![]() |
#101 |
Reputacja: 10
|
![]()
No tak, ale mogą jak zrobią taki system jak w wieżowcach w Po Zmroku. Czyli, że poza swoim "rewirem" nie można nawet wazonika postawić, a w mieszkaniu to można przebudowywać ile dusza zapragnie
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
|
![]()
Tylko ja mówiłem o tych willach, domach w mieście, nie tej "bazie" początkowej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
|
![]()
Aaa, no tak. Ale ja nie umiem budować XD i nigdy mi się nie chce, więc zawsze wybieram maxisowe domy. No trudno - przeżyję. Ciekawe tylko czy w Oasis Landing będą wszystkie budynki miejskie. Skoro simowie mogą tam zamieszkać to wypadałoby, żeby też mogli korzystać z ratusza, szpitala, posterunku policji, ośrodka naukowego itd. Przecież muszą tam jakoś zarabiać. Co prawda mają dojść dwie czy trzy, nowe kariery, ale chyba nie będą nam ich narzucać ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
|
![]()
Faktycznie, o tym nie pomyślałem. Oby była szkoła, bo co. dzieci nie będą się uczyć? (Dla mnie to nie problem, bo i tak gram zawsze jednoosobową rodziną
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
|
![]()
Widzę, że dopadła się klasyczna przypadłość "Przełomu Simów". Przechodziłam to już dwa razy i za każdym razem postępowałam tak samo, kupowałam dodatki do starej serii, a potem całą starą serię wystawiałam na Allegro i kupowałam następną. W przypadku czwórki tak nie będzie, bo nie kupuję czwórki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
|
![]()
Ja mam prawie całą kolekcję dwójki na półce, ale kto mi to kupi, jak wychodzi czwórka i jest tyle dodatków do trójki.
I zdecydowałem, że nie kupuję czwórki, zostaję przy trójcę i kupuję ten dodatek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
|
![]()
Ja miałam łatwiej, bo pozbywałam się kolekcji na bieżąco, nie czekałam do trójki, żeby sprzedać jedynkę
![]() ![]() A wracając do tematu, ja najbardziej nie mogę się doczekać PlumBotów, zawsze to jakaś alternatywa służącego. Być może miłośnicy robota z dwójki i SimBota z trójki się nie zgodzą, ale jak dla mnie to oba w/w roboty są do niczego... Ten z dwójki anulował wszelką narzuconą przeze mnie kolejkę zadań i robił swoje, ten z trójki jadł złom, powoli chodził... Obydwa roboty nie były wodoszczelne, co utrudniało nieco życie (nie mógł naprawić prysznica i kranu). Najlepszy był Servo z jedynki... dlaczego? Bo nie był sterowalny, robił swoje i wracał do "pudełka", podobnie jak Koślilda z jedynki i trójki. To była najlepsza forma służby w całej historii Simsów. Jeśli PlumBot ze "Skoku w Przyszłość" będzie miał umiejętności sprzątania, gotowania, niańczenia dzieci, zajmowania się roślinami, ale da się mu wyłączyć potrzeby towarzyskie, a jeszcze lepiej, w ogóle wolną wolę, to będę zachwycona. |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
|
![]()
Ja swojemu plumbotowi dam tylko chipy cech na sprzątanie, gotowanie ulubionych dań mojego sima itp. Mam nadzieję, że te plumboty będą miały tylko potrzebę naładowania się w tej dziwnej maszynie, one mają mi tylko pomagać w domu. Zawiodłem się na jetpackach, na którymś chyba czacie, no sam nie wiem czy to był czat, no ale na filmiku widziałem jak producent pokazuje tych 2 simów z pierwszego czatu. I sim gdy miał jetpack, to miał polecenia polecieć na jakąś tam parcelę, a on po prostu uniósł się do góry i już był na tej parceli. Za to zakochałem się w kolejce jednoszynowej
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Reputacja: 39
|
![]()
Mi za to bardzo podobają się te futurystyczne domy, uwielbiam nowoczesne budynki
![]() Na tym pustkowiu, gdzie są barki kiedyś chyba (na pewno ![]()
![]() |
#110 |
|
![]()
A mi się wydaje, że to jest Bridgeport
![]() Ostatnio edytowane przez Poskacper : 30.08.2013 - 12:39 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|