![]() |
#241 |
Reputacja: 10
|
![]()
Z góry przepraszam za jakość, imgur mi nie działa, a imageshack zepsuł jakość ;_;
Janina Obraz adoptuje córeczkę Wiktorię ![]() Przewijanie :> ![]() Czas karmienia. ![]() Urodziny! ![]() Wiki rysuje ![]() ![]() "This is American Lunch Time!!" XD ![]() Czas na spanie ![]() Zdmuchujemy świeczki. ![]() Wiktoria jako dziecko ![]() ![]() Mama wróciła z pracy *o* ![]() Wiktoria w mundurku szkolnym. ![]() Czas stać się nastolatką.. ![]() (Nie mam pojęcia gdzie wcięło mi zdjęcie z Wiki jako nastolatką, potem edytuję ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Psychosis : 24.07.2013 - 23:28 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#242 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Dawno mnie tu nie było ;p Ale gram dalej!
55 zdjęć (było 120...) Alojzy (czarne włosy) i Lucek Rycerz
synowie Alfreda (2. zdj. ;]) i Gabrysi (Raakon) ![]() ![]() ![]() ![]() Amanda Urzędnik córka Kurta i Zyty (Seppi) ![]() ![]() Tata zaraził ją miłością do muzyki - teraz cymbałki, ale kto wie, co będzie potem? ![]() ![]() Marlena i Feliks Aronowicz, kuzyni na zdjęciach gościnnie ich wujek Kornel, jego żona Inga, mama Feliksa - Nadia i kot Eryk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kryspin Jagódek syn Kastora i Kiry (Minorowicz); na zdjęciach gościnnie pies Bobek i dziadek Kalikst ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Diana Tischner córka Bernarda i Debory (Dunkan); na zdj. gościnnie Bernard i brat dziewczynki - Brunon ![]() ![]() ![]() Klementyna Ławecka gościnnie z kuzynem jej matki, Sławkiem Nikonieckim i jego mamą, Jesiką (Ławecką) ![]() ![]() ![]() Franek i Elinora Stanek dzieci Tymka i Lindy (Pamryk), gościnnie Tymek ; D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tymek miał jakiegoś pecha xD ![]() ![]() ![]() ![]() Izyś i Elina Graczyk, również kuzyni Izyś to syn Adeli, Elina zaś jest córeczką Pawła i Pauli (Burk); gościnnie Adela, jej (od wczoraj ; D) mąż Fryderyk Oliszek oraz rodzice Eliny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pawłowi też nieraz ciężko jest wytrzymać =D ![]() Mikołaj Fank syn Donalda (gitarzysty ZAFTu) i Olivii (Lawiniak) - oboje na zdjęciach =D ![]() ![]() ![]() ![]() Kasandra Inek córka Wolfiego i Doris (Dunkan); na zdjęciach gościnnie Wolfi i jego narzeczona, Marina Klamko (W. i D. rozwiedli się po ok. roku małżeństwa, a Kasandra została z ojcem) ![]() ![]() ![]() Edi Skarpa synek Marcina i Teosi (Martyniuk); na zdjęciach rodzice chłopca i dziadek Albert ![]() ![]() Na koniec... Ebi Martin i kot Pyłek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Reputacja: 12
|
![]()
Bardzo stare zdjęcia baaardzo starej rodziny
![]() Venus i trójka jej pociech, wszystkie 'człowiecze' dlatego też nie za bardzo je lubi ![]() ![]() ![]() A tu jej szwagierka z synem ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#244 |
Reputacja: 33
|
![]()
