![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nazywam się Kjalvor Kaappo. Właśnie skończyłam praktyki w Finlandii na medycynie sądowej, ale postanowiłam zmienić wszystko i przeprowadzić się do MIASTA, bo zrozumiałam, że nie przepadam za widokiem krwi. Lepiej późno niż wcale. Kolekcjonuję w domu stare manekiny (każdy ma swoje imię), lunatykuję, często używam niezrozumiałych skrótów myślowych i hoduję szczurki, które nie chcą się rozmnażać. Wydaję się niewinną istotką z lukrowym uśmiechem, ale spokojnie, nie dam się mafii!
|
![]() |
|
![]() |
#12 |
Reputacja: 11
|
![]()
Nazywam sią Anneliese Carginanettli. Mam 22 lata, studiuję na akademii medycznej farmację. W wolnych chwilach gram w własnym zespole rockowym i pomagam ludziom w rozwiązywaniu spraw "Nie z tego świata"...
![]() |
#13 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Nazywam się Carly Owen, lecz zdecydowana większość moich znajomych lubi nazywać mnie Kędziorek lub Kędzia (zawdzięczam to moim kręconym włosom, a jakże). Na co dzień pracuję w szpitalu jako ratowniczka medyczna. Kiedyś chciałam zostać kierowniczką, ale praca w terenie jest dla mnie o wiele ciekawsza i bardziej satysfakcjonująca niż ślęczenie za biurkiem nad papierkami i inne tego typu pierdoły. Kompletnie się do tego nie nadaję, więc po prostu robię swoje, jeżdżę karetką i ratuję ludziom życie. Czasem jednak zdarza mi się bawić w detektywa-amatora i kiedy przypadek jest szczególnie ciekawy (morderstwo, pobicie itp.), to zdarza mi się wyręczać policję (i przy okazji czasem nieświadomie im przeszkadzać), działając na własną rękę. Mój partner ma w zwyczaju sprowadzać mnie wtedy na ziemię. Pewnie się boi, ze go zostawię i pójdę do akademii policyjnej, ale to tak między nami. Razem kończyliśmy akademię i nie zamieniłabym go na nikogo innego, ale nie mówię mu tego, bo mi jeszcze popadnie w samozachwyt, a wtedy jest naprawdę nie do wytrzymania.
![]() |
#14 |
|
![]()
Thomas Smith. Pięćdziesięcioletni wdowiec, farmer, ogrodnik, mieszkający na wsi nieopodal miasta. Ma zwykłe, stare mieszkanie ogrzewane przedpotopowym piecem, z odpadającą dachówką na dachu. Życie na owej wsi nie przynosi zbyt wielu wrażeń, ale po co, Thomasowi nie potrzebne są do szczęśliwego życia żadne przygody.
|
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Nazywam się Yuki, imię i nazwisko nie jest istotne. Lat 23, córka niedawno zmarłego Gruchy, założyciela zespołu "Imperfect".
Jestem właścicielką baru "Thonet", tym przy torach, bardzo widoczny jak idzie się w stronę mostu. W życiu zajmuję się grą na gitarze. Na razie tyle. Ostatnio edytowane przez Yuki : 09.10.2013 - 20:23 |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
jestem Morgana Thorpe. wychowalam sie w bogatej rodzinie, ale moja buntownicza natura nie pozwolila mi cieszyc sie tym, ze mam wszystko... kontakty z kilkoma gangami ulicznymi, napady, nielegalny handel, oraz kilkukotny wspoludzial w zabojstwach 'niewygodnych' osob, sprawil ze trafilam do tego miasta, aby zaczac zycie od nowa, prawie z czysta karta. I choc nikt nie zaufa bylemu przestepcy, to moze o to wlasnie tutaj chodzi?
|
![]() |
![]() |
#17 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Nazywam się Meryam Starsky, jestem studentką medycyny na USF, pracuję dorywczo w kostnicy szpitalnej. Widok krwi, wnętrzności czy innych urazów nie robi na mnie żadnego wrażenia, przez co często jestem nazywana "bezduszną", ale to również mnie nie rusza
![]()
#18 |
|
![]()
Dobry dzień. Jestem Herbata "Herba" Zielona. Skąd ksywa Herba? Mam długie, zawsze związane w luźny kok zielone włosy. Na karku już wybiło mi 23 lata. Jestem zwykłym mieszkańcem, z duszą artysty. W wolnym czasie siedzę w parku i rysuję martwą naturę, albo zanurzam się w własnym świecie. Moim znakiem charakterystycznym jest tatuaż na lewym nadgarstku z kotem, i moje wielkie, "czarne" oczy.
Ostatnio edytowane przez Zielona Herbata : 09.10.2013 - 19:52 |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()
Witam i pozdrawiam. Nazywam się Julietta Muffinowa, reaguję jednak na takie przezwiska jak "Babeczka" czy "Muffinka".
![]()
#20 |
Reputacja: 14
|
![]()
Nazywam się Chruposław Mroczewski. Jestem dentystą, ale moją pasją jet muzyka. Mam własny zespół disco polo o nazwie Zamroczeni Lawą Tszy. Niestety, moi koledzy z zespołu inaczej widzą naszą przyszłość. Chcą iść w kierunku heavy metalu. Obawiam się, że to sprawi, iż fani się od nas odwrócą. Obaj...
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|