![]() |
#151 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Jeśli to byłem ja możliwe, że po prostu wtedy jeszcze nie wiedziałem. Ostatnio grzebałem w ACP i odkryłem, że można tam przerabiać teksty tłumaczenia.
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#152 |
Reputacja: 10
|
![]()
eeee.... czemu na avatar przypada tylko 25 kb???
dawniej było 50 kb, gdzie ja znajdę ava o tak niskiej rozdzielczości... T____T nie uważacie, że to lekka przesada? no i mój av przestał się ruszać :<
![]() |
![]() |
#153 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
"Pamietaj: Maksymalna wiekość obrazka może mieć 100 na 100 pixeli lub 50.0 KB (lub mniejsze). "
Czyli ten zapis już nie obowiązuje? ![]() No i jak, będą te spoilery czy nie? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Administrator
|
![]()
Kod na spoiler tag mam, czekam tylko na Bjork aż będzie miała czas by wprowadzić kilka zmian.
Chyba że Gingers ma czas by dodać spoiler tag, wtedy byłoby miło. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
|
![]()
Że się tak zapytam (i mam w nosie, że nie zaczyna się zdania od "że"), czy moje pytanie jest napisane jakimiś niewidzialnymi literami?
Nie mówicie, że nie da się zmienić tych 25kb z powrotem na 50, bo TO forum jedzie na podobnym silniku, a jak widać avy są o wiele większe T___T @down: no nareszcie ktoś mi odpowiedział! ok, taka odpowiedź mnie zadowala na ten czas.
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 28.07.2013 - 21:06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Jedzie na podobnym silniku ale na innym serwerze. Ja nie zmniejszałem, nie będę powiększał bo skoro ktoś zmniejszył to widocznie miał ku temu powody. Niech się ujawni i wtedy będziemy działać
![]() Spoiler: pokaż EDIT: Już wiem o co chodzi. Okazało się, że grupa redaktorów miała limit ustawiony na 25kb, kiedy ktos nadawal range rudzielcowi ustawil redaktora jako podstawowa grupe i stąd problem ![]() Ostatnio edytowane przez Vanitas : 28.07.2013 - 21:09 |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Administrator
|
![]()
A ja osobiście nie widzę nic dziwnego w avatarze o max wielkości 25kb. Ba, na wielu forach dużych czy małych widziałem maksymalny rozmiar 15kb. Pamiętajcie, że one są wgrywane na serwer i potem ściągane na PC, przy czym są ludzie z limitem transferu. Gdyby to ode mnie zależało pewnie to bym tego nie zmieniał, a może nawet zmniejszył do tych 15kb.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
|
![]() Cytat:
![]() ok, dzięki Gingers, wybacz mój bulwers ![]() @Caesum, bo Ty nie masz animowanego ava, a ja lubię oglądać ruchome obrazki jak piszę swoje posty ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Ooo, dzięki za spoiler
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Administrator
|
![]()
Wraz z Gingers zmieniliśmy komunikatory ze Skype, AIM, ICQ, MSN, Yahoo! na Skype, GG i Facebook. Powinno być wszystko ok ale fajnie by było, gdybyście również wy przetestowali.
![]() Btw - ikonka GG się nie zmienia zależnie od statusu, mam zamiar to poprawić ale coś nie mogę znaleźć dobrego kodu. A no i jeszcze jedna sprawa - jak na razie nie mogę nigdzie znaleźć jak jest wstawiona widoczność yahoo w profilu użytkownika, więc jeżeli ktoś wypełnił kiedyś to pole to może mu się dalej pojawiać. Ostatnio edytowane przez Caesum : 29.07.2013 - 13:14 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|