![]() |
#31 |
Guest
|
![]()
JUŻ WIEM! Pot ropuchy dostajesz wtedy kiedy pocałuje twój Sim żabe i nie wytrze buzi!
![]() A wiecie co? Jak można dostać tajne składniki? Może podsumujemy? ^_^ pot ropuchy - pocałuj ropuchę muchomory - usiądź na krzesełku "muchomorek" smocze łzy - łaskocz smoka smocza łuska - wyczesuj smoka magiczna fasola - jak Ci wyrośnie za czary Magiczna Fasola i urośnie na odpowiednią wysokość można sie na nią wspiąć i ukraść fasokli Masło, przczeli wosk, miód, złota nić, winogrona, czarny bez, proszek do pieczenia i cukier chyba każdy wie jak zdobyć. ![]() Wiecie co... mnie sie zdaje że z Pelargonii na energie słoneczną można wydobyć pył chochlików, ale nie jestem pewna. :lol: A co księcia... nigdzie go nie ma... ![]() |
|
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
zeby mic ksiecia trzeba po prostu pocalowac zabe
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
Jak wyglądał? Jak masz fotke to zamieśc ją.
|
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
Ja wole specjalna zabke sciagnieta z netu dzieki ktorej od razu zabka zamienia sie w ksiecia..
|
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
Jak łaskotałam smoka to mi nie dał łez. Dlaczego?
|
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Bo to trezeba zrobić kilka razy. ale ja też nie zawsze dostawałam.
|
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
Z żabami to chyba czysty przypadek...Wiadomości w SimJedynce:"...obliczono, że co 10. żaba w Sim City to książe, a co 5. daje pot ropuchy...". Natomiast co do smoków-żrą jak nie wiem co tę swoją smoczą karmę, a żeby coś dały, to muszą być choć trochę najedzone i w dobrym humorze. Wyczesywanie daje oczywiście łuskę, a łaskotanie...smok chyba płacze ze śmiechu i stąd się biorą łzy. Jeśli jakieś jeszcze pytania co do samej gry-służę pomocą.
|
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Brylanciku skąd to wiesz
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#39 | |
Guest
|
![]()
No jak to skąd:miałam jednego smoka i mi wszyyyyyyystko podpalał. Więc się skapnęłam, że smok jak Polak, a "jak Polak głodny, to zły" i wszysto podpala. Z kwiatkami nie próbowałam. A żaba nie zawsze daje pot, klka razy zamieniałam kolesia czy kolesię (częściej faceta
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
Ja za pierwszym razem, jak grałam z ciekawości pocałowałam ropuchę. I zamieniła się w księcia! Za to później w innych rodzinach próbowałam i się nie udawało...
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|