|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#932 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Szkoda, że Danny i Natalie już się zestarzeli.
![]() ![]() Mindy jest bardzo podobna do swojej siostry z wyglądu. ![]()
![]() |
#933 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kolejne fotki rodzinki Hewton
![]() Takie tam rodzinne zdjecie ![]() ![]() Mindy jedzie w swoim gokardzie. ![]() Hanny woli bawić się w Panią dworu ![]() ![]() Widoczki ![]() ![]() ![]() Hanny chyba odleciala w swiat logiki xD ![]() Czas sie zabawic na basenie ;D ![]() Opalanko na ponotnach. ![]() ![]() Ta mina Natalie jak wyczekuje na frytki xd ( jest znowu w ciazy ![]() ![]() Mindy schodzi zjesc jakies pozywne sniadanko. ![]() Kapiel i zabawa w jednym ( lubie to w wannach ). ![]() A tutaj mlodsza smieje sie, ze Hanny musi zmywac gary xD ![]() Za to starsza lepiej sobie radzila z zadaniami domowymi ![]() ![]() Zanim sie obejrzalam Hanny miala urodzinki i czas buntu ![]() ![]() Moja buntowniczka ![]() ![]() Znowu gra w szachy...moze zostanie naukowcem jak tata? ![]() Festiwal wiosenny przybyl - czas pozbierac jajka wielkanocne! ![]() ![]() ![]() Pózniej narodzil sie najmlodszy potoem - chlopczyk Ryan. ![]() Mindy ochrzania Hanny, ze ta nie ma bladego pojecia o sztuce ![]() ![]() Nastolatka probuje przekonac ojca, by ten nauczyl ja jezdzic ![]() ![]() Jej pierwsze "kroki" prowadzac samochod ^^ ![]() Najbardziej znienawidzona rzecz ludzka...placenie rachunkow xD ![]() Natalie karmi swojego jedynego synka ![]() ![]() Droga do szkoly...te kamienne miny xd ![]() Rodzinna spotkanko przy TV cz. 2 ![]() ![]() CDN |
![]() |
![]() |
![]() |
#934 |
|
![]()
Nareszcie
![]() Primo, pierwsze zdjęcie jest cudowne. Rodzinka wygląda na zgraną i szczęśliwą ![]() Secundo, Natalie ciągle wygląda jakby knuła jakiś niecny plan, a zwłaszcze przy tych frytkach xD Tetrio, Hanny jest mega urocza ![]() Quarto, Ryan ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#935 | |
Moderator
|
![]() Cytat:
![]() Hanny jest piękna jako nastolatka. *-* Ma super ubranie. :3
![]() |
![]() |
#936 |
Reputacja: 12
|
![]()
Oglądając twoją historię i historie innych, zdaję sobie sprawę, że tylko moja męska część simów wygląda jak geje ;D Ale wracając do twoich losów, to jak zwykle podziwiam twoją grafikę i twoje zdjęcia krajobrazów. są boskie
![]() Hanny wyrosła na naprawdę urodną nastolatkę. już widzę, jak się chłopcy za nią będę uganiać. Nie mogę się doczekać, aż podrośnie Miny... i Ryan oczywiście. |
![]() |
![]() |
![]() |
#937 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Wiedziałam, że Hanny wyrośnie na niezłą lasencję, ale nie wiedziałam, że na aż tak cudną!
![]() Fajnie, że urodziło im się jeszcze jedno dziecko, a jeszcze fajniej, że jest to chłopczyk. Patrząc na rodzinkę, kobiety będą się za nim oglądały i nie jedna będzie wzdychać do jego fotki zrobionej po kryjomu ![]() ![]() A te kocie zakolanówki u nastoletniej Hanny podbiły moje serce. Ogólnie strój ma naprawdę zacny ![]()
![]() |
![]() |
#938 |
|
![]()
Dziękuje wam, aż miło się patrzy, że ktoś czyta i ogląda zdjęcia mojej rodzinki
![]() Danny i burza mózgow nad szachami. ![]() Mindy bawi sie jako ksiezniczka na pietrze domu. ![]() Natalie zajmuje sie malym Ryanem, ktory ma juz wlasny pokoj. ![]() Nowa kuchnia - ulubione miejsce mamy trojga dzieciakow ( oprocz wygodnego fotela z laptopem ![]() ![]() Hanny troszke sie "uspokoila" i ubrala nawet ladna kwiecista sukienke. ![]() Nastolatka zastanawia sie...dlaczego jedyne miejsce do polowu ryb jest na cmentarzu ![]() ![]() Pierwsze dzielo malej Mindy. ![]() Odwiedziny sasiadow - ;D hahaha pamietacie ich ? Wprowadzilam Draculow do sasiedztwa ![]() ![]() ![]() Czas na pyszny placek dyniowy ![]() ![]() Hanny bardzo kochala swojego malego braciszka Ryan'ka. ![]() Widoczki miasta - przerobione Twinbrook ( niestety byly bledy, wiec dlugo w nim nie pomieszkali;/) ![]() ![]() Hanny w pidzamce prezentuje swoj rybacki pokoj ![]() ![]() Familia w komplecie ( Ryan spi na gorze). ![]() Danny odwiedzil po pracy park festiwalowy i napotkal dosc brzydkie zrebie ![]() ![]() Tatusiek pragnal byc najlepszy w dziedzinie nauki i osiagnac szczyt kariery naukowej - wiec do dziela! ![]() Natalie krzyczy na mala Mindy, ze ta zabrala jej torebke xD ![]() Kiedy dzieci poszly wkoncu do szkoly, Natalie mogla poczytac gazety i zajac sie pisaniem ksiazek. ![]() ![]() Kolega z klasy Hanny odwiedzil Hewtonow - nawet pomogl Mindy odrabiac zadanie domowe ![]() ![]() I czas na zabawe po nauce. ![]() Hanny obserwuje swoje mrowki ![]() ![]() A oto domek Hewtonow - gram w nim po dzis dzien ![]() ![]() Piwnicy nie zrobilam screena - tutaj parter i 1 pietro ![]() ![]() ![]() CDN |
![]() |
![]() |
![]() |
#939 |
|
![]()
Co tak mało Ryana :C Jak zobaczyłam że nowy odcinek to od razu się ucieszyłam, że go zobaczę w 'nastepnym stadium rozwoju'
![]() Nowa sukienka Hanny bardzo do niej pasuje ^^ Domek jest piękny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
Moderator
|
![]()
Łał, jak ty często grasz!
![]() ![]() Fajnie, że pokazałaś ich dom, jest piękny. Chciałabym umieć takie budować. ![]() Powtórzę się, ale co tam - Hanny jest śliczna ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |
|
|