![]() |
#71 |
Reputacja: 10
|
![]()
Edycja limitowana zawsze była dostępna w wersji pudełkowej ;p
Cena dodatku będzie taka jak zawsze, po premierze zazwyczaj w granicach 80-100zł, w zależności od tego gdzie kupujesz. W jakichś Realach kupisz taniej niż np. w Empiku.
|
![]() |
#72 |
|
![]()
Davi5 - Cena dodatku raczej będzie się wahać od 80-100 zł. Za stówę kupisz dodatek w Empiku, bez różnicy, czy kupujesz dodatek normalnie czy edycję limitowaną. Ja może raczej kupię w Tesco, ponieważ dzień po premierze Czterech Pór Roku kupiłam za 80 zł, i to się opłaca : )
Twinbrook - Możesz edycję limitowaną kupić w sklepie internetowym (np. Gram.pl), plus dostaniesz dodatek przedpremierowo. W sklepach kupisz wyłącznie (z mojego punktu widzenia) w Empiku edycję limitowaną, chociaż jest 50% szans, że będzie. Co do informacji od SimGuruGraham, myślę, że jest to całkiem świetny pomysł ; ) Mam już przypływ geniuszu na budowanie rzeczy na barce : D Mam nadzieję, że ostatni dodatek do simsów będzie najlepszym (i modlić się, żeby było mało niedopracowań i bugów XD) i który zakończy moją kolekcję simsów : )
![]() |
#73 |
Guest
|
![]()
przedstawiciele strony SimsTimes mieli możliwość pograć w ten dodatek,a tutaj ich recenzja, później przetłumaczę,a na razie pooglądajcie zdjęcia... są np. z CAS
http://www.simtimes.de/specials/ange...inselparadies/ |
![]() |
![]() |
#74 |
|
![]()
Nie przekonują mnie te syreny na lądzie. Jak na nogach mają mieć takie coś, to wole nie mieś syreny. Chyba, że z czasem, przez który syrena jest na lądzie, to będzie to znikać. Ubrania są okej, podobają mi się. Wszystko wygląda tak pięknie...
![]() |
#75 |
|
![]()
Oj, już mnie o wiele bardziej kusi do kupna dodatku ! : )
Podoba mi się to, że miasto, które dochodzi do dodatku będzie największym, i ta opcja odkrywania wysp. Podobają mi się też wodne motorówki - na pewno kupię moim simom ten z łabędziem XDD Cieszę się, że będzie jazda na (niepamiętamtego xd) Profesja ratownika wydaje się dla mnie dość interesująca. A pływanie w głębi morza coś fantastycznego, plus odkrywanie skarbów i rekiny. Gdyby nie było tych rekinów, to chyba byłoby to nierealistyczne. Jestem ciekawa, co to będą za skarby w tych skrzyniach (byleby nie jakieś pierdoły, jak z znalezieniem skrzynki podczas łowienia ryb :\) Syreny ! *___* Niezmiernie zakochałam się w ich "stroju" ![]()
![]() |
#76 |
|
![]()
A ja właśnie raczej skuszę się na syrenę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Reputacja: 11
|
![]()
Szczerze mówiąc to fryzury są podobne do tych które pojawiły się do tej pory wraz z innymi dodatkami i akcesoriami. Oczywiście nie wszystkie, niektóre z nich są naprawdę śliczne i nowe. Jeśli chodzi o ubrania to są całkiem ok ale tak jak w przypadku fryzur, wiele z nich ma coś podobnego z tych które już dostaliśmy wraz z innymi rozszerzeniami TS3.
Syreny... ciekawe, ale myślę, że stworzę jedną (albo przemienię jakąś samotnią Simkę, jeśli będzie taka opcja) sprawdzę nowości i na tym się skończy. Niby to fajne, ale jakoś nie mam pomysłu na dalsze życie takiej syrenki. Chociaż kto wie, może akurat bycie syreną będzie takie wspaniałe... zobaczymy ![]() To co najbardziej mnie przekonało po obejrzeniu zwiastuna dodatku to to, że Simowie będą mogli opalać się na plaży ![]() Czekam niecierpliwie na premierę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
|
![]()
Na syreny czekałem od samego początku grania w The Sims, wiec najprawdopodobniej kupię ten dodatek.
W sumie dawno już żadnego nie kupiłem. Ostatni zakupiony przeze mnie dodatek to Zwierzaki (w 2011) o.O. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
|
![]()
Na dodatek poluje od pewnego czasu. Strasznie podoba mi się prowadzenie hoteli i nurkowanie, dlatego musze zdobyć ten dodatek. Sądzę, że te 2 rzeczy będą fajnie wyglądać. Plusem tego dodatku jest również pływanie na łodzi - jakieś takie oderwanie od normalnej rozgrywki, która szybko staję się nuda. Minusem jest miasto, które jest dużo, ale brzydkie :c
![]() |
![]() |
#80 |
|
![]()
Wyszperałam fajny filmik na youtubcu. Nie wiem, czy już widzieliście, ale jakoś po pobieżnym przejrzeniu tego tematu nie znalazłam linka. Oto on:
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=-KbEdNPuJMU Ja to skomentuję w taki sposób, że baardzo mi się to podoba. Uwielbiam wszelkie wodne\rybne widoczki. Nawet w TS3 zbudowałam sobie basen pełen rybek. Potrafię całą noc gdy Sim śpią patrzeć jak rybki pływają w basenie. Także mnie ten filmik naprawdę urzekł.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|