![]() |
#892 |
Reputacja: 11
|
![]()
Aby mieć samochody i garaże potrzebujesz "Nocnego życia", ale do robotów wystarczy "Własny biznes". Robisz je na stoisku do tworzenia robotów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#893 |
Reputacja: 10
|
![]() ![]() jak sie tam tworzy rodzinke bo chce miec coś nowego ale tego nie umiem nie wiem jaki jest do tego kod |
![]() |
![]() |
![]() |
#894 |
|
![]()
Pobrane fryzury i ciuchy wrzucasz do folderu Moje Dokumenty/EA Games/The Sims 2/Downloads. A jak chcesz odblokować ukryte ciuchy to w widoku otoczenia wpisz kod "boolprop testingcheatsenabled true", potem wejdź do tworzenia rodziny i zanim wpiszesz nazwisko wciśnij jednocześnie Shift i N. Powinien wyskoczyć ci komunikat w języku angielskim - zignoruj go. I masz odblokowane ubrania :3. Tylko nie baw się nieznanymi i/lub dziwnymi opcjami kodu "boolprop testingcheatsenabled true" bo sobie grę zepsujesz !
interpunkcja i poprawna polszczyzna nie gryzą |
![]() |
![]() |
![]() |
#895 |
|
![]()
Mam pytanie. W Lazurowej Promenadzie, dzielnicy, która teraz u mnie w grze należy do Miłowa mam Simkę, która z niektórymi Simami ma kontakty. Chciałbym do Kwitnących Wzgórz dołączyć Lazurową Promenadę. Czy jeśli parcelę wraz z tą Simką włożyłbym do katalogu, a następnie umieścił w Kwitnących Wzgórzach, które posiadałyby wcześniej wspomnianą dzielnicę, to nadal miałbym te kontakty czy trzeba byłoby robić wszystko od nowa?
![]() |
![]() |
#896 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#897 |
Reputacja: 22
|
![]()
Czy można zbudować cukiernię lub kwiaciarnię w której będą sprzedawane towary? Po prostu na parceli publicznej, która nie jest przedsiębiorstwem simów?
A jak jest z restauracją? Można własną zbudować?
![]() |
#898 |
|
![]()
@Shattered jeżeli chodzi o restaurację to można zbudować. Trzeba dać stoliki, taką specjalną białą kuchnię dla kucharza i tą czarną ladę z którą stoi ta simka, która usadza simów przy stolikach albo przy barze.
e: Jeżeli chodzi o cukiernię to w trybie kupowania są takie specjalne półki na które można dać te wyroby cukiernicze, ale nie wiem jak to się dokładnie odbywa. Kwiaciarnia - jest taka maszyna do robienia kwiatów no i tam robisz ![]() Ostatnio edytowane przez Tenebris : 05.08.2014 - 10:08 |
![]() |
![]() |
![]() |
#899 |
|
![]()
Witam wszystkich,
Mam pytanko odnośnie Sims 2 WB, nie wiem czy to błąd gry czy ja coś źle robię, a mianowicie mam galerię na parceli publicznej, mam sprzedawcę, kasjera i kierownika. Na kierowniku daję opcję zajmij się sklepem, ale kiedy chce iść do domu to sim (sługus) gwiżdże, sklep się zamyka, a pracownicy idą do domu... Szukałem odpowiedzi wszędzie, także na anglojęzycznych forach i wiele osób ma ten problem, ale odpowiedzi żadnej. Dzwoniąc później z domu do firmy niby wszystko jest ok, ale kasa nie przychodzi, w zasadzie nic się nie dzieje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#900 |
|
![]()
Nie musisz znać odpowiedzi na to pytanie, ale bardzo mnie nurtuje. Oddałam komputer do czyszczenie niedawno i musiałam wszystkie dodatki od nowa instalować a mody przenieść do folderu Downloads w Dokumentach. Głównie chodzi o to że kiedyś pobrałam taki mod który rozmył mi oczy simów i rozświetlił im skórę, chyba z modthesims, ale pewności nie mam. Kiedyś go usunęłam, bo pamiętałam co to było. Teraz nie mam pojęcia a pojawił sie znowu. Czy może wiesz jak go odnaleźć w Downloads żeby go usunąć? Albo jak on się nazywa? Spotkałaś/eś się z czymś takim?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|