Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Simy [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 02.02.2014, 13:08   #61
Muse

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Twórczość Caesuma

Obserwuję ten temat od dłuższego czasu i powiem szczerze, jestem zachwycona Twoimi pracami.
Jonathan ma ciekawą urodę. Orli nos bardzo mu pasuje, zrównoważył rysy twarzy. Usta wyszły Ci cudownie - nie za wąskie, nie za wydatne. Zmieniłabym jedynie oczy - mają za dużą tęczówkę i zbyt ciemny kolor.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 08.02.2014, 11:12   #62
Tupolew

Reputacja: 11

Ten sim ma coś brytyjskiego w sobie, nie wiem dlaczego O,o. Jedyne co bym mu zmienił to kolor włosów i brwi na ciemniejszy .
Tupolew jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 09.02.2014, 22:13   #63
aneurysm

Jonathan Barrett Jest genialny. Piękne włosy, skóra, oczy.. Wszystko. Choć ja dałabym mu delikatny zarost żeby nie wyglądał tak zupełnie chłopięco. Zdjęcia rzeczywiście są imponujące, ostatnie robi wrażenie. Ubrałabym go jednak nieco inaczej. Marynarkę dałabym czarną, do tego jeansowe spodnie. Ta kratka kojarzy mi się z Sherlockiem i jakoś nie pasuje mi do tego sima.
stare 14.02.2014, 11:53   #64
Kędziorek
Supermoderator

Reputacja: 27

Ten pan bardzo mi się podoba, a to duży komplement, bo normalnie za tą fryzurą nie przepadam. Tu jednak nie wyobrażam sobie gościa w innej
Ma fajne brwi, usta również bardzo dobrze zmodyfikowane. I chociaż zawsze tworzę facetów z zarostem (bo bez niego wydają mi się w większości bardzo lalusiowaci), to tutaj by chyba żaden zarost nie pasował. Psułby efekt moim zdaniem.
Ogólnie nie mam żadnych zastrzeżeń, a ostatnie zdjęcie jest świetne po prostu
stare 17.05.2014, 16:15   #65
Caesum
Administrator

Reputacja: 101

Wielkie dzięki za komentarze. A teraz coś trochę innego. Jak już kiedyś wspominałem w innym temacie, do swoich fotostory lubię tworzyć całe lokacje, nie tylko pojedyncze sceny. Później i tak prawie ich nie widać, dlatego też uznałem, że moją najnowszą lokację, którą właśnie robię, pokażę już zawczasu. Jeśli ktoś czyta(ł) moje FS, to może będzie wiedział co to za miejsce.

A w spoilerze jeszcze kilka różnych screenów z innych miejsc, które kiedyś zrobiłem, ale nikomu nie pokazałem. Są to miejsca z fotostory, projekty obiektów i takie tam. Są też dwa usunięte screeny z Maskarady, które były zrobione zanim jeszcze dwa ostatnie odcinki zostały w pełni napisane. Żal mi było zostawiać te wszystkie screeny ukryte, mimo że nie są jakieś piękne i cudowne.
Spoiler: pokaż

Ostatnio edytowane przez Caesum : 03.07.2017 - 21:59
Caesum jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17.05.2014, 16:31   #66
Libby
Administrator

Reputacja: 15

Weź się schowaj... Rewelacyjna lokacja. Jak myślę o moich domkach w Simsach, które w zasadzie nigdy nie były tak dopracowane, mam ochotę zapaść się pod ziemię...
Nie jestem jakimś ekspertem, ale jak dla mnie pomieszczenia i zdjęcia są świetne. Długo musiałeś siedzieć, żeby to wszystko tak dopracować. Chętnie zobaczę więcej Twoich prac .
stare 17.05.2014, 17:42   #67
Diana
Moderator

Reputacja: 46

Właśnie, świetne są. ;_;
Bardzo ładne ujęcia, pomieszczenia, kolory... wszystko. Zazdroszczę Ci talentu. D:
stare 18.05.2014, 11:44   #68
Caesum
Administrator

Wielkie dzięki za komentarze. Co do pomieszczeń, one są w głównej mierze atrapami, więc nie wiem nawet czy by dało się w nich mieszkać. W sumie nie widzę ku temu przeszkód, ale nigdy nie próbowałem sprawdzać. Łatwiej więc jest zrobić coś, gdzie sim i tak by się na co dzień nie poruszał.

Ogólnie może bym i spróbował zrobić jakiś grywalny dom, ale parcele są jak dla mnie za małe. Atrapa domu i ogrodów do Maskarady zajmuje mi dwie parcele, a gdybym pewnie miał zrobić środek to pewnie i to by mi nie wystarczyło. xD
stare 05.06.2014, 23:20   #69
Volturia

Eh, codziennie na uczelni siedze z następcami Picassa, Michała Anioła, Kandinsky'ego itd., wiec może moje pojecie 'arcydzieła' u mnie jest spaczone, ze nie padłam z wrażenia, ale na pewno pokiwałam głową z wielką aprobatą!
Mnie akurat bardziej przykuła uwaga 'panowania' nad simsami. Niby w tym nic trudnego, może gdybym grała od 3 lat częściej niż łącznie 25razy, to bym była wstanie w końcu wsadzić simowi coś do rąk - jak Ty papierosa Johnemu Shit, nigdy nie chcą mi działać boxy z tymi dodatkami typu barasolki/papierosy itd.

Pewnym jest, że Twoje grafiki obecnie są jednymi z najlepszych na forum czekam na więcej zdjęć.
stare 04.01.2015, 09:53   #70
Caesum
Administrator

Otwieram temat, chociaż może nie wiem, czy dla takiego apdejtu warto, no ale trudno, stało się.
Bodaj wczoraj jakoś uznałem w końcu, że Bella z Ravencrest musi zmienić wygląd, bo straszy małe dzieci. Dzięki tutorialowi Liv(który został napisany na moim gg), udało mi się podmienić Bellę z moją wersją z Bodyshopa. Tym samym chciałbym zwrócić uwagę, że miałem ograniczone możliwości, jeśli chodzi o dodatki CAS, ponieważ postanowiłem sobie mieć tylko i wyłącznie zamienniki makijaży, fryzur etc. Efekt jednak w miarę mi się spodobał, bo wyczułem w nim połączenie TS1 i TS4, dlatego też daję poniżej moją Bellę Ćwir.

---

A tu kilka bonusowych screenów:

Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania