|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#962 |
Reputacja: 12
|
![]()
Biedny Danny
![]() A według mnie,Hanny jest jeszcze piękniejsza w tym kolorze włosów(może podeślesz, hę?^^) Czy mi się wydaje, czy Natalie też ma troszeczkę zmieniony kolor włosów? |
![]() |
![]() |
![]() |
#963 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie jestem fanką blondynek, więc czekam na powrót ciemnej Hanny
![]() Ryan jest super ![]() Zrób jakąś zrzutę sąsiedzką na wskrzeszenie Danny'ego albo coś ... ![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
![]() |
#964 |
|
![]()
Spokojnie - Danny wrocil do zywych, dalo sie przekonac dzina
![]() No i nadszedl czas ( troche dziwną porą o 1 w nocy O.o) wyjechac na studia. ![]() Oryginalne pozegnanie od mamy xD ![]() Hanny juz na studiach. Dziewczyna poznala wiele fajnych osob, wspollokatorzy byli mili i uprzejmi. Wszyscy staralai sie w nauce jak tylko mogli i nikt sie nie lenil. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ta niepewnosc i niedowierzenie, ze stala sie studentka ^^ ![]() Uczniowie mieli chwile wolnego czasu, wiec Hanny postanowila potrenowac koszykowke. Na boisku bylo dosc duzo osob...niekoniecznie grajacych w kosza. Poznala tam kolejne mile osoby. ![]() ![]() ![]() ![]() Troche przycpana w rana Hanny....za dlugo trenowala gre w kosza ![]() ![]() ![]() W akademiku, gdzie mieszkala Hanny to chlopcy zajmowali sie gotowaniem ![]() ![]() ![]() ![]() Najbardziej utalentowany w gotowaniu byl Shintarou. ![]() Oooooo...czyzby Hanny znalazla sobie kogos, komu chce oddac swe serce? ![]() Po dniu pelnym wrazen dziewczyna polozyla sie spac. ![]() Nastepnego dnia Hanny nie mogla sie doczekac zajec, byla cala podekscytowana. ![]() Po zajeciach Hanny zauwazyla, ze chodzi na ten sam wydzial, co jej wspollokator. ![]() Juz chciala sie z nim serdecznie przywitac, kiedy jeden ze studentow "podzielil" sie wiedza na temat dziwnego chlopaka o zielonych wlosach. ![]() Dziewczyna splawila studenta, bo nie lubila plotkarzy, ktorzy mysla, ze wszystko o wszystkich wiedza. Sprobowala zagadac z kolega... ![]() ..ale widocznie cos jej nie wychodzilo. Chlopak nie byl zainteresowany nawiazywaniem kontaktow. Interesowala go jedynie nauka i wyniki. ![]() Szybko zauwazyla jego "innosc" i sprobowala czegos innego - zaproponowala mu, by pomogl jej w koszykowce. Nie byl zbyt chetny, ale zgodzil sie wkoncu. Dziewczyna nie miala latwo - Shintarou byl baaardzo wymagajacy, ale tez madry i wysportowany. ![]() ![]() ![]() A oto studencik do ktorego ostatnio wzychala Hanny.....czy to moze milosc? ![]() Pieeekne miny Hanny podczas bitwy na wodne balony. ![]() A tutaj dostaje w brzuch Shintarou, ktorego zaprosila Hanny. ![]() Koniec koncow dziewczyna przegrala z kretesem.. ![]() Niestety zaczelo padac i zanosilo sie na burze, wiec musieli zakonczyc "zabawe" studencka. ![]() CDN ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#965 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Widzę TO zdjęcie i myślę: "Kurka, Midorima".
Czytam dalej, patrzę na jego imię: "Kurka, miałam rację" ![]() Dziewczyny mają fajnie w tym akademiku, skoro faceci im gotują xD A kimże jest ten tajemniczy blondasek, na którego Hanny zwróciła uwagę? Ciekawe czy okaże się godzien tej dziewoi ![]() Za to muszę przyznać, że dziewczyna świetnie dogaduje się z Shintarou. Mogłoby z tego być coś więcej ![]()
![]() |
![]() |
#966 |
Reputacja: 12
|
![]()
Jak dobrze, że Danny wrócił do żywych
![]() Ale one mają dobrze, że faceci im gotują xdxd z tym "blondaskiem", to strzelam, że może i będzie jakiś przelotny romansik, ale jej serce zdobędzie zielonowłosy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#967 |
|
![]()
Hehehe jak wy mnie doooobrze znacie ;D
Powiem wam, ze mialam ostatnio chetke na pogranie w 2-ke, pogralam chwile, ale tyle dodatkow musialabym posciagac, ze narazie sobie daruje ^^ No to jedziem z tym koksem ![]() Od ostatniego razu Hanny i Shin czesto spedzali ze soba czas - chcac, czy nie chcac ![]() ![]() Shintarou nabija sie ze szkieleta, a ten go potem straszy. ![]() ![]() ![]() Pora pocwiczyc troche gre w zoske ![]() ![]() Ta biedna mina xD - nie dala mu gryza! ![]() ![]() Proba mikrofonu - halo, halo, 3,2,1! ![]() A ten gdzie sie patrzy ![]() ![]() Rozwiazywanie testow przez Hanny xD ![]() ![]() Czas sie rozluznic, pora troche pospiewac... ![]() ![]() Hanny uwazaj, bo ci galki oczne wyleca! ![]() Kanapowe lenie ![]() ![]() A tutaj prosze panstwa!!! Pierwszy buziak Hanny ![]() ![]() ![]() Widoczki, widoczki... ![]() ![]() ![]() Co jeden to ma inna mine ^^... ![]() A co to tu sie dzieeejee ![]() ![]() ...wspolne spanko w lozeczku po meczacych...zajeciach ![]() ![]() ![]() Hanny chciala sie pobawic w palenie czarownic ![]() ![]() CDN |
![]() |
![]() |
![]() |
#968 |
|
![]()
Nieee, Hanny z zielonowłosym gościem, który wygląda jak totalny no life otaku. Tacy faceci nie nadają się na partnerów
![]() ![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
![]() |
#969 |
|
![]()
spokojnie agor ;d oboje sa studentami, to se farbneli wlosy, ogolnie Shina mam jako ciemnego blondyna ^^ Hanny tez wrocila do swojego koloru wlosow
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
|
![]()
Zielonowłosy jest śliczny, sama bym się za niego wzięła *_* Razem z Hanny wyglądają tak słodko
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|