|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#971 |
Reputacja: 10
|
![]()
Btw. moi drodzy chce sie was o cos zapytac....moja rodzina liczy juz ponad 8 simow ( za pomoca potrait moda, moge miec ich wiecej niz 8 na parcele, ale nie powiem ciezko sie gra
![]() ![]() Oczywiscie w "rodzinnym" domu zostawaly by nagrobki i najstarsze dzieci ze swoimi malenstwami. Co o tym sadzicie? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#972 |
Reputacja: 12
|
![]()
A rozdziel ich
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#973 |
|
![]()
Jestem za opcją mnożenia jak króliki
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#974 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Muszę przyznać, że nie nadążam z komentowaniem. xD
Hanny już na studiach, łał! ![]() ![]() Zielonowłosy jaki cudowny. *-* Pasuje do Hanny. ![]()
![]() |
#975 |
|
![]()
Ok - przeprowadzilam mojego jednego sima do slicznego apartamentu
![]() ![]() Jedziem dalej z tym koksem - dzisiaj wieeelka uroczystosc u Hewtonow ![]() Ta niezadowolona mina, kiedy Hanny musi wkuwac i uwazac na lekcji, a Shin sobie spi ![]() ![]() Wykladowca dalej robil swoje nie patrzac na leniwcow. ![]() "Prosze profesora....a Shin chrapie i nie moge sie skupic." xD ![]() Moi studenci szybko skonczyli studia i dostali dyplom ( zapomnialam zrobic screenow ). Shintarou stal sie chlopakiem Hanny i czesto odwiedzal ja i jej rodzine. ![]() ![]() Wspolna gra w szachy z ojcem Hanny - powazna sprawa miedzy facetami ![]() ![]() Niespodziewanie zapalil sie.....zlew O.o Tylko Ryan wiedzial, ze trzeba gasic pozar, a nie staC i sie drzec ^^" ![]() Danny chyba jest juz za stary na takie akcje ![]() ![]() Ryan i Mindy w jacuzzi, ach te babelki... ![]() ![]() Moj slodki Ryan ze swoja gitara ![]() ![]() Jakies tajemne rozmowy pomiedzy Shintarou i Dannym...ciekawe co to moze byc? ![]() ![]() ![]() A coz to za mina Hanny...? ![]() Okazalo sie, ze Shin prosil Dannego o reke corki i oswiadczyl sie Hanny ![]() ![]() Oczywiscie odbyl sie slub - maly i skromny, tylko dla rodziny. ![]() ![]() ![]() ![]() Ryan'owi az sie cieplo zrobilo w serduszku ![]() ![]() Krojenie tortu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Panna mloda i jej sukienka ![]() ![]() No i po slubie czas na "tylko we dwoje" ![]() ![]() A coz to sie dzieje! Mindy ma urodziny ![]() ![]() ....ale to juz w kolejnym odcinku ![]() CDN |
![]() |
![]() |
![]() |
#976 |
|
![]()
Ledwo co się zeszli a tu już ślub
![]() ![]() Z Ryana taki przystojniak, dawno go nie było *_* |
![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Spiknęli się!
![]() Rzeczywiście, coś szybko poszło, ale kto by się tam tym przejmował ![]() ![]() ![]() Kiedy Ryan dorósł? ![]() ![]() Nie wiem czemu, ale wciąż mnie intryguje tamten blondasek. Wiem, jestem upierdliwa ![]() Mnóż ich na zdrowie. Draculów się świetnie czytało, tu będzie tak samo ![]()
![]() |
![]() |
#978 |
|
![]()
No czas leci bardzo szybko kiedy nie spogladam na wiek simow
![]() No to lecim dalej ze zdjeciami, chce juz wyjsc na prosta ![]() ![]() Mindy miala urodzinki, tak jak pokazywalam wczesniej ![]() ![]() Oczywiscie dalej byla zbuntowana ![]() ![]() Malowala chodniki i sciany w miescie xD ![]() Tutaj kombinuje nad stworzeniem plumbota, pasjonowala sie przyszloscia, technologia itp. ![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiscie odwiedzila przyszlosc ![]() ![]() ![]() ![]() Proby latania z odrzutowym plecakiem... ![]() ...spotkanie sie z potomkami z przyszlosci. ![]() Ach te koszmary w nowoczesnych lozkach xD ![]() Na sniadanko dosc..dziwne danie ![]() ![]() W kuchni Shin pomaga Natalie w przygotowywaniu posilkow - mial do tego talent. ![]() Czas lecial nieublaganie i moi zalozyciele stali sie emerytami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziwne miny Mindy Q.Q xD ![]() Natalie sprzata zasyfiala kuchnie. ![]() Shin zas dowiaduje sie, ze....beda mieli z Hanny kolejne dziecko! ![]() ![]() A Danny mial cos pecha podczas lowienia ryb ![]() ![]() CDN |
![]() |
![]() |
![]() |
#979 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Będą mieli z Hanny kolejne dziecko? A kiedy było pierwsze?
![]() ![]() Mindy urosła na cudną dziewoję, mam jednak nadzieję, że za to grafitti nie skończy na posterunku.. Chyba, że spotka tam jakiegoś przystojnego policjanta, wtedy niech łamie prawo na zdrowie ![]() Natalie i Danny są emerytami - ten czas naprawdę szybko leci..
![]() |
![]() |
#980 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ale ten czas pędzi
![]() ![]() No właśnie ja też się zdziwiłam z tym KOLEJNYM dzieckiem ![]() Ciekawe czy będzie zielonowłose ![]() Mindy wyrosła na urodziwą kobietkę... czekam, aż kogoś sobie znajdzie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|