![]() |
#2632 |
Reputacja: 11
|
![]()
kavoweciastko ja kilka razy wyłączałam to okienko gdzie oczekujesz na doradcę i ponownie próbowałam się połączyć (kiedy np. miałam czekać te 50-55 min a siedziałam prawie 2 godziny i nic) i myśląc, że znów tak będzie jeden raz przegapiłam swoją kolejkę (bo odeszłam od komputera) ale na szczęście połączyłam się drugi raz po ok. 20 minutach oczekiwania, więc próbuj, w końcu się uda
![]() A teraz włączam ten 15 minutowy gameplay... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2633 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dobra, help.
Obejrzałam 15-minutowy gameplay (po niemiecku ![]() Poza tym- gdzie są potrzeby? Sim po siłowni nie musi się iść myć? Podoba mi się podróżowanie z kimś, okej, nowe możliwości budowania też, na tyle na ile paczam. Trzeba powiększyć dom bo się urodziło dziecko i nie ma miejsca na łóżeczko? Spoko. Czemu od razu po przyjściu na siłownię się przebrali? A wychodząc już nie. Bez sensu. Impreza- podoba mi się planowanie i "zadania" które mają zapewnić lepszą ocenę. Ale... czemu oni umarli po chwili (żeby nie powiedzieć od razu) jak zaczęli się śmiać (?) z pożaru (??) I śmierć taka dziwna. Zajeżdża jakimś Assasinem czy coś, nie podoba mi się ani ciut. @kavowe na stronie pomocy pojawił się komentarz odnośnie UC http://help.ea.com/en/article/how-to...te-collection/ Ja sobie chyba daruję, bo robiłam z 5 podejść wczoraj, ze dwa dziś, i bez względu na to ile niby trzeba czekać po 2h i więcej nie było żadnego odzewu. Więc poczekam do tego 23. i tyle...
Ostatnio edytowane przez NaNiKo : 19.07.2014 - 18:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2634 | |
|
![]() Cytat:
nie śmiali się, tylko zaczadzili |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2635 |
Reputacja: 41
|
![]()
Tu wersja polska gameplay'u
![]() https://www.youtube.com/watch?v=rCQ1M565pQE A co do samego filmiku to teraz na pewno nie kupię The Sims 4. Gra jakoś wygląda MOIM ZDANIEM sztucznie i wgl. gdzie jest głowa jak wybiera się interakcje i gdzie są potrzeby?! Ten interfejs zniechencił mnie totalnie. To tyle Dziękuję Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2636 |
Reputacja: 11
|
![]()
Czy tylko mi nie podobają się te "obramowania" simów i obiektów kiedy najeżdża się na nie kursorem? Dziwnie to wygląda (zresztą, nie tylko to
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2637 |
|
![]() Chyba Ty ![]() A w okienku po prawej jest napisane jak wół "umiera ze śmiechu" @KarolinaJ Cała reszta wydała mi się tak tragiczna, że nawet nie zwróciłam uwagi : P
![]() |
![]() |
#2638 | |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
- ale im się buzie świecą xDD
- brzydki kryształek nad głową sima ![]() - ruchy kamerą (!!!) - animacja zabierania talerza ze stołu - looooooooooooooooooooooooooooooool xD - hahaha, jest Don Lotario! ![]() Umarli, bo im się maszyna do słodyczy zapaliła? No wtf ![]() Cytat:
![]() Brak potrzeb to kolejny wtf. Simy porozumiewają się z nami za pomocą nastrójników? ![]() @upup: w TS3 nie było czegoś takiego? Bo to obramowanie wygląda tak dziwnie znajomo. Kurczę, czy oni kiedykolwiek skupią się - mówiąc o gameplayu - na czymkolwiek innym niż imprezy, wypady na siłownię, build mode, śmierci sima i emocje? ![]() Wszystko mi to wygląda dość skomplikowanie szczerze mówiąc. Gubiłam się grając w TS3, a oni, niestety, przenieśli to do TS4. Podoba mi się nowe organizowanie imprez - bardzo fajnie przemyślane moim zdaniem ![]() Dobre wrażenie zrobiły też na mnie animacje z siłowni. Ekrany ładowania ofc na minus... Myślałam, że to będzie jakoś lepiej rozwiązane niż w TS2! Ostatnio edytowane przez Liv : 19.07.2014 - 18:49 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2639 |
|
![]()
Ten Grahamek to wygląda jak taki stereotypowy no-life odżywiający się McDonaldem, a Łysemu źle z oczu patrzy:swelol:
Rozwaliła mnie ta początkowa informacja odnośnie bugów :haha: Ten sim Ryana jest jakiś upośledzony? Ciągle tą gębą kręci... Jakoś nie widzę wielkiej różnicy w emocjach. No może po za tym, że są bardziej groteskowe, ale to wyżywanie się , całkiem ciekawe. Obawiam się że jednak takie humorki simów, mogą być nieco męczące na dłuższą metę. Z jednej strony fajnie, bo tacy bardziej nieprzewidywalni się zrobią, ale z drugiej...to może być uciążliwe, bo będzie się chciało żeby sim zrobić coś konkretnego, a on nie będzie chciał, bo bla bla bla ma nie takie emocje jak trzeba. To co mi się bardzo podoba, to otoczenie! Ma taki przyjemny klimacik ![]() Ciekawe czy faktycznie będzie tyle simów na parcelach. Ekrany wyczytywania...ech, nie podoba mi taka biel z zielonym kryształkiem po środku, plus odnoszę wrażenie że czas wyczytywania jest dłuuuugi -_- Można zerwać sobie jabłka z jabłoni...No WOW, takie coś jest w trójce. Jake jest fajny :swelol: Interfejs jest taki jakiś skomplikowany ![]() Fajne rozwiązanie z tą galerią. Nie trzeba będzie wyłączać gry żeby pobrane rzeczy się w niej pojawiły. Bardzo dobre rozwiązanie. Organizowanie imprezy, całkiem spoko, ale simowie nadal zamiast się bawić, to stoją -_- No i co? Jak się simowie zaczną śmiać, to będą umierać? Podsumowując - jest parę fajnych rozwiązań, ale tak ogólnie, to...szału jak dla mnie nie ma i nie przekonało mnie to do kupna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2640 |
|
![]()
@up
jeden ekran ładowania liczyłam z zegarkiem, i faktycznie poniżej 30 sec. Ale... No są. I 30 sec razy kilka, i się zbiera. @Liv- oby talerz brany ze stołu to był owy bug, który naprawią do finalnej wersji...
Ostatnio edytowane przez NaNiKo : 19.07.2014 - 18:54 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 27 (0 użytkownik(ów) i 27 gości) | |
|
|