![]() |
#272 |
Administrator
Reputacja: 33
|
![]()
- no wiesz, z miłości robi sie rózne dziwne rzeczy, ona doprowadza do szaleństwa i potrafi wywołać takie emocje o których nie mielismy pojecia, wiec tak kreweta, to mogłeś byc ty!
|
![]() |
![]() |
#273 |
Reputacja: 10
|
![]()
Spojrzałam na Apocalypsę z podziwem
|
![]() |
![]() |
#274 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
- Ale to zasugerowałeś - stwierdziłam. - Ktokolwiek nam grozi, zagraża naszym rodzinom tak czy siak. Mój ojciec zna się na swojej robocie i jeśli smsy są powiązane ze śmiercią Libby to i tak jest w to wplątany. I powiedz mi, jak ty sobie z tym poradzisz? Masz jakiś pomysł, poszlaki, cokolwiek? - spytałam, czując pulsującą żyłkę na moim czole. - I szczerze, to nie wiemy czy ją naprawdę kochałeś. W końcu zerwaliście.
- Apo, jestem pod wrażeniem twojej zdolności dedukcji - uśmiechnęłam się.
![]() |
#275 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
nie znaliscie jej. jezeli ktos ja zabil, musiala sobie zasluzyc. robila wszystko, by dotrzec do celu. myslicie, dlaczego ze mna byla. dostala sie do sanorzadu, to zerwala.
moze i dobrze, ze umarla... ale i tak nie bylbym w stanie jej zabic. po co mialbym sobie niszczyc zycie jakas glupia dziewczyna? wiesz co moge zrobic przez 5 lat?? na prawde duzo. a nawet gdybym to zrobil, myslicie, ze bym sobie jeszcze szkodzil dreczeniem jakichs przypadkowych nastolatkow? szkoda zycia, mojego zycia.
#276 |
|
![]()
Kędzia, spokojnie- delikatnie dotknęłam jej ramienia- Zgadzam się z tobą, ale nie irytuj się przez kogoś, kto próbuje na siłę odepchnąć od siebie zarzuty.
|
![]() |
![]() |
#277 |
|
![]()
Co ty powiedziałeś?! "Może i dobrze, że umarła"?! Jak śmiesz?!- podeszłam do krewetki i dałam mu z przysłowiowego liścia.
|
![]() |
![]() |
#278 |
Administrator
Reputacja: 33
|
![]()
- A dziekuje wam, miło mi <ukłon> - coś nam tutaj mydlisz oczy krewetko, moze sam chciales byc w samorzadzie, a teraz chcesz sobie wyeliminowac potencjalna konkurencje, czyli nas?
|
![]() |
![]() |
#279 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
- Jestem spokojna - warknęłam. No dobra, nie byłam. - Ale dzięki - westchnęłam głęboko, starając się wziąć w garść. - Okrutne słowa jak na kogoś, kto dopiero zapewniał nas o swojej miłości do niej. Nikt nie zasłużył sobie na taką śmierć - dodałam cicho.
Spojrzałam zaskoczona na Cheyenne. Ma charakter dziewczyna.
![]() |
#280 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
dedukcja? po prostu mnie obwinia, bo mialem wspolna przeszlosc z ofiara.
moze wy tez macie wspolna przeszlosc z Libby? moze po prostu chcieliscie byc tak slawni jak ona, zazdrosciliscie jej tego, i po prostu ja zabiliscie?
|
|