Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 27.08.2004, 20:18   #81
Pinia
Guest

Domyślnie

Ja jak chciałam księcia miałam pot ropuchy.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 27.08.2004, 21:23   #82
Sensiqúe
Guest

Domyślnie

Ja nigdy księcia nie miałam.... A pot ropuchy...wręcz zawsze mam. No ale z tym księciem to nigdy mi sie nie zdarzyło go mieć! mam pecha....

stare 27.08.2004, 21:26   #83
Akselandra
Guest

Domyślnie

To musisz całować więcej żab Jak Ci się jakieś zaklęcie nie uda i się zrobi pełno żab to całuj kązdą jaka Ci trafi pod usta

stare 29.08.2004, 11:54   #84
Pinia
Guest

Domyślnie

Moim zdaniem lepiej jest jak sie trafi pot ropuchy... przynajmniej Ci sie na coś przyda! :lol: A jak Ci sie trafi jakiś brzydki książę? To nic przydatnego!

stare 29.08.2004, 14:38   #85
Lillian
Guest

Domyślnie

Ja ostanio miałam tego starego dziada w kapeluszu.Nie dość że czarny i gruby to jeszcze brzydki.Tera se ściągnełam broń i każdą żabę całuję,a jak mi się trafi,a jak brzydal to z karabiny i po gościu.

stare 30.08.2004, 07:20   #86
Pinia
Guest

Domyślnie

Ja wczoraj miałam księcia nawet całkiem do rzeczy, miał tę wysportowaną sylwetkę i dość ładną twarz, ale i tak go spaliłam bo chciałam mieć nagrobek Oprócz księcia miałam jeszcze chyba z 20 potów ropuch, mówię serio nie oszukuje! Rzuciłam zaklęcie Róg obfitości i miałam strasznie wielką plagę tych ropuch całowałam każdą która tylko mi przyszła pod buty i tu nagle książę i tyle potu ropuchy!

stare 01.09.2004, 12:29   #87
sushina
Guest

Domyślnie

Niewiem, moze wiadomo juz o tym dawno, ale ja widzialam to pierwszy raz i bardzo sie zdziwilam Otoż zamienilam sąsiadke w żabe. Potem tą zabe non stop calowalam, a tu nagle przychodzi do mnie wlasnie ta sąsiadka i chce ze mną rozmawiac, a ta zaba dalej byla przede mną. Odmienila sie z powrotem w Sima, ale zaba zostala ^_^

stare 02.09.2004, 15:11   #88
Pinia
Guest

Domyślnie

Trochę dziwne

PS To mój 100 post! :lol:

stare 05.09.2004, 18:58   #89
Pinia
Guest

Domyślnie

a może da sie skądś z jekiejś stronki ściągnąć ropuszkę? pytam bo jestem ciekawa ^_^

stare 27.09.2004, 19:41   #90
gryzia
Guest

Excl

Do mnie przyszedl siasiad {w the sims oczywiscie}zamienilam go w ropuche calowalam i nic niedalo no to go sprzedala ne oplacalo sie bo i tak po jakims czasie zmar.

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania