![]() |
#451 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jeśli chodzi o te wskrzeszanie Simów w Upiornym Dworze Kosiarza, to na stronie Store pisze coś takiego: "Wskrzeszaj swoich nieodżałowanych Simów i zwierzaki, ale to Kosiarz decyduje, w jakiej postaci powrócą!" To znaczy, że wskrzeszając kogokolwiek nigdy nie możemy być pewnym, podczas jakiego etapu życia zostanie przywrócony do życia Sim czy zwierzak
![]() Ten dwór kosiarza to taka ciekawa sprawa, można zajść w tajemniczą ciążę ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#452 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Już 12 grudnia w Store pojawi się super miasto z extra dodatkami.
Muszę przyznać, że sprawia miłe wrażenie. http://store.thesims3.com/roaringhei...tegoryId=12642 |
![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
|
![]()
To nowe miasto Roaring Heights prezentuje się naprawdę świetnie, fajną sprawą będą kolejki górskie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
|
![]()
Mam tylko nadzieję, że będzie można to kupić za punkty, bo mam ich trochę zaoszczędzonych, ale wszystko wskazuje na to, że jak zwykle rzucają kłody pod nogi. Miasto najpewniej będzie za kasę a nie punkty. Powinno być i tak i tak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
|
![]()
Ja tam wolę za kasę, bo zanim jeszcze zapowiedzieli Roaring Heights, wydałam wszystkie SimPoints
![]() A propos, taki fajny filmik "12 Day of Simsmas". Wpada w ucho ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
|
![]()
Kupiłam sobie to miasto, Roaring Heights, mam standardową wersję, bo miałam zaoszczędzone Store, tak więc przystań kupiłam sobie za punkty. Straciłam tylko te ubrania z wersji Gold, "moda z przystani". Sądząc po etykietce zestawu... niewiele straciłam
![]() Miasto prezentuje się bardzo ładnie, ale jak już pisałam, krótko grałam, nie sprawdziłam ani samochodu, ani kolejki, jeśli nikt po mnie nie napisze żadnego posta, to edytuję tego i może wstawię jakieś fotki, dziś nie miałam do tego głowy. EDIT: Jak obiecałam, wstawiam fotki. Wczoraj nie wstawiłam sobie nawet tej parceli z kolejką do miasta i dzisiaj miałam z tym problem. Gra się za pierwszym razem wyłączyła, za drugim już było OK. Foty zaczynam od kolejki właśnie (właściwie, to pierwszy jest filmik). Ogólne wrażenia pozytywne, chociaż gra mi się tak tnie, że koszmarnie trudno było nagrać sensowny filmik. Na poniższym filmiku widzimy obydwie trasy zbudowane na przystani, pierwszy to ten dłuższy i bardziej stromy, drugi jest krótki i mało urozmaicony.
Kolejka Górska A tutaj już fotki, zaczynam od Przystani: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i miasto: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To tutejsza Simka. ![]() Samochodzik.... Tak wygląda wersja początkowa. ![]() ![]() ![]() ![]() Można w nim posiedzieć. ![]() Jest animacja wsiadania i wysiadania! Nie wiem jak to z tym będzie jak już będzie samochodzik gotowy, ale na razie jest OK! ![]() Kto powiedział, że laski nie wiedzą do czego służy klucz? ![]() No autko na razie nie pojedzie, ale wszystko jest na dobrej drodze... chyba... ![]() ![]() Praca nad nadwoziem. ![]() No i widać już jakieś efekty! ![]() No to moja dawka skończona ![]() Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 14.12.2013 - 15:57 |
![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Reputacja: 14
|
![]()
anie_1981 masz śliczną wodę. Czy grasz z taką wodą czy masz ją tylko do zdjęć? Jeśli z nią grasz, to czy gra Ci się nie zacina?
----------------------------------------------------- W nowym mieście dziwne są mieszkania w wieżowcach. Są nisko w przeciwieństwie do mieszkań z "Po zmroku" i są ogromne, naprawdę ogromne. Mi osobiście w ogóle się nie podobają. Nie przeglądałam wszystkich, ale te co widziałam mają okropny układ pomieszczeń. Jedyne co mi się w nich spodobało to baseny. ![]() ![]() ![]() ![]() I jeszcze kilka zdjęć miasta. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#458 |
|
![]()
Miasto zachęca do kupienia go, ale faktycznie te mieszkania wyglądają, jakby je ktoś niedoświadczony projektował.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
|
![]()
Hej! A ja mam problem z Doliną Smoków, a mianowicie z wykluwaniem się smoków, oraz łukiem i skrzypcami. Kiedy zaczyna się odliczanie do wyklucia smoka, kończy się na 0 minut i tyle, nic się nie dzieje :'( W skrzypcach nie widać smyczka, nie mogę też rozwijać umiejętności; a ze strzelaniem z łuku jest tak, że nie widać strzał... Od razu mówię, że ponowne zainstalowanie świata nic nie dało... Wiem, że są fixy na to, ale nie wiem gdzie je zainstalować, żeby działało...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Reputacja: 14
|
![]()
Bella555 fixy wrzucasz do katalogu "Mods" (Moje dokumenty -> Electronic Arts -> The Sims 3 -> Mods).
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|