Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 30.05.2013, 09:48   #71
Beatrice

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 Rajska Wyspa

Edycja limitowana zawsze była dostępna w wersji pudełkowej ;p
Cena dodatku będzie taka jak zawsze, po premierze zazwyczaj w granicach 80-100zł, w zależności od tego gdzie kupujesz. W jakichś Realach kupisz taniej niż np. w Empiku.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 30.05.2013, 13:25   #72
Zielona Herbata

Davi5 - Cena dodatku raczej będzie się wahać od 80-100 zł. Za stówę kupisz dodatek w Empiku, bez różnicy, czy kupujesz dodatek normalnie czy edycję limitowaną. Ja może raczej kupię w Tesco, ponieważ dzień po premierze Czterech Pór Roku kupiłam za 80 zł, i to się opłaca : )
Twinbrook - Możesz edycję limitowaną kupić w sklepie internetowym (np. Gram.pl), plus dostaniesz dodatek przedpremierowo. W sklepach kupisz wyłącznie (z mojego punktu widzenia) w Empiku edycję limitowaną, chociaż jest 50% szans, że będzie.

Co do informacji od SimGuruGraham, myślę, że jest to całkiem świetny pomysł ; ) Mam już przypływ geniuszu na budowanie rzeczy na barce : D Mam nadzieję, że ostatni dodatek do simsów będzie najlepszym (i modlić się, żeby było mało niedopracowań i bugów XD) i który zakończy moją kolekcję simsów : )

Zapraszam na mojego bloga: Herbal Sims
Zielona Herbata jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 30.05.2013, 18:16   #73
Ilona
Guest

przedstawiciele strony SimsTimes mieli możliwość pograć w ten dodatek,a tutaj ich recenzja, później przetłumaczę,a na razie pooglądajcie zdjęcia... są np. z CAS
http://www.simtimes.de/specials/ange...inselparadies/
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.05.2013, 19:47   #74
RaspberryXD

Nie przekonują mnie te syreny na lądzie. Jak na nogach mają mieć takie coś, to wole nie mieś syreny. Chyba, że z czasem, przez który syrena jest na lądzie, to będzie to znikać. Ubrania są okej, podobają mi się. Wszystko wygląda tak pięknie...
RaspberryXD jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 31.05.2013, 06:55   #75
Zielona Herbata

Oj, już mnie o wiele bardziej kusi do kupna dodatku ! : )

Podoba mi się to, że miasto, które dochodzi do dodatku będzie największym, i ta opcja odkrywania wysp. Podobają mi się też wodne motorówki - na pewno kupię moim simom ten z łabędziem XDD Cieszę się, że będzie jazda na (niepamiętamtego xd) Profesja ratownika wydaje się dla mnie dość interesująca. A pływanie w głębi morza coś fantastycznego, plus odkrywanie skarbów i rekiny. Gdyby nie było tych rekinów, to chyba byłoby to nierealistyczne. Jestem ciekawa, co to będą za skarby w tych skrzyniach (byleby nie jakieś pierdoły, jak z znalezieniem skrzynki podczas łowienia ryb :\) Syreny ! *___* Niezmiernie zakochałam się w ich "stroju" 33 Mam nadzieję, że będzie można zmieniać kolory tych muszelek i ogona ; ) Tylko proszę was, żeby te syreny miały nieco mniejsze te piersi, a nie cycki! (inaczej tego nie określę, są tak duże :x) I Raspberry ma rację, te łuski na ogonach to masakra. Mam nadzieję, że będzie można ją jakoś przebrać czy coś, żeby tych łusek nie było widać. Syreny uczą się sportu ? Byleby nie, bo jeśli tak to jest dla mnie ... śmieszne. A ubrania i włosy ? Kupuję ten dodatek, tyle ubrań, takich ślicznych, i włosy też śliczności, to jest najlepszy dodatek chyba ! :] Bez wahania, ja już dodatek kupię : P

Zapraszam na mojego bloga: Herbal Sims
Zielona Herbata jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 31.05.2013, 07:49   #76
Poskacper

A ja właśnie raczej skuszę się na syrenę A ubrania , może z części z nich będę korzystał.
Poskacper jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 01.06.2013, 11:01   #77
KarolinaJ

Reputacja: 11

Szczerze mówiąc to fryzury są podobne do tych które pojawiły się do tej pory wraz z innymi dodatkami i akcesoriami. Oczywiście nie wszystkie, niektóre z nich są naprawdę śliczne i nowe. Jeśli chodzi o ubrania to są całkiem ok ale tak jak w przypadku fryzur, wiele z nich ma coś podobnego z tych które już dostaliśmy wraz z innymi rozszerzeniami TS3.
Syreny... ciekawe, ale myślę, że stworzę jedną (albo przemienię jakąś samotnią Simkę, jeśli będzie taka opcja) sprawdzę nowości i na tym się skończy. Niby to fajne, ale jakoś nie mam pomysłu na dalsze życie takiej syrenki. Chociaż kto wie, może akurat bycie syreną będzie takie wspaniałe... zobaczymy
To co najbardziej mnie przekonało po obejrzeniu zwiastuna dodatku to to, że Simowie będą mogli opalać się na plaży Małe dzieci też będą wchodzić do wody (to chyba będzie nauka pływania?) nowa praca ratownika, też ciekawie się zapowiada.
Czekam niecierpliwie na premierę
KarolinaJ jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 01.06.2013, 17:10   #78
Karel13

Na syreny czekałem od samego początku grania w The Sims, wiec najprawdopodobniej kupię ten dodatek.

W sumie dawno już żadnego nie kupiłem. Ostatni zakupiony przeze mnie dodatek to Zwierzaki (w 2011) o.O.
Karel13 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 03.06.2013, 16:56   #79
scavo

Na dodatek poluje od pewnego czasu. Strasznie podoba mi się prowadzenie hoteli i nurkowanie, dlatego musze zdobyć ten dodatek. Sądzę, że te 2 rzeczy będą fajnie wyglądać. Plusem tego dodatku jest również pływanie na łodzi - jakieś takie oderwanie od normalnej rozgrywki, która szybko staję się nuda. Minusem jest miasto, które jest dużo, ale brzydkie :c
stare 04.06.2013, 10:46   #80
anie_1981

Wyszperałam fajny filmik na youtubcu. Nie wiem, czy już widzieliście, ale jakoś po pobieżnym przejrzeniu tego tematu nie znalazłam linka. Oto on:

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=-KbEdNPuJMU

Ja to skomentuję w taki sposób, że baardzo mi się to podoba. Uwielbiam wszelkie wodne\rybne widoczki. Nawet w TS3 zbudowałam sobie basen pełen rybek. Potrafię całą noc gdy Sim śpią patrzeć jak rybki pływają w basenie. Także mnie ten filmik naprawdę urzekł..
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania