![]() |
#3541 | |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3542 |
Reputacja: 10
|
![]()
Z tymi nastolatkami to tragedia :C Są tak podobni do dorosłych, że naprawdę jak wyjść na parcelę publiczną to nie da się odróżnić kto jest nastolatkiem a kto dorosłym.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3543 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3544 | |
|
![]() Cytat:
![]() Czytałam teraz temat o TS3 i w kontekście czwóreczki bardzo rozbawiła mnie uwaga, że kogoś irytują zbyt małe parcele i niewystarczająca ich ilość. EA spełnia marzenia... : D Ostatnio edytowane przez Navari : 03.09.2014 - 00:56 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3545 |
|
![]()
Userscore The Sims 4 na poziomie 4.6/10 i spada.
Metarscore brak bo recenzji nie ma. Czemu ich nie ma? bo EA nie dało egzemplarzy recenzenckich. Czemu? wiadomo. (✌ ゚ ∀ ゚)☞ http://www.metacritic.com/game/pc/the-sims-4 Ostatnio edytowane przez boisz_sie_aes : 03.09.2014 - 02:10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3546 |
|
![]()
Z tego co widze najwiekszym zawodem okazuje sie brak otwartego swiata, zamiast tego ekrany ladujace sie gdy tylko sim chce odwiedzic jakies miejsce... Dzieki temu jednak gra podobno ladnie smiga, nie tnie sie tak i nie trzeba czekac wieki az owtorzy sie nowy ekran, moze to plus? Zrezygnowalam z zakupu gry w sklepie i zamowilam przez Origin. Tam mam mozliwosc zwrotu w ciagu 24h jesli jestem zawiedziona i zwrotu calej kasy, wiec wole miec te opcje jesli bede taka zawiedziona jak niektorzy. Gry ze sklepu nie moge zwrocic jesli zostala otwarta, tylko dlatego ze jej nie lubie... Jednak mysle, ze sa nowe rzeczy ktore mnie bardzo intryguja, chocby to, ze sim moze robic kilka rzeczy na raz, bardzo mi tego brakowalo. Np. tulic dziecko, gadac z kims i popijac kawke. Dzieci maja wlasne aspiracje, mozna im czytac, i klekaja na podlodze by sluchac bajki. Brak drzewka genealogicznego faktycznie niefajny, tez to lubilam i czesto uzywalam, czy nastolatki wygladajace identycznie jak mlody dorosly i dorosly... eh. U mnie jeszcze niecale 2 dni bym mogla zagrac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3547 |
|
![]()
wczoraj kupiłam Simsy w Empiku i z radością myślałam, że sobie pogram a tu niestety trzeba do jutra czekać
![]() ![]()
![]() |
#3548 | |
|
![]() Cytat:
Troche niesprawiedliwe, ze amerykance juz smigaja a my czekamy. Australia ma dzisiaj premiere a ja choc 4 godziny lotu od nich musze czekac kolejny dzien. Blee ![]() ![]() Ciekawe kiedy pierwszy dodatek planuja... . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3549 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3550 |
|
![]()
Podroze doszly jako pierwszy dodatek jedynie w trojce. W jedynce pierwszy byl dodatek imprezowy, a w dwojce rozszerzenie wprowadzajace studia, wiec nie trafilas anjanka. Jakos mi sie nie pali do tej premiery. Mam wrazenie jakby gra miala wyjsc w jakims odleglym terminie, a nie juz jutro. Chcialam kupic edycje premium, ale te makijaze klauna, przebrania hot-doga itp. sa do kitu i raczej nie ma sensu za nie doplacac. Jesli juz kupie premium to chyba tylko dla kaprysu i dlatego ze jest prawie jak edycja kolekcjonerska, tyle, ze bez krysztalka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 14 (0 użytkownik(ów) i 14 gości) | |
|
|