![]() |
#1931 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Cóż za literówka
![]() Ja skłaniam się ku Lubiemu i Fallen. ![]()
![]() |
#1932 |
Reputacja: 21
|
![]()
@Flo - no wiesz, skoro tyle userów głosowało na Apo i wiadomo było, że nic to nie zmieni to mogłaś na nią zagłosować, żeby wtopić się w tłum :>
Ciekawe kogo sprzątnie mafia... |
![]() |
![]() |
#1933 |
Reputacja: 14
|
![]()
No kurczę, nie spodziewałem się, że Gin ma rację
![]() No to teraz Gin nie jest moim podejrzanym. Co do reszty, wydaje mi sie, że nawet jeśli ktoś zagłosował na Apo [kiedy już było wiadomo, że dużo osób to zrobi] o niczym nie świadczy. I hę, skąd ten głos Juhasa na mnie? Ja rozumiem, gdyby tutaj uczestniczył/a w dyskusji, podał/a jakieś argumenty... Ale czemu tak "bez powodu", po długim czasie nie-głosowania? Wgl, to dziwne, że Libby go/jej nie usunęła ![]() Tak, wiem, że teraz to wygląda tak, jakbym zamierzał zwalić winę na kogoś, kto mnie podejrzewa. Ale nie uważacie, że to dziwne, że ktoś nie rozmawia w tym temacie, nie głosuje i nagle oddaje głos na kogoś jako jedyny? |
![]() |
![]() |
#1934 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
CELEBRATION
A nie mówiłem ![]() Btw. macie jakieś pomysły na jutrzejsze głosowanie? Ja będę trzymał się moich wcześniejszych przewidywań i zagłosuję na MPSa lub redmoona. Później Kędziorek i Lubie ![]() O ilę w ogólę przeżyję dzisiejsze zabójstwo mafii ![]() Ostatnio edytowane przez Vanitas : 17.10.2013 - 19:23 |
![]() |
![]() |
#1935 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Ok, spoko, Apo w mafii, ale nie zauważyliście, że jeżeli ktoś "krzyczał", wychylał się i miał taktykę, został zabijany od razu? A Gingers ? Przez cały czas głosował na Apo. Dlaczego on nie był zabity? ... Ale z drugiej strony zabicie Gina równoznaczne byłoby z krzyknięciem "Cześć, jestem Apo i jestem w mafii". Kurde, ale jednak Gingers nie wydaje się podejrzany.
:cc Ughh To na kogo jutro głosujemy, bo ja kompletnie nie wiem.
#1936 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie zastanawia was Diana?
![]() |
#1937 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja głosowałabym teraz albo na Dianę, albo Mrocznego Pana Skromności.
#1938 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
a i Priv, pisałaś ze Qwert i Kędziorek są w maffi, bo nie glosowali na Apo tylko na mnie, ale zauważ, że oni to robili od dłuższego czasu, więc.. mi TO w ogóle nie wygląda podejrzanie.. : |
#1939 |
Reputacja: 10
|
![]()
Starałam się wyciągnąć wnioski, troszku osób nie oddało głosu na apo więc ogarniam co i jak. To była moja sugestia więc nie musicie się nią w ogóle kierować
![]()
![]() |
#1940 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Ulala! Dziś mafia strzelała, ale niewystarczająco celnie. Qwerty uszedł z życiem! Został uratowany.
Pozostali przy życiu: 1. Diana – 2. Kędziorek – 3. Fallen – 4. Lubie 5. Ladrón – 6. redmoon – 7. Mroczny Pan Skromności – 8. Flo 9. Privilege – 10. Alexandra - 11. Cheyenne – 12. Gingers – 13. Juhas – 14. Qwerty -
|
|