![]() |
#42 |
Administrator emerytka
Reputacja: 10
|
![]()
ale chce zeby przyszedl do mnie fantastycznywielbiciel...bo musze sie na kims wyrzyc.... :wink:
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
no jasne! wiesz jaki on jest wkurzający?! tylko kamerdyner potrafi sie go pozbyć bo tak to ty sie go pozbyć nie możesz, bo za tym masz wielbiciela od 2, 5 gwiazdek ale wróćmy do tego że wielbiciela może się pozbyćtylko kamerdyner!
|
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
Fanatyczny wielbiciel jeździ za Tobą wszędzie.Na randkę,wakacje,starówkę i oczywiście do dzielnicy showbiznesu.Jedynie na randce nie ma go kto przegonić ... :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
|
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
A mi świńtuch ukradł manekina z brązu. :?
|
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
Tobie z brązu a mnie ze złota
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
ech masz farta bo mnie ukradł brązową gitare, i trzy nagrody SIMMY
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
Na jakiejś stronce widziałem łapaczy Fanatycznego Wielbiciela.Na www.simwardrobe.com w dziale objects i w "NPC Telephone Pluggins".Następnie klikamy na "loft 1" i w zielony napis "Download the Stalker Patrol".Pliki .iff do download a reszta do skins :wink:
|
![]() |
#49 |
Guest
|
![]()
NA tej stronie:
http://www.simslice.com/Objects-OutsideBuild.htm sa takie pomidorki, co chyba wywołuja jakiegos gościa..... w każdym razie odstraszają różnych ludzi takich ten klaun, skunks czy fachowca. A także fanatycznego wielbiciela. |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]()
Fachowca? A dlaczego go mają odganiać?
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Fanatyczny wielbiciel-fan | sylwka | The Sims 1: Uwagi na temat gry | 148 | 01.02.2005 15:28 |
Co zrobić żeby fanatyczny wilbiciel nie kradł?? | andrzej17 | The Sims 1: Rozszerzenia | 12 | 20.12.2003 21:29 |
Nie tylko Fanatyczny wielbiciel | ola_pawlik | The Sims 1: Rozszerzenia | 46 | 26.09.2003 12:31 |