![]() |
#421 |
Reputacja: 14
|
![]()
ginsei jeśli chodzi o szczepienie roślin... miałam podobną sytuację, również nie mogłam zaszczepić rośliny (krzew śmieciowy). Okazało się, że stała zbyt blisko drzewa owocowego. Przestawiłam krzaczek w trybie budowania i mogłam bez problemu zaszczepić. Czasami też, gdy sim sadzi nowe rośliny, same przeskakują w inne miejsce, tak jakby miały go zbyt mało tam, gdzie zostały zasadzone. Zdarzało się również, że znikały mi całe krzewy (na szczęście były przenoszone do wyposażenia rodziny) i również przyczyną było nieodpowiednie miejsce. Gdy sadziłam rośliny w skrzyniach, nie było takich problemów. Choć u Ciebie sytuacja jest bardziej skomplikowana, to może przyczyna jest taka sama
![]()
|
![]() |
#422 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
|
![]()
Jak dla mnie, to dodanie samych basenów to jeszcze za mało, ale może małe dzieci też dodadzą w darmowej aktualizacji. Wydaje mi się jednak, że baseny łatwiej dodać niż nową grupę wiekową. Jak dla mnie to dużym udogodnieniem byłoby już odklejenie niemowlaka od kołyski. Pamiętam, że jak grałam u kumpeli to mnie bardzo denerwowało to odkładanie dziecka do kołyski, i branie znowu na ręce (żeby zrobić kolejną interakcję).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
|
![]()
czy istnieje już jakiś mod na umiejętności i potrzeby??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Reputacja: 39
|
![]()
![]() |
#426 |
|
![]()
Czy jest jakiś kod albo mod na potrzeby tak jak w the sims 3,że można sobie przesuwać pasek potrzeb??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
|
![]()
MartaRut23, z tego co mi wiadomo - nie ma, ale ekspertem w tej dziedzinie nie jestem. Widziałam parę dni temu mod na brak potrzeb - wszystko cały czas na zielono. Rzuciło mi się w oczy na stronce z dodatkami tworzonymi przez gracz, podczas szukania modu na mozaikę
|
![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
|
![]()
Czy można jakoś przenieść rodzinę razem z domem do pliku??Jak w the sims 3
Istnieje jakiś mod albo sposób,żeby moja simka urodziła córeczkę,bo cały czas rodzą mi się chłopcy,ona ma już 4 synów Ostatnio edytowane przez MartaRut23 : 20.11.2014 - 22:22 |
![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Reputacja: 11
|
![]()
Dziwne, dużo osób pisze o problemach z płcią, a m się rodzi na zmianę chłopak i dziewczynka. A swoją drogą - jest jakiś sposób na bliźniaki? Bo moja simka zaszła w ciążę, nie miała cechy "płodna", jej mąż też nie, a tu bum, dwie dziewuchy ;___;. Może zjadła jakąś potrawę, która to powoduje, czy coś? Czy to jest losowe?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
|
![]()
Jeszcze nikt nie wymyślił kodu ani moda na bliźniaki,ale ja za to wymyśliłam sposób na płeć dziecka i moja simka urodzi dziewczynkę. Natomiast chciałabym jakiś kod albo mod,który dodaje te punkty żebym mogła kupić superpłodny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|