdzie ![]() ![]() Odcinek planuję na piątek, więc wyczekiwać ! ![]()
|
![]() |
#172 |
Reputacja: 14
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
|
![]()
Śmialam sie przez caly odcinek, tak fajnie napisany
![]() Dobrze, ze nasze dziewczyny tak sobie swietnie radza w zwiazkach. Zeby ta sielanka trwala caly czas. Ciekawe co dla nich wymyslisz? czy te zwiazki beda trwale? Czakam na next ![]()
![]() |
#174 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Idzie wiosna, miłość kwitnie
![]() O Luke'a chyba nie muszę się martwić, mam nadzieję, że się odpowiednio zatroszczy o Julkę ![]() czekam na więcej ![]()
![]() |
![]() |
#175 |
|
![]()
Otóż tak, miałam focha na internet. :< Miałam w piątek 1/2 całego odcinka, i ku*wa, zawiesił się internet. -.- Tak więc przez całą sobotę nie miałam jakieś w sobie motywacji, ale teraz postanowiłam, że dam drugą szansę Operze i napiszę odcinek. Tak więc miłego czytania !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kiedy żałoba w rodzinie panowała, i gdy nasze gołąbeczki Luke i Julia poszli spać, Lemon postanowiła swojemu chłopakowi zmianę w wampira i nieśmiertelność. Zgodził się, i dzięki temu wampiryzmowi stał się bardziej mraśny. <'3 I postanowiłam, iż będzie piosenkarzem, i będzie o wiele seksowniejszy niż jakiś tam Bieber ! XD I Herba jest bebe, bo wywaliłam Denima i Lemon, bo sterowanie pięcioma simami to urwanie głowy, ale na pocieszenie powiem, że ładną sobie chatę nawet wybrali. xd ![]() ![]() ![]() A teraz nadszedł moment, na który chyba każdy czytelnik tego odcinka popadnie w wzruszenie. <'3 I tu specjalnie zebrałam wenę, żeby napisać opowiadanie, specjalnie dla tego zdarzenia. *-* A zimowym Appaloosa Plains nastał dzień, w którym.. spadł deszcz. Był tak intensywny, że stopił cały śnieg, który pokrywał te miasteczko. Luke'owi dawno chodziła po głowie myśl, żeby w końcu poprosić swoją ukochaną o rękę. Miał wszystko zapracowane. Miał już kupiony pierścionek, wybrał idealne miejsce do wyznania uczuć, teraz wystarczyło tylko zabrać Julkę i oświadczyć się jej. Chłopaka mało interesowały w tym monecie narzekania dziewczyny na to, że jej zimno. W taksówce czule obejmował ją swoim ramieniem, i w tym czasie myślał, jak to jej powiedzieć. Nie był idealny w przemowach, ale myślał, że jeśli zada to pytanie, to będzie też dobrze. Gdy dotarli na miejsce, Julka była zachwycona. Drzewo Wisielca było jej ulubionym miejscem w Appaloosa. Przytuliła się do Lucasa. Szepnęła mu "dziękuję", po czym nagle, ku jej zaskoczeniu, chłopak uklęknął przed nią. Wyjmując pudełko, i otwierając je, Julia była w kompletnym szoku. - Julio Savage, jesteś dla mnie całym światem i oddałbym wszystko, abyś ze mną była wiecznie. Czy zostaniesz moją narzeczoną ? Odpowiedź była oczywista. Dziewczyna bez wahania zgodziła się. Z zachwytem patrzyła na pierścionek. Bez słowa przytuliła się do chłopaka. Czuła, że jej życie jest piękne. Nie mogła już się doczekać, kiedy stanie przed ślubnym kobiercem z Lukiem, i kiedy zajdzie w ciążę, i kiedy urodzi ich pierwsze potomstwo. Julia bardzo pragnęła mieć rodzinę. I koniec opowiadania, wracamy do luźnego pisania. xd Po przyjeździe do domu nastąpiło świętowanie zaręczyn, w łóżku ;3 Spokojnie, zabezpieczyli się, dzieci wcześniej nie będzie. xd I tak, Herba zmieniła Lucasowi skina, bo uważam, że w nowym wygląda bardziej seksownie, mrau. *,..,* ![]() ![]() ![]() Później, Julia i Luke złożyli wizytę u Lemon i Denima. Ciotka siostrzenicy (już nie matka córce xd) i ojciec synowi powiadomili o zaręczynach. Lemon i Dennis byli nieco pozytywnie zaskoczeni, ale i zadowoleni z tej wiadomości. Później Herba z ciekawości zmieniła Luke'a i Julkę w wampirów. Luke był seksi, a Julia nie. :C I odmieniłam ich, niech będą zwykłymi ludźmi. Ale kiedyś ich może ZNOWU w wampirów zmienię. xd I mały surprise, zaciesz Luke'go XD ![]() ![]() ![]() I to na tyle. Krótki odcinek, bo trochę mi się pisać nie chce. ![]() ![]()
![]() |
#176 |
Supermoderator
|
![]()
Patrick!
![]() ![]() A taki fajny był.. Widzę, że szykuje się nam tu ślub. A później dzieci.. duuużo dzieci ![]() Dennis to niezłe ciacho, zarówno jako wampir i jako człowiek. Kto wie, może niedługo on też oświadczy się Lemon. Szkoda, że nie pokazałaś Julki jako wampirzycy, ale przeboleję, Luke mi to wynagrodził swoim zacieszem ![]() czekam na więcej ![]()
![]() |
![]() |
#177 |
|
![]()
Bardzo się cieszę, ze Julia z Lukiem się zaręczyli. Piękna para.
Liczę na dużą rodzinkę. ![]() Dobrze, że Denim i Lemon razem zamieszkali. Być może i oni rodzine stworzą. Czekam na next ![]()
![]() |
#178 |
|
![]()
Moi drodzy, mam pewną wiadomość, niezbyt wesołą.
Nie, nic się nie stało zapisowi. Save żyje ! Jednak chodzi mi tu o odcinki i czas na granie. Odcinki mogą się NIE POJAWIĆ aż do czerwca, powód - wystawione propozycje ocen, i chcę podciągnąć oceny tak, by mieć wymarzoną średnią - 4.66 ![]()
![]() |
#179 |
Supermoderator
|
![]()
Trochę szkoda, ale rozumiem. Będę czekać z niecierpliwością na odcinek
![]() Powodzenia w nauce! Trzymam kciuki ![]()
![]() |
![]() |
#180 |
|
![]()
Siemanko muchomorki ! :3
Powiem jedno - komputer jest bebe, i usunął mi PONAD 3/4 zdjęć. Ale udało mi się uratować te najważniejsze. Ale żeby udobruchać wasze głodowanie na nowy odcinek, daję odcinek, i cieszcie się weekendem. :3 ![]() ![]() Dwa simowe tygodnie później pobrali się, plus dla nich prezentem ślubnym była ciąża Julki, oo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kocham to zdjęcie ! *__* ![]() I to tyle ! Wiem, że odcineczek krótki, i nawet bardzo, no ale, co mam pisać D: Myślę, że głodki odcinkowe zaspokoiłam, do następnego, cya ! :3
Ostatnio edytowane przez Zielona Herbata : 29.05.2013 - 15:13 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|