![]() |
#361 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hm, czy ja wiem, czy brakuje mi wsi? W sumie była z dodatkiem zwierzaki i pakietem ze store z krowami i kurami. Mogliby to po prostu dopracować i dać te traktory powozy i sprawić, że to będzie bardziej realistyczne...
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#362 |
|
![]()
o własnie, fajnie by była mozliwosc mieszkania na wsi lub w miescie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
|
![]()
Mam nadzieje, że do czwórki jednak dadzą chociaż wieś :3
![]() |
#364 |
|
![]()
Ja tak odbiegnę od tematu.
Ja na 100% kupię Simsy, jak będzie kilka takich rzeczy: - Wybór wzrostu. Zawsze chciałam tworzyć małych i wysokich Simów ![]() - Lepszy... Powiedzmy że "wpływ" historii :3 Chodzi mi o to że nie będzie wysypu staruchów jak zwykle (;- ![]() - CATS (To coś z pędzelkiem. Nie pamiętam jak to się nazywa xd) - Jak ktoś wspominał - jeżeli nie będzie że np. niebieski kolor powoduje depresje, żółty radość. Żółtego nienawidzę, niebieski uwielbiam ![]() ![]() - Cechy... Kocham to ![]() - Nastrojniki. - Tajemnice ![]() - Bella. Skoro w jedynce była dorosła, w dwójce porwana (xd), a w trójce jest dzieckiem, to może w czwórce nagle się odnajduje jako emerytka? ![]() ![]() - Pani Zadecka! - Kościlda ![]() - Krowo- kwiat - Żeby można było popełnić samobójstwo ![]() - Żeby odżywianie wpływało na figurę. - Kariera modelki *.* I np. trzeba by do niej mieć dobrą figurę i ileś tam wzrostu xd - Zamiast kariery sportowca, żeby można było wybrać koszykarza, piłkarza i wgl ![]() - Żeby można było np. dodać 10 pkt. umiejętności na całą rodzinę, przy tworzeniu. I to na razie tyle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Reputacja: 39
|
![]()
Hmmm, szczerze mówiąc, to jakoś nie odczułam braku wsi. Chociaż mogłaby się przydać
![]() @up, co do suwaku na wzrost i CASTu, to już było powiedziane, że raczej ich nie będzie, więc...
![]() |
#366 |
|
![]()
Teraz jest sporo obiektów Store o wiejskiej tematyce. Mamy kury, krowy, traktor, a jeśli ktoś ma dodatek Zwierzaki to może mieć i konie.
Ciekawe kiedy podadzą jakieś nowe informacje. Wątpię, żebym skusiła się na czwórkę, bo kompletnie do mnie nie przemawiają dotychczasowe informacje, screeny i filmidła. Ja pamiętam jak się czwórki nie mogłam doczekać od pierwszego niusa, a czwórka w ogóle mnie nie rusza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
|
![]()
Hello!
Co do różnicy wzrostu to nie będzie jej na pewno. Przynajmniej nie w TS4. Obczytałam sie po internecie w tej kwestii bo mnie sama to bardzo interesowało. Nie znam sie na tych problemach ale podobno trzeba by było całkowicie przerobić cos tam. Obecnie sie nie da zróżnicować wzrostu. Chociaż... Wyczytałam gdzieś że w TS4 będzie można zmieniać wysokość ścian. I co wtedy z simami? Wieś bardzo by mi sie podobała. Pamietam w TS1 robiłam farmy. Byłoby super. Ale zobaczymy co wymyślą w Ea. Nadal jestem pełna entuzjazmu i optymizmu co do TS4. Najważniejsze żeby simy były ładne.
![]() |
#368 |
|
![]()
mnie też brakuje tego wzrostu...
ale najbardziej to chciałabym dodatkowej grupy wiekowej, takiej między małym dzieckiem a dzieckiem (żeby można było tworzyć 3/4latki)... no i żeby można było samemu tworzyć zawody... |
![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Reputacja: 14
|
![]()
upup - w takim razie jak to możliwe, że nastolatek jest niższy od dorosłego? "Całkowite przerobienie czegoś tam" to bzdura i uciekanie od roboty
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
|
![]()
No i powinni popracować nad płynnością gry, te wszystkie zacinki kiedy wysyła się sima do pracy(przez co sie spóźnia) itp. potrafia wyprowadzić z równowagi, przebieranie tez trwa czasem wieki, ogólnie jak większość czynności w trójce.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|