Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 27.07.2004, 16:53   #591
imported_madzia:)
Guest

Domyślnie

Sandr@ Te Twoje sytuacje nie są takie dziwne,czy jak wolisz rzadkie.Też tak miałam,tyle że z drugim to tak ze zwierzaków robi El Bandito.
Mi dziś przydażyła się dziwn a sytuacja. Majka Ćwir nie miała Kasandry a wraz z hEnrykiem miała kolejne dziecko. Zrobiła sobie miksturę na zakochanie najpierw zakochał sie w niej jedned gość pocałował ją poszedł do basenu Majka do pracy i poszedł.Następnym razem gdy wypiła miksturę na zakochanie było podobnie całowalisię,przytulali...Nagle dziecki płacze a Marek Kawaler-zakochany-bierze dziecko i się nim zajmuje... nieźle co nie? :lol: :ph34r:
ah ta miłośc czego ona niesprawi...
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 27.07.2004, 19:28   #592
Nindë
Guest

Domyślnie

Nigdy nie uwiezrzycie co mi sie stalo..Moj sim umarl 2 razy!! Kiedy byl czlowiekiem i duchem..Sciagnelam sobie z netu tabliczke jak na nia nasisne jest die i klkiknelam na nia i sim umral..Przyszla kostucha i sim umral..Potem patrze kilka simowych dni pozniej a idzie kostucha..Byla simowa noc..Wszyscy simowie spali i nikogo nie zabilam..Patrze a tu lezy zabity duch!!!!..I pokazlalsie drugi nagrobek..To chyba prez ta tabliczke z tym die..
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.07.2004, 20:25   #593
FaNtA
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Sandr@@Jul 27 2004, 05:06 PM
Pewnego dnia gdy moje simy siedziały w domku w bardzo złym nastroju , to wtedy przyszedł Klaun i zaczął ich denerwować, np. ody chciałam położyć sima spać to on wchodził do jego sypialni i zaczynał płakać i wtedy sim się budził. I w pewnym momencie odkryłam, że mogę zadzwonić po Łowcę Klaunów (zadzwoniłam). Przyszła taka pani ubrana na czarno i dużym pistoletem i łapała Klauna. Dopiero za trzecim razem jej się udało (Klaun uciekał!!!). Gdy już sobie poszła, mogłam znowu poprawić simom humorek ^_^ .

Inna historia jest taka: Pewnej nocy, gdy moje simy już spały koło ich domu (a dokładnie przy koszu, koło skrzynki pocztowej) pojawił się Niedźwiadek Niejadek. Otworzył śmietnik, spojrzał do niego, wyjął śmieci i...wyrzucił je na ulicę!!! Potem nic sobie z tego nie robiąc, odszedł.
heh lepszy Niedźwiadek niż El Bandito..też wywala śmieci, ale przy okazji budzi Simów ^_^ ps. te historie są całkowicie normalne tylko dziwne że ten klaun taki szprytny :lol:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.07.2004, 11:32   #594
Irma_Lair
Guest

Domyślnie

Wszystko jest normalne
PS. to mój 200 setny post!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.08.2004, 09:45   #595
Zizej
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by szkrab@Jul 25 2004, 02:22 PM
mi to raz przyszedł złodziej ale jaki dziwny bo alarm ani pisnąć ukradł telewizor obraz i kanape gdy wychodził dopiero alarm się włączył
tak dużo Ci ukradł?? <_< nie wydaje mi sie...wydawalo mi sie ze zlodziej kradnie tylko 1 rzecz......

a ja mialam kiedys jakis tam obraz w pokoju tani mnostwo telewizrow zero alarmu bo zapomnialam <_< przyszedl zlodziej i ukradl ten tani obraz a nie telewizory! buhahaha
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.08.2004, 09:49   #596
bloodwave
Guest

Domyślnie

eeeeeeeee................a u mnie po zabawie tym zestawem do eliksirów............simka zamieniła sie w potworka no i tradycyjnie łaziła i jęczała i wszytsko psuła i patrze nagle biegnie...............i wybiegła z działki..........i jej nie ma juz od dłuższego czasu.....no nic sie z nią nie dało zrobic.....................
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.08.2004, 10:07   #597
Kama2002
Guest

Domyślnie

Może się bałaganu przestraszyła? :lol:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.08.2004, 10:10   #598
bloodwave
Guest

Domyślnie

to raczej odpada bo były gorsze ..............
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.08.2004, 10:19   #599
Kama2002
Guest

Domyślnie

Hmm... To może jakaś myszka wpadła przejazdem, a że Twoja Simka się myszy boi...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.08.2004, 10:23   #600
bloodwave
Guest

Domyślnie

albo sobie w lustro popatrzyła............... ............................no to by wyjasniało........no ale juz jest ok...........musiałam jedynie zagrac inną rodzinką i przylazła ta zaginiona no to chlastu chlast ozeniłam ją z tą nowa familly a potem spowrotem do starej i jest dobrze
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości)

Zasady Postowania