![]() |
#91 |
Reputacja: 10
|
![]()
Na SimFans.de znalazłem interaktywną mapę futurystycznego (A raczej WSZYSTKICH 3) miasta! -> http://www.simfans.de/specials/entde...ure/index.html
EDIT: Znalazłem nawiązanie do Rajskiej Wyspy! Za tamą, na pustkowiu, leżą zniszczone futurystyczne domki na barkach, jak w Isla Paradiso! ![]() EDITx2: http://www.youtube.com/watch?feature...&v=SrqDgKh08Js DZIENNIK PRODUCENTA! 2:48 - "Odkryj tajemnicę oceanu" Teraz już wiem o co chodzi! ![]() Ten kwiat na końcu przypomina mi Trine ![]() Wow, ten dodatek jest o wiele bardziej rozbudowany niż sobie wyobrażałem! Osoby które układają historie, kupcie ten dodatek! Jest idealny do stworzeni historii waszych simów! ![]() EDITx3!: SimsDomination na facabook'u udostępniło zdjęcie ekranu ładowania dodatku ! https://www.facebook.com/photo.php?f...e=1&permPage=1 Ostatnio edytowane przez Poskacper : 27.08.2013 - 17:24 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#92 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Co do ekranów, od teraz zamiast ekranu ładowania zapisu (miasta) będzie mini gierka. Jak ją przejdziemy, nasze simy dostaną punkty szczęścia życiowego.
![]()
![]() |
#93 |
|
![]()
To naprawdę fajnie zapowiadający się dodatek. Na 100 % go kupię
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
|
![]()
Spodobał mi się Dziennik producenta i trochę przekonałam się do tego dodatku.
Ciekawy jest też pomysł z tym nowym ekranem ładowania. Jeżeli dobrze zrozumiałam, to będzie jeden świat (ale w takich jakby trzech odsłonach) do którego będziemy podróżować na tej samej zasadzie, co w Wymarzonych Podróżach, tak? |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
|
![]()
Po obejrzeniu dziennika producenta mam do powiedzenia jedno : *0* *0* *0* *0* *0*. Na 199,9 % kupię ten dodatek ! Wdług mnie jest to z najbardziej rozbudowany dodatek w całej historii serii. Byle tyko ten podróżnik w czasie przybywał do każdej rodzinki, bo jak będzie przybywał po spełnieiu jakichś wygórowanych warunków to nie ręcze za siebie !
Nie wiem czemu ale nawiedza mnie jakaś ciemna myśl - że ten dodatek będzie droższy od innych ,_, @up - nie, będzie jedna podstawowa przyszłość (ta normalna). A żeby uzyskać dostęp do innych wersji przyszłości trzeba spełnić określone warunki. Jak odblokujemy jakąś alternatywną wersję, będziemy mogli wybrać do jakiej wersji przyszłości chcemy się przenieść. Ostatnio edytowane przez redmoon : 28.08.2013 - 16:52 |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
|
![]()
A według mnie to jest 1 i TYLKO 1 miasto przyszłości, tylko działania w terażniejszości spowodują, jak będzie wyglądać przyszłość, a i tak przenosimy się do jednej, tylko może być zmieniona przez simów. A z tym portalem to będzie raczej na zasadzie zestawu powitalnego ze studenckiego życia, od razu przychodzi lama i daje Ci ten zestaw, tak samo gdy wczytasz rodzinę, lub stworzysz nową, zaczniesz nią grać, z nieba spadnie portal i pojawi się ten podróżnik. Jednym słowem, to będzie -LEGENDARNY- dodatek. Też mi się trochę wydaje, że to będzie droższy dodatek, ale może to przez to jak jest rozbudowany
![]() Edit: Jednak teraz nie wiem czy kupię, kuzynki dzisiaj powiedział mi, że w sumie mógłbym nie kupować tego dodatku, a mógłbym zostawić te pieniądze i zbierać dalej na 4. No w sumie, 85zł to połowa TS4, więc nie wiem. Z drugiej strony, bardzo chciałbym ten dodatek, a tak to nie miałbym co robić do wydania 4. Jednak z trzeciej strony ( ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Poskacper : 28.08.2013 - 19:44 |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
|
![]()
@up - jak zatrzymasz dziennik producenta w odpowiednim momencie, to zauważysz, że przed podróżą w czasie wyskakuje okienko. W tym okienku wybierasz wersję przyszłości, simów do podrózowania i jeszcze coś związanego z tymi statuami (pokazenych jes ich więcej w ostatnim czacie), ale nie moge rozgryźć co. Zaraz wstawię screena to zobaczysz
![]() E : screeny mi nie wychodzą ![]() Ostatnio edytowane przez redmoon : 28.08.2013 - 20:46 |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
|
![]()
No i po dzienniku producenta wywnioskowałem, że będzie można się przenosić w przyszłość i do terażniejszości kiedy się chcę. No bo po 1. Portal jest nasz. To my każemy simom, kiedy mają się przenieść, a kiedy wrócić, nie ma limitu, nie ma pokazanych ile dni możemy jeszcze być w przyszłości. Po 2. na końcu dziennika Lily, simka Lauren "która zamieszkała w Oasis Landing".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
|
![]()
@up - tego się akurat wszyscy spodziewali
Szkoda, że w tym futurystycznym mieście są tylko duże wille i małe mieszkanka w bazie domowej. Czy w przyszłości nie będzie małych domów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
|
![]()
Można przecież zbudować
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |