Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 4 > The Sims 4: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 07.05.2014, 23:47   #1181
Nezumi

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Siostry Kaliente przyjechały do Pleasantview tuż przed zniknięciem Belli, jeżeli Mortimer jest tu młody to ich jeszcze nie było w mieście. Mąź tej Balbiny chyba był synem tego małżeństwa które było samouczkiem w TS. (Nowakowie) Więc mogliby dać ich z synem.
Nezumi jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 07.05.2014, 23:58   #1182
Kędziorek
Supermoderator

Reputacja: 27

up, Nowakowie nie mieli syna tylko córkę, Balbinę właśnie

Co do zdjęcia przyznaję, że Mortimier i Bella wyszli wspaniale. Czwórka coraz bardziej mi się podoba, a grafika zupełnie mi nie przeszkadza. W sumie to nie przykładałam do tego nigdy wielkiej wagi. Bardziej obchodzą mnie interakcje i nowości
stare 08.05.2014, 00:13   #1183
marandile

Reputacja: 14

Zaczynam się coraz bardziej przekonywać do tej gry. Nawet w grafice dostrzegam wiele plusów:
- dzieci i nastolatkowie wyglądają ładnie, przyzwoicie. W TS3 nie mogłam zdzierżyć ich zniekształconego wyglądu.
- realistyczność, mimika, kształty są bardziej płynne, no i to kształtowanie sylwetki i twarzy w CASie
- ubrania są świetne

Włosy - o ile nigdy nie korzystam z podstawowych uczesań, o tyle mam nadzieję, że kreatorzy w TS4 będą potrafili stworzyć włosy ładniejsze niż te od EA.

Martwią mnie łydki, mają trochę nienaturalny kształt.

Ciekawi mnie wygląd mebli i ogólnie grafika w domach.
for more than
flesh

http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=1812431

Zapraszam na mojego bloga, gdzie od teraz będzie się trochę działo
marandile jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08.05.2014, 00:35   #1184
octavessens

Cytat:
Napisał Nezumi Zobacz post
Siostry Kaliente przyjechały do Pleasantview tuż przed zniknięciem Belli, jeżeli Mortimer jest tu młody to ich jeszcze nie było w mieście. Mąź tej Balbiny chyba był synem tego małżeństwa które było samouczkiem w TS. (Nowakowie) Więc mogliby dać ich z synem.
W historii łatwo sie pogubić, bo po akcji 2, Don "ostał wepchnięty do wehikułu czasu przez jakieś kobiety i w tajemniczy sposób znalazł się w Riverview." i dziwnym trafem w Riverview są też Kalientówny, więc jest szansa, że będą w 4
stare 08.05.2014, 01:01   #1185
Nezumi

To może one go wepchneły do wechikułu czasu to by miało sens tylko nei wiem jaki by miały motyw. Może to, że wie o ich udziale w porwaniu Belli?
Anyways one są częściowo kosmitkami więc nic z nimi nie wiadomo. Mogą nagle wylądować w statku kosmicznym w przeszłości.
stare 08.05.2014, 06:04   #1186
Irbis

Reputacja: 14

Wyczytałam w internecie, że niedługo ma pojawić się filmik, którego bohaterami będą właśnie Ćwirowie. Może dowiemy się o nich czegoś więcej

Ktoś pisał, że Bella ma dziwne łydki, a Ja bardziej zwróciłam uwagę na nieco dziwne stopy, takie jakby zbyt długie.
Poza tym oboje są świetni Bella jest śliczna, a Morti ma uroczy wyraz twarzy, taki właśnie idealnie pasujący do niego. Oboje mają pierścionki na palcu serdecznym lewej ręki, więc pewnie będą już po ślubie. Może kiedy ich poznamy, okaże się, że Bella jest w ciąży

Zastanawia mnie jak będzie w czwórce z imionami i nazwiskami. W dwójce wszystkie rodziny miały przetłumaczone nazwiska na język polski, w trójce nie. Osobiście wolałabym tłumaczone. Czas pokaże.
stare 08.05.2014, 10:14   #1187
Nezumi

A ja wolę oryginalne nazwy, ale będę i tak grał po angielsku więc mi to zwisa czy przetłumaczą.
Byłoby fajnie jakby rodzina Tricou wróciła (w polskiej wersji przetłumaczyli ich z jakiegoś powodu na "Lewus"). Co prawda wszyscy są martwi, ale może by dali ich nagrobki z możliwością wskrzeszenia i jakiegoś żywego krewnego? I jakąś dodatkową historię wokół ich bym chciał.
stare 08.05.2014, 10:21   #1188
Agor-ia

Cytat:
Napisał octavessens Zobacz post
W historii łatwo sie pogubić, bo po akcji 2, Don "ostał wepchnięty do wehikułu czasu przez jakieś kobiety i w tajemniczy sposób znalazł się w Riverview." i dziwnym trafem w Riverview są też Kalientówny, więc jest szansa, że będą w 4
Nie, siostry K. są w innym otoczeniu.

Mi też 4 zaczyna się coraz bardziej podobać. Ta wersja Belli wygląda na najładniejszą ze wszystkich. Tutaj Bella i Mort pewnie są tuż po ślubie. Swoją drogą, Ćwirowie nigdzie nie mogą miejsca zagrzać, ciągle się przeprowadzają

Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!"

"The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde
Agor-ia jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08.05.2014, 10:25   #1189
octavessens

Cytat:
Napisał Nezumi Zobacz post
To może one go wepchneły do wechikułu czasu to by miało sens tylko nei wiem jaki by miały motyw. Może to, że wie o ich udziale w porwaniu Belli?
Anyways one są częściowo kosmitkami więc nic z nimi nie wiadomo. Mogą nagle wylądować w statku kosmicznym w przeszłości.
Przyznam, że historie rodzin zawsze mnie ciekawiły. Więc czwórkowe perypetie napewno mnie zaciekawią! Już chce zagrać Ćwirami!
stare 08.05.2014, 11:20   #1190
Libby
Administrator

Reputacja: 15

W zasadzie stosunkowo niedawno zaczęłam śledzić newsy na temat TS4 i muszę przyznać, zwłaszcza po ostatnich fotach ze Star Wars i Ćwirów, że ta wersja gry zaczyna mnie coraz bardziej do siebie przekonywać. Ciekawa jestem, jak będzie wyglądała rozgrywka.
TS3 nigdy mnie do siebie nie przekonało. Mam nadzieję, że z czwórką będzie inaczej.
Zawsze ciekawiły mnie historie rodzin Maxisa, więc cieszę się, że Ćwirowie powrócą i w tej odsłonie gry .

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 48 (0 użytkownik(ów) i 48 gości)

Zasady Postowania