![]() |
#252 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak napisałaś - temat oklepany. Ale jak to dobrze rozwiniesz - będzie ciekawie. Dom jest przecudny. Ale bam jedną drobną uwagę. Rodzice wyglądają trochę zbyt młodo jak na rodziców (iksde) nastolatki. Matkę rozumiem, jest supermodelką. Ale ojciec - powinien być bardziej "pomarszczony". Jest szefem ogromnej firmy, a to duży stres, a duży stres powoduje zmarszczki. Ale nic nie zmieni, że zapowiada się nawet fajnie.
wyszło trochę dziwnie |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
|
![]()
Estera jest bardzo ładna, ojciec faktycznie trochę za gładki xd
Ale ogólnie zapowiada się ciekawie podoba mi się czekam na ciąg dalszy! Pozdrawiam ![]()
![]() |
#254 |
|
![]()
Hm, zapowiada się ciekawie, interesuje mnie, jak jej losy potoczą się dalej, bo chyba nie będzie miała cały czas takiego kolorowego życia...
![]() Czekam na więcej ![]()
![]() |
![]() |
#255 |
|
![]()
Nawet fajnie się zapowiada, tylko tekstu trochę mało.
![]() Mam nadzieję, że rozwiniesz fabułę i nie będzie ona przewidywalna, tylko zaskakująca. Główna bohaterka nie wzbudziła mojej sympatii, ale cóż. :p Za to fajne autko ma, hehe. ![]()
![]() |
![]() |
#256 |
Reputacja: 12
|
![]()
Tak więc wracam z nową rodzinką! Cóż więcej pisać... zapraszam do czytania
![]() RODZINA LUTTER #1 A więc zaczęłam grać simką, która mieszkała w Bridgeport i zaczęła karierę jako strażak. Adriana z łatwością zdobywała awanse i doskonale radziła sobie z pożarami.
![]() W wielkim mieście poznała także swoją miłość... ![]() W wolny dzień, wybrała się na Festiwal Lata. I jako osoba kochająca sport, zaczęła aktywnie się bawić. ![]() ![]() Jak gra w piłkę nożną szła jej bardzo dobrze, to niestety na rolkach nie było już tak świetlnie ![]() ![]() Została zaproszona do wzięcia udziału w pożeraniu hot-dogów ![]() Jednak nie skończyło się to dobrze xd ![]() Taak... miałam dość wielkiego miasta i Adrianę razem z jej chłopakiem Christianem, przeniosłam do nieco spokojniejszej okolicy, czyli SV. Od razu pokochali sielankowe popołudnia, wylegiwanie się wśród kwiatów i zabawy w parku. ![]() ![]() Prawie co wieczór przychodzili do kręgielni, gdzie Adriana, za wszelką cenę,próbowała wygrywać z Christianem, lecz z marnym skutkiem. ![]() Zwykle później udawała urażoną, jednak jej chłopak doskonale poprawiał je humor. ![]() Adriana to zapewne wymarzona kobieta dla 3/4 populacji mężczyzn. Nie dość, że kocha ryzyko, to jest wysportowana... ![]() ![]() ...świetnie gotuje... ![]() ... gra w gry. I to nie byle jak ^^ wiele razy pokonała swojego mężczyznę... ![]() ... i uwielbia majsterkować ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Chwalisława : 16.03.2014 - 10:10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Ale fajna simka!
![]() ![]() Zapowiada się ciekawie, a nawet nie oczekiwałam, że wrócisz do tego działu ![]()
![]() |
#258 |
|
![]()
Hehehe a ja juz tam komentarza napisalam a tu tez jest rodzinka hihihi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Ariana jest bardziej męska od niektórych facetów
![]() Wydaje się całkowicie samowystarczalna, jej chłopak nie będzie miał co robić w domu, skoro ona potrafi wszystko naprawić, jest wystarczająco silna by otworzyć słoiki, itd. ![]() Co nie zmienia faktu, że niezła z niej laska. Jest umięśniona, ale kiedy założy kieckę to wygląda ślicznie i niewinnie.. Dopóki nie chwyci za młotek ![]() Czekam na więcej ![]()
![]() |
![]() |
#260 |
|
![]()
Bardzo fajna historia, kiedyś też grałam strażakiem, fajny zawód
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |