![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
A co Ci się nie podoba na Simslandii??
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Już się przyzwyczaiłam do tego forum!!!Po za tym nie mam czasu na odwiedzanie forum Simslandii
|
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Mojej siostrze wyrósł na podwórku taki czarny kryształ, wtedy nacisneła że by jej sim sie uczył. Teraz nic nie mozna robić. Jak potem urzywac tych mocy ??
|
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Czarny to chyba ugaszenie, więc jak rozpali ci się ogień to kliknij, i pod "Ugaś!" będzie "Rzuć zalkęcie"(czy coś takiego) i tam jest "Ugaszenie". Ugasi ci wszystkie płomienie naraz! A simy będzą całe i zdrowe! ^_^
|
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Mojej simce czarny kryształ uratował życie. Smok ją podpalił, a ja szybko kliknęłam pauze i wybrałam tą opcję z rzuceniem zaklęcia. Uff udało mi się przeżyć!!
|
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Ale miałaś refleks!Mnie zawsze spalało.
|
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Dzięki anulka28
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Ni nie wiem czy to na pewno to, ale wydaje mi się, że jak się zdobywa duuuużo składników to wyrastają. Umnie się to sprawdziło.
Postawiłam ten stragan hokusów firmy MaGico, a przed nim sześć grzybowych krzesełek w dwóch rzędach. Życam czar "Róg Obfitości" i zapraszam na imprezę. Po imprezie życam "Czyste Talerze". I tak codziennie albo co dwa dni. Można zebrać około 20 muchomorów na jednej imprezce. Po kilku dniach wyrosły mi kryształy. Najpierw mi wogule nie chciały rosnąć, ale teraz rosną jak szalone. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|