|
|
#51 |
|
Reputacja: 12
|
To zakończenie... Niczym z trudnych spraw czy innej mody na sukces xD xD
Ta ukochana Masoa kojarzy mi się z Vietnamem ![]() Czekam na następne odcinki =) PS, i na odpowiedź xD @down: hahahahah, Wietnam xD takie państwo xD
Ostatnio edytowane przez Cytryśnia : 18.02.2014 - 22:35 |
|
|
|
|
|
|
|
#52 | ||
|
Reputacja: 25
|
Cytat:
Chociaż jej usta są straszne, taka "jak mnie Panie Boże stworzyłeś, tak mnie masz". Cytat:
![]() @up Ahahahahah tak mi się też skojarzyło, ale pomyślałem sobie "To by nie miało sensu przecież, jej na bank chodzi o jakiegoś aktora!" xD Ostatnio edytowane przez Pink Panther : 18.02.2014 - 22:40 |
||
|
|
|
|
|
#53 |
|
Reputacja: 10
|
Nie spodziewałam się, że Mason tak szybko otrząsnie się po stracie ukochanej żony. No i że córki to zaakceptują, szczególnie buntownicza Jane.
A jak ma na imię nowa wybranka serca Masona? Nie zdradziłeś tego, czy coś przeoczyłam?
|
|
|
|
|
|
#54 | |
|
|
Dziękuję za komentarz
![]() Cytat:
Jane to ta ułożona.Wiesz, wydaje mi się, że Mason potrzebuje wsparcia po śmierci Amy ![]() Jeśli mam być szczery... Zapomniałem imienia xD W następnym odcinku już się pojawi! |
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
|
Ohoho, jak ja dawno tu nie zaglądałam! xD
Historia jest fajna, luźna, przyjemna. Trochę problemów wychowawczych, trochę smutku, trochę radości - jak to w życiu. ![]() Śmierć Amy nie zrobiła na mnie większego wrażenia - podobnie jak u Cytrynowej. Nie lubiłam jej jakoś. Jak na razie największą sympatią darzę Samanthę, naszą drogą buntowniczkę. Co tu jeszcze napisać... czekam na kolejną część.
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
|
Oj, przepraszam - nie wiem dlaczego mi się to pokićkało
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
|
O niebo lepiej.
W ogóle strasznie ładna ta fryzura.A co do historii, też jestem zaskoczona tym, jak szybko się to toczy, ale przynajmniej nie jest nudno. Za wampirami też nie przepadam, ale to kiedy sama gram, u innych mogę obejrzeć wszystko z przyjemnością. Ten fragment z rozmową z policjantem i tekst o wróżkowych mocach był super. ![]() Czekam na ciąg dalszy, ciekawa jestem jak to będzie z tymi mocami.
|
|
|
|
#58 | ||
|
|
OJSG zyskuje coraz więcej komentarzy, wielkie dzięki, są dla mnie naprawdę ważne!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#59 |
|
|
Mam dziwne wrażenie, że fryzura ma jakiś związek z moją simką
![]() Chyba nie komentowałam jeszcze w tym temacie, ale podoba mi się. Fajnie opisana zwyczajna gra (doobra, przyznaję, nie lubię wymyślonych historyjek. Moje własne mnie nudzą, a cudze budzą zbyt wielką zazdrość). Co do odcinka - może jestem dziwna, ale dla mnie Jane jest ładniejsza od Sam. Wydaje się być bardziej pozytywna i mniej wredna
|
|
|
|
#60 | |
|
|
Gratuluję spostrzegawczości!
![]() Cytat:
Cieszę się, że udało mi się to jakoś osiągnąć. Oczywiście będę jeszcze dążył w tym kierunku.Dzięki za komentarz Skusi się ktoś jeszcze? ^^
|
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|