![]() |
#2311 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
https://www.origin.com/pl-pl/download Ja mam połączone konta Origina i na stronie simsow. Jak zmieniam haslo na originie, to automatycznie zmienia mi sie na stronie. Jak aktywuje gre w originie (wersje pudelkowa, podjac kod instalacyjny), to automatycznie (chociaz trwa to czasem kilka dni) rejestrowala mi sie gra na stronie Ostatnio edytowane przez Mamełe : 11.07.2014 - 08:49 |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2312 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
ja rowniez nie mam tych moich gier, ale mozesz zrobic taki myk, ze "pobierzesz" (bez pobierania) darmowa gre i juz bedziesz miala "moje gry" ale jest male prawdopodobienstwo, ze dostaniesz swoja kopie demo, jak nie maszzarejestrowanych gier.
![]() |
#2313 | |
|
![]() Cytat:
EDIT. Na Centrum Simów ludzie piszą że dobrze mieć konto Orgin połączone z kontem na TheSims3. com |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2314 | |
Reputacja: 39
|
![]() Cytat:
Tak, jest możliwość zapisania simów.
![]() |
![]() |
#2315 |
|
![]()
Ale jest sporo osób, które mają porejestrowane wszystko co się tylko da z pod nazwy Sims, a dema i tak nie dostali...
Jak się sprawdza czy ma się zaznaczone zezwolenie na otrzymywanie wiadomości od EA? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2316 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2317 |
|
![]()
Ok, dzięki. Widzę że mam zaznaczą tą opcje
![]() Zarejestrowałam pozostałe 5 dodatków, które posiadam. Myślcie że to zwiększy moje szanse na demo? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2318 |
|
![]()
Aaaach, jak dawno mnie tu nie bylo
![]() Ludzie ogarnijcie ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2319 |
|
![]()
maxiuwa, masz rację. Ja wciąż myślę, że to nie fair, że demo nie zostało udostępnione wszystkim w jednym czasie, ale bez przesady. Nie będę z tego powodu próbować zdobyć tego dema ze wszelką cenę ani tego aż tak przeżywać. Mogę spokojnie poczekać, trudno. Myślę, że z czasem jakoś emocje opadną, nie denerwujcie się. :p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2320 |
|
![]()
Naprawdę ciężko nie czuć jakiegoś rozgoryczenia, kiedy jedni dostają, a inni nie...gdyby wszyscy dostali, to wtedy nie było by problemu. Kiedy miałbyś ochotę zjeść lody i mógłbyś tylko sobie popatrzeć przez szybkę jak inni jedzą, bo właściciel knajpy w której jesteś stałym klientem, wymyślił sobie jakieś bzdurne losowanie, to nie było by ci w jakimś stopniu przykro? Nie sondzę.
I nie mówię że jakoś przeżywam to bóg wie jak, że zaraz się pójdę pociąć, bo nie mam dema itd. nie popadajmy w skrajności. Ostatnio edytowane przez TheBlackSheep : 11.07.2014 - 13:53 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 72 (0 użytkownik(ów) i 72 gości) | |
|
|