![]() |
#161 |
Reputacja: 10
|
![]()
Moim zdaniem ban dla rudzielca jest dobrym rozwiązaniem.
Owszem, mało piszę, ale często siedzę na forum i widzę co się dzieje. Ona jest stronnicza, obgaduje administrację, wprowadza zamęt. Podczas 4Ż kiedy tylko nie wygrywała, wszczynała awantury. Moim zdaniem nie zachowuje sie jak dorosła. (wiem, że teraz z pewnością, nie mam szans na nawiązanie tu znajomości.No cóż, czasem warto postawic na swoim) e: przez pomyłk.ę źle zagłosowałam. Da się to jakoś cofnąc? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#162 |
Reputacja: 12
|
![]()
@UP: Tak, można, ale!
Głos można jedynie cofnąć, nie można go zamienić. Było to ustalane przy 4Ż i zaakceptowane do wszystkich sąd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Maqryll - a ja Cię proszę - już się wypowiedziałeś, masz bana, więc może... zrobisz sobie odpoczynek od forum?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
|
![]()
Bjork - a Ja Ci powiem, że sami ustaliliście, że zbanowani mogą tutaj pisać, więc łaj not mam nie pisać? Ale masz rację, przez te 3miesiące sobie odpocznę, tego czasu jest aż za dużo
![]() Bjork edit: potraktuj ten dział jako - możliwość odwołania się zbanowanych, jeżeli zostali zbanowani niesłusznie. Ale chyba nie wmówisz mi, że zostałeś zbanowany niesłusznie? Me edit: A właśnie powiem Ci, że niesłusznie. Gdyż nie macie żadnych dowodów, że wysłałem tą wiadomość, więc mogłaś do mnie najpierw napisać i się upewnić, a nie dawać mi bana. Przepraszam, bana dostałem od Ilony, która jednak zrozumiała i usunęła sobie konto. Niemniej jednak dalej sądzę, że ten ban powinien zostać cofnięty, nie macie dowodów, ani sensownych podstaw. Ostatnio edytowane przez Björk : 06.10.2013 - 18:54 |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]() Cytat:
![]() Każdy zrobi co zechce... @edit: @down: odsyłam do pierwszego zdania mojego posta ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Diana : 06.10.2013 - 18:58 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
I potem wszyscy mają zdziwienie, że tyle banów i brak porozumienia... Ja się tu produkuję, chcę doprowadzić do końca bezsensownego sporu, a tu przychodzi sobie kilka osób i prowokuje dalej... Tyle jest narzekania, że kłótnie, że spory, że to, że tamto, że siamto, ale niee, po co kończyć, jest fun!
Poważnie...?
Ostatnio edytowane przez Meryam : 06.10.2013 - 19:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
|
![]()
Nie dostałem odpowiedzi powyżej od Bjork, więc zapytam ponownie.
Czy mój ban został oparty na jakichkolwiek argumentach, dowodach, podstawach? - Nie. Mój ban został oparty na głupim [quote], które tak naprawdę mogło być wyssane z palca. Na dodatek, za niepodstawnego bana daliście bana na 3miesiące, proszę Was. Dalej - bana dostałem od administratorki, która w jednym dniu walczyła na polu bitwy i usunęła sobie konto. Czy to nie świadczy o bez inteligencji? Takie osoby nie powinny rozdawać banów, tym bardziej tak długich, bez argumentów banów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
|
![]()
Maqrƴǁ, miej chociaż odrobinę godności i zamknij się już...
![]() |
#169 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#170 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Maqryll
![]() Polecam. A czy teraz może dojść do końca tych wszystkich kłótni o byle gunwo? ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|