![]() |
#381 |
Reputacja: 10
|
![]()
To i ja odpowiem, a co
![]() Sądzę, że powinienem wygrać, ponieważ nie "olewałem" tej gry i starałem się pojawiać na każdym zadaniu ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#382 |
|
![]()
Witam państwa.
![]() Na początek powiem, że ten konkurs to była dla mnie świetna zabawa. ![]() ![]() Nie znam nikogo zbyt dobrze na forum, więc to była dla mnie okazja do rozpoczęcia ciekawych znajomości. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przejdę teraz do technicznej strony konkursu, czyli rzucanych nam wyzwań - nie zawsze trudnych, ale na pewno interesujących i wymagających. Starałam się wkładać w nie 100% swojego zaangażowania, czasu i mnie samej. ![]() ![]() Nie mogę zapomnieć o pełnych chwilach emocji, czyli o Radzie Plemienia. ![]() ![]() ![]() Padło też pytanie: Za całokształt. ![]() ![]() ![]() Jak już pisałam, starałam dawać się z siebie wszystko i jeszcze troszkę więcej. ![]() ![]() ![]() Bo mniej ważne jest to, w jaki sposób coś robię, ale ile siebie w to wkładam. Dziękuję za uwagę. ![]()
#383 |
Reputacja: 12
|
![]() Witajcie!
![]() Dostałam wszystkie głosy. Znam już zwycięzcę. Będę odczytywać głosy po jednym w poście, żeby było napięcie ![]() przypominam, że wygra ten, kto zdobędzie najwięcej głsów ;3 Pierwszy głos Kerbi
![]() |
#384 |
|
![]() Drugi głos
Kerbi
![]() |
#385 |
|
![]() Trzeci głos
Don
![]() |
#386 |
|
![]() Pierwszą edycję formowego survivoru i tytuł „Jedyny Ocalały” zdobywa… Kerbi! Gratulacje! po rangę zgłoś się do któregoś z administratorów. Serdecznie dziękuję: Charionette, załatwiła wszystkie sprawy techniczne jak wasze nicki czy działy. Bardzo dziękuję ![]() Muff! Gdyby nie ona to pewnie bym się nie podjęła tego konkursu, chociaż później tak się złożyło, że sama zaczęłam prowadzić ten konkurs, to początek bez niej byłby ciężki [jeżeli w ogóle by był]. No i dziękuję uczestnikom! Za chęć wzięcia udziału! ![]()
![]() |
#387 |
Reputacja: 25
|
![]()
GRATULACJEEE!
![]() Miło było być sędzią, fajnie, że mogłem zagrać i gratuluję Kerbiemu zasłużonej wygranej ![]() A teraz specjalnie dla zwycięzcy: http://www.youtube.com/watch?v=ZDl6oWohq7k (bo w końcu jedyny ocalał ![]() Gratuluję też Donowi i raw, zaszliście bardzo daleko, mnie się to niestety nie udało :3 Dzięki CW za organizację takiego fajnego konkursu ![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
|
![]()
Powiem tylko: Kerbi, a nie mówiłam?
![]() Wszystko, co chciałam powiedzieć, napisałam już kilka postów wcześniej - naprawdę poczułam się zwycięzcą i odniosłam swój mały-wielki sukces. ![]() Dziękuję za świetną zabawę. ![]() ![]()
#389 | |
|
![]() ![]() Wow... Nie byłem na to przygotowany ![]() Chcę bardzo podziękować wszystkim uczestnikom oraz organizatorkom, ponieważ razem ufundowaliśmy sobie kawał świetnej zabawy. Okres, w którym byliśmy podzieleni na dwa zespoły, nauczył mnie mobilizacji do działania, z czym ciągle mam problem. Czułem wewnętrznie, że nie mogę zawieść swojej drużyny i to było moją motywacją ![]() Cytat:
![]() Dzięki. To teraz możemy planować nasz rejs, co nie? ![]() Taaak, z tych emocji zamknąłem sobie nawet stronę z napisanym postem, więc to u góry jest pisane od nowa XD Nie zmienia to jednak faktu, że jestem cały szczęśliwy i aaachhhh.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#390 |
|
![]()
niedoceniani sędziowie
![]() Gratuluję Kerbiemu wygranej . ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |
|