|
|
#821 |
|
Reputacja: 10
|
Niestety ale pogubiłaś jej proporcje, chodzi mi tu o oczy które w stosunku do twarzy są za duże i za szeroko rozstawione że nie mieszczą się na twarzy i wyjechałaś z nimi na skronie których tam jest brak, kości policzkowe również są za małe w stosunku do oczu, powinny być szersze i iść dalej w góre robiąc miejsca skronią których jest tam brak , jestem na nie.
|
|
|
|
#822 |
|
|
Mnie Clementine nie podoba się - prezentuje typ urody, za którym nie przepadam (przypomina mi Mię Wasikowską albo Agatę Buzek).
|
|
|
|
|
#823 |
|
Reputacja: 14
|
Czy wiecie, że ten wątek powstał dokładnie 5 lat temu? A wydaje sie jakby to było wczoraj
No, ale do rzeczy. Z tej okazji zrobiłam takie przypomnienie... prapoczątki... jak moje simki ewoluowały z roku na rok...![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i 2014, poniżej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Żuczki wy moje, komentujcie nooo :C
Ostatnio edytowane przez marandile : 17.06.2014 - 02:17 |
|
|
|
|
#824 |
|
Moderator
Reputacja: 48
|
Fajne porównanie!
Myślę, że od roku 2012 jest najlepiej. ;D Swoją drogą, bardzo ładna ta simka z 2012 właśnie. Aż sobie jej zaraz poszukam w temacie. ![]() Najnowsza Erica wygląda pięknie, tak naturalnie. Najbardziej podoba mi się na ostatnim zdjęciu. Ogólnie lubię to w Twoich simkach, że wszystkie są świetnie wystylizowane i nigdy nie mam wrażenia, że coś do siebie nie pasuje. A, no i nigdzie nie widziałam podobnych simów, masz taki swój własny styl. ;D Gratuluję wytrwałości w prowadzeniu tematu przez pięć lat!
|
|
#825 |
|
Administrator
Reputacja: 102
|
Ooo, lubię takie porównania.
Z całą pewnością najlepiej ci idzie od 2013 roku. Twoje simki mają swój własny styl, są śliczne, a przy tym nie mają kiczowatego typu urody. W ogóle ta simka z 2013 to chyba jedna z moich ulubionych w twoim temacie. Wracając do twoich ostatnich simek. Clementine nie do końca mi się podobała. Ma świetne dodatki i kolorystykę, uwielbiam jej oczy, ale coś mi nie do końca pasuje w proporcjach twarzy. Z kolei Erica jest idealna. Ładna twarz, ładne dodatki, ładne wszystko. Gratulacje.
|
|
|
|
|
#826 |
|
|
Ja również lubię takie porównania - fajny pomysł!
![]() Erica faktycznie jest bardzo naturalna i mnie również najbardziej podoba się na ostatnim zdjęciu
|
|
|
|
|
#827 |
|
Reputacja: 14
|
![]() ![]() ![]() ![]() [
|
|
|
#828 |
|
Reputacja: 16
|
PIERWSZA!
![]() Od razu mówię, wow! Brawo za kolorystykę! Wszystko tak ładnie razem wygląda - cudo normalnie! Masz bardzo ładną grafikę! ------------------------- Zaczynając, włosy? GENIALNE! Tak ładnie pasują do butów i makijażu! swoją drogą ten makijaż jest przepięknySzminka rozumiem pod kolor opaski na szyi, prawda? Osobiście zdjęłabym tą opaskę, lub zastąpiła inną - opaski z serii Nie z tego świata, są zrobione tandetnie i kiczowato, a wydaje mi się, że jest ta opaska w grze, prawda? No chyba, że się mylę - to i tak według mnie to nie pasuje :3Struj genialny, bez dwóch zdań. po prostu wow, mimo tej opaski 10/10!
|
|
#829 |
|
|
Śliczna.
Jedyne co mi nie pasuje to usta, górna warga jest troszkę zbyt chuda, a całe usta są zbyt nisko. Stylistyka na 6+ Świetna sukienka. Bardzo mi się podoba jak dobrałaś buty do włosów. Wogóle wszystko mi się podoba ![]() 9,99/10 |
|
|
|
|
#830 |
|
|
Bardzo ciekawa simka. Nie jest jakaś szczególnie piękna (no bo przecież nie o urodę chodzi). Zdecydowanie zdobyła moją sympatię
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 13 (0 użytkownik(ów) i 13 gości) | |
|
|