Wiktoria, Melchior, Baltazar i Sandra Borewicz
dzieci Lidii i Kacpra Borewiczów [IMG]http://oi60.************/2e4jgon.jpg[/IMG] Wiki z małym Melem [IMG]http://oi57.************/2me8j60.jpg[/IMG] Mel [IMG]http://oi58.************/2w4y874.jpg[/IMG] A to bliźnięta - Baltazar i Sandra. Waldemar Kosowicz syn Izabeli Kosowicz i Wiktora Zarzyckiego [IMG]http://oi59.************/8x510g.jpg[/IMG] [IMG]http://oi57.************/dnbpg4.jpg[/IMG] Tańcuje jakieś boogie woogie. Henryk Zarzycki syn Wiktora i Patrycji Zarzyckich [IMG]http://oi60.************/28vbsed.jpg[/IMG] Filip Borewicz syn Joanny i Roberta Borewiczów [IMG]http://oi59.************/30vkt95.jpg[/IMG] [IMG]http://oi62.************/161l1f9.jpg[/IMG] [IMG]http://oi58.************/whyuqw.jpg[/IMG] A tutaj razem z przyrodnim bratem, Arturem Rzeckim, synem Joanny z pierwszego małżeństwa. Stanisław IV Rzecki syn Artura i Marzeny Rzeckich ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]() Tracy
![]() ![]() ![]() ![]() Z mamusią ![]() ![]() ![]() Uwielbiam jej miny xD ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#246 |
Reputacja: 33
|
![]() Mikołaj i Oliwia Wojtaszek
Dzieci Janiny i Roberta ![]() ![]() ![]() ![]() Irina, Aza i Dymitr Piotrowiczowie Irina to córka Romualda z pierwszego małżeństwa, natomiast Aza i Dymitr to dzieci jego i Danieli Piotrowicz (Galon) Irina ![]() ![]() Tutaj z Azą ![]() ![]() ![]() I nareszcie Dymitr ![]() ![]() Michał Galon Syn Gabriela i Emilii (Narutowicz) Galon ![]() Z tatusiem xD ![]() Tu już nieco większy ![]() ![]() Z Lupem ![]() ![]() Z babcią Marianną ![]() Z siostrą Adrianną ![]() A tu w gabinecie taty ![]() Kamila Barańska Córka Doriana i Rozalii (Ptyś) Barańskich ![]() Dorian doskonale się sprawdził w roli ojca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I high five na koniec ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Reputacja: 26
|
![]()
Coś mi się widzi, że Liv jest dla paru osób wzorem, jeśli chodzi o styl rozgrywki, a także zdjęcia i bardzo dobrze
![]() Na większości moich zdjęć, tak dla odmiany, będą bobasy. Ot, ostatnio w Miłowie przybyło sporo maluszków a niektóre już nawet zdążyły podrosnąć ![]() Kinga Przyjemniaczek, trzecia już córka Daniela i Marysi. ![]() ![]() ![]() ![]() Starsze bliźniaczki pomagają przy małej. Tu z Andżelą. ![]() I trochę starsza. Vanessa Kaliente, córeczka Niny i niejakiego J., ale on to już osobna historia ![]() ![]() ![]() Z mamusią, zaraz po ![]() ![]() Dzieci w dwójce są słodkie nawet, jak się złoszczą ![]() I Marek Biedak, synek Balbiny i Sławka. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To jakiś miastowy dzieciak, którego imienia teraz nie pamiętam, ale zrobiłam mu zdjęcie, bo jest moim zdaniem uroczy ![]()
Ostatnio edytowane przez Master of Disaster : 17.05.2014 - 00:52 |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
@up: dzięki za zachętę do ściągnięcia defaultów włosów!
![]() Zostałam nieoficjalnym trendsetterem! Łii! ![]() BOYS!!! 84. Lana Seppi z rodzicami. ![]() ![]() ![]() Idzie w ślady swojego taty i dziadka =) ![]() Kuzyn Lany, Adaś Roklin Gdy się urodził, jego rodzice - Ada Seppi i Adam Roklin - byli studentami ;] Gościnnie także Fiona (Ewan) Marks, sama niedługo mama ![]() ![]() ![]() ![]() Ada miała wieczorem wykład i postanowiła zostawić synka pod opieką taty... ![]() ![]() Wróciła! Co za ulga dla Adamów =D ![]() Sabina Czajkowska z tatą Dominikiem, mamą Kubcią i babcią Sarą. ![]() ![]() ![]() Izyś Graczyk po raz kolejny ![]() Chociaż Fryderyk nie jest biologicznym tatą Izysia, to i tak są dla siebie jak ojciec i syn :> ![]() ![]() ![]() Rebeka Armin Gościnnie Izyś - kolega z przedszkola =D, Elinora i Franek - kuzyni, Paweł i Agnieszka - dziadkowie oraz Kajtek - tata Rebeki. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edek Skarpa, również po raz drugi ![]() Z rodzicami i dziadkiem. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niestety, w pewnym momencie jego rodzina zaczęła się rozpadać... ![]() ![]() ![]() ![]() Ale Marcin przekonywał go, że wszystko się ułoży... Edek zaprzyjaźnił się z Małgosią Wiktorowicz - córeczką przyjaciółki jego mamy ![]() ![]() ![]() ![]() Muniek Fraszkiewicz z tatą, Wacławem, psem Kostkiem i sąsiadem - Aronem Ewanem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Boguś Wolff Gościnnie troszkę poturbowany pluszowy miś ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Inny rudzielec, Eliasz Mórek. Tu wraz z ciocią Rozaliną i jej ówczesnym chłopakiem (teraz już mężem ![]() ![]() ![]() ![]() Timo Wirmin z rodzicami - Galią i Cześkiem. ![]() ![]() ![]() Galia musiała iść do pracy i zostawiła synka pod opieką taty-naukowca. Wieczorem... ![]() Jak dobrze, że mama wróciła!!! ![]() ![]() Oczywiście Cześkowi dostał się solidny ochrzan. Bracia Laurenty (starszy) i Lucjusz Seppi (wg pokrewieństwa wujkowie Lany i Adasia) ![]() To także drugie "wystąpienie" tutaj małych Rycerzy - Alojzego, Lucka i Irminy. ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz troszkę nowych twarzy i nazwisk ![]() Rodzeństwo Jacqueline i Harald, dzieci biznesmena Dietricha Hoffenbach. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Azalia Kwiotek z rodzicami - Bogumiłą Kwiotek i Donatem Szablińskim. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Matka dziewczynki postanowiła zostawić jej ojca i wprowadziły się do niedawno odnowionej kamienicy w Nigdzie. ![]() ![]() ![]() ![]() Na koniec rodzeństwo Florczak - Waldek i Becia. Na zdjęciach z rodzicami - Zbyszkiem i Marianną. ![]() ![]() ![]() Więcej poturbowanych misiów... Tego - własnoręcznie wykonanego! - dostał na urodziny od swojej "cioci" z naprzeciwka - pani Kwiotek ![]() ![]() Mniam, mniam! Takie smaczne uszko! ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 06.08.2014 - 11:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Reputacja: 26
|
![]()
Tak na marginesie: ej, a właściwie czemu jest tutaj tylko jeden tag i jest to slenderman?
![]() Dzieciaki mi podrosły trochę ![]() Vanessa Kaliente ![]() Czyż to nie jest słodkie dziecko? ![]() Jej mama też chyba tak uważa. ![]() Już nawet zaczęła ją uczyć chodzić... ![]() ... ale na razie średnio to idzie. ![]() Marek Biedak ![]() Jak ja lubię fotografować ten moment... Mimo że Mareczek musiał mi się akurat w lampę wbić ![]() Marek z Damianem, swoim najstarszym bratem. ![]() I z opiekunką którą nawiasem mówiąc szybko zwolniłam, bo tylko przeszkadzała*. ![]() Kolejny motyw, który lubię fotografować. ![]() Ot, złości się, bo głodny, wiadomo. ![]() I na koniec Błażej, którego "przyłapałam" jak drzemał na kanapie w salonie ![]() ![]() Tyle na razie. *położyłam... znaczy, Balbina położyła małego do łóżeczka, bo chciał spać, a ta go wyjmuje nie wiadomo po co... już nie mówiąc o tym, że wolała oglądać telewizję niż się dzieckiem zajmować ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Reputacja: 10
|
![]()
Córki Jarosławy i Bogusława Pies
Amelia i Nela Pies (bliźniaczki, ale nie pamiętam, która jest która xD) ![]() ![]() Trojaczki (mam mod) Ireny Żakiet i Grewazego Żakiet Martyna, Zbysław i Antoni Martyna ![]() Antoni ![]() ![]() Zbysław ![]() ![]() Syn Janki Moniak i Grewazego Żakiet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzieci Konstancji i Bogusława Pies Łucja i Bożydar Pies ![]() Syn Alicji i Karola Mickiewicz Łukasz Mickiewicz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Maja Filipiak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Córka Helenki i Józka Moniak Sara Moniak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Alex2909 : 10.06.2014 - 18:54 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|