![]() |
#1151 |
Guest
|
![]()
Ja ma dobry sposób na muchomory. Kupujesz stragan hokusów firmy MagoCo, przed tym stawiasz ze 2 rzędy krzesełek-muchomorków (po 3,4 w każdym rzędzie). Zapraszasz ludzi na impre, dajesz im coś do żarcia, a później jedna osoba robi sztuczki a reszta siedzi i się gapi. Mi raz udało się po jednej całodniowej imprezie zebrać ponad 20 muchomorów.
|
|
![]() |
#1152 |
Guest
|
![]()
Heh.Dobry pomysł.Choć ja mam księgę co to składniki daje i teraz to wogóle się nie staram.Ja chcę tylko NOWE ZAKLĘCIA!!!!!
|
![]() |
#1153 | |
Reputacja: 9
|
![]() Cytat:
Smoka nie karmisz muchomorami on je kwiatki i smiecie Napewno Ci wyrastaja muchomory musisz uwaznie przeszukiwac dzialke ![]()
![]() |
#1154 |
Guest
|
![]()
Nie można jeść w kółko tego samego, trzeba czasem urozmaicić dietę, nawet dzietę smoków
![]() |
![]() |
#1155 |
Guest
|
![]()
Na tylnej okładce opakowania Abry jest pokazane, żę dziecko prowadzi smoka na smyczy. Czy ta jest możęliwe? Jak tak to napiszecie jak to zrobić. Pleasss
![]() |
![]() |
#1156 | |
Reputacja: 9
|
![]() Cytat:
Nie nie mozna prowadzic smoka na smyczy...Nie ma ani zielonego smoka ani smyczy -_-
![]() |
#1157 |
Guest
|
![]()
Fajnie by było! Wyjść na spacerek ze smoczkiem po mieście! Postraszyć ,,mugoli"
![]() |
![]() |
#1158 |
Guest
|
![]()
ja mialam zoltego Pyirtiego czy jak mu tam, ale w dzieciństwie bardzo sie nim opiekowalam, ale nie wiedzialam czym go karmić.......muchomorami i smiećkami i kwiatkami? A w jakim katalogu sa to krzeselka/
|
![]() |
#1159 |
Guest
|
![]()
Mi ta <pip> to kwiaty zjada! No i to tak, która kołyasłam aż padła mi simka ze zmęczenia, a ta teraz, ani leż, ani łusek, ani szacunku do mojego ogrodu. Pomimo, że karmie ja smakołykami, daje zabawki , głaszczę, wyczesuje, łaskotam, oddaje jej tez muchmury. Pochonia na to wyszystko się wypina i żer mi kwiatki! Hamstwo!!!
|
![]() |
#1160 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 22 (0 użytkownik(ów) i 22 gości) | |
|
|