Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 30.09.2004, 17:42   #1
Kolorkowa
Guest

Question Pomocy!! Mam od niedawna Simis Gwiazdę!!!

Od przedwczoraj mam Simis Gwiazdę i nie mogę zdobyć 1 gwiazdki bo jak ide do robienia zdjęcia to jej sie podoba tylko ta reklama co ona tak wymachuje paczką(to po angielsku print ad czy coś takiego) i ni by sie podoba ale nie chce mi dać gwiazdki (mam już połowe) mam też całą charyzmę wysportowani i mam całą inwencję pomocy !!!

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 30.09.2004, 18:20   #2
marza4
Guest

Grin :0

sprubuj zdobyć przynajmniej 3 kreski z kazdego mozę pomoże?P:

stare 30.09.2004, 19:32   #3
koslawy
Guest

Domyślnie

no marza moze miec racje bo np. z pracom jest tak ze jesli masz wiecej czego niz jest wymagane to awansu nie dostaniesz...

stare 01.10.2004, 11:49   #4
kayka
Guest

Smile Spróbuj w karaoke

ja robiłam tak że jechałam do karaoke wchodziłam na tą scene i śpiewałam tak długo aż dostawałam gwiazdke. Tylko warunek jest taki że twój sim musi mieć wszystko na full jeśli chodzi o jego potrzeby. Spróbuj może podziała.
Powodzenia

stare 01.10.2004, 17:28   #5
Binek
Guest

To znaczy ja wam powiem tak jest czasami takie coś jak np. masz zielone kreski to mu się nie podoba to poczekaj aż spadnie u mnie to pomaga ale oczywi,scie spadła na i oł lub !albo tak jak kayka wystęopuj u pappariziego aż w końcu kliknie ci te zdjecei!!

stare 02.10.2004, 10:06   #6
Still
Guest

Domyślnie

Ja robilem to tak ze ide do paparazji klikalem bardzo duzo razy aby wreszcie byl zadowolny z zdjecia i gotowa gwiazdka

stare 02.10.2004, 12:34   #7
gryzia
Guest

Grin

Mósisz dbac o swoich fanów,a tagrze spiewac ale to sie udaje jerzeli twój sim ma dosc dobrry chumor.

stare 02.10.2004, 18:34   #8
savickas
Guest

ThumbsUp Wielka prosba

Prosze podaj mi swoj email bo musz ci cos powiedziec. A tak w ogole to w jakim miescie mieszkasz?
Jesli ktos mieszka w poblizu Bełchatowa lub w Bełchatowie i ma Simsy Gwiazde lub The Sims2 to prosze skontaktowac sie ze mna. Plissssssssssssss!!!!!!!!!! ;(
Mój email to [email protected]

Ostatnio edytowane przez savickas : 02.10.2004 - 18:39 Powód: bo musze jeszcze cos dopisac

stare 03.10.2004, 16:02   #9
strawberry
Guest

Domyślnie :]

moj problem jest w sumie mały. bo mam abrakadabre z randka, balanga, gwiazda i wakacjami(wiecie mam nadzieje o co chodzi) no i jedna babka (Merlin) ma juz 4 gwiazdki, no i robi sobie foto i wogle gra w filmach, ale jest film >wystap w scenie walki< i jest ze ja musze miec 3.5 , a mam 4 i rezyser i tak wygania Merlin! O CO CHODZI ? aha, czy i Wam na impreze przyjachała Christina Aquilera albo Drew Carrey(?), i czy jak jush bede miała na maxa gwiazdek to bede mogla załozyc własny interes ? plizz...POMÓŻCIE no i najważniejsze > jak nie mialam agenta jezdzilam `autobusem` potem bialym autkiem, teraz limuzyny, a jak jestem w dzielnicy showbiznesu, to przyjezdzaja tam laski w rózowych limuzynach. czy ja tez bede taka miała ?

stare 10.10.2004, 12:47   #10
Irma_Lair
Guest

Domyślnie

Musizsz dużo śpiewać na karaoke i przede wszyskim mieć na max charyzme!

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